Tietoa mainostajalle ›

Lasten Lauantai -lippuarvonta!

Menovinkkiä pukkaa! Lauantaina 6.5. Tampereen Mediapoliksessa järjestetään jälleen Lasten Lauantai -tapahtuma. Tällä kertaa tapahtumassa esiintyvät Miinan ja Manun lisäksi Mimi ja Kuku sekä SuperSam.

Lisäksi Lasten Lauantaissa on mahdollisuus tavata Lumikuningatar sekä Prinssi ja paikalla on SirkusRakkausPumPum Ry:n maalausseinä, lasten kirppis, kasvomaalausta ja kahvio, josta voi ostaa välipalaa ja herkkuja.

Kävin viime kertaisessa Lasten Lauantai -tapahtumassa poikien kanssa ja meillä oli mukava reissu. Porukkaa oli ihan pipona ja huojuvat Miina ja Manu vaikuttivat olevan vähän pöllyssä, mutta päivän mittaan ruuhka hellitti ja kasvomaalausjonokin lyheni siihen pisteeseen, että Poika sai poskeensa lepakon. Pojat viihtyivät hyvin, paitsi Pikkuveli vähän pelkäsi nallea, joka itseasiassa muistutti hyvin paljon jalkapallojoukkueemme Fc Mitsubitchien pakkia. Saimme myös ilmapallot, joista toinen puhkesi ja toinen lensi parkkipaikalla tuulen mukana metsään. Tuttuja oli aika paljon ja taisin tehdä jotain kirppislöytöjäkin.

Eli hyvä reissu! Suosittelen poikkeamaan pikkuväen kanssa Tohlopissa Lasten Lauantaissa!

ARVONTA! Blogini sai jälleen lukijoilleen arvottavaksi 4 lippua Lasten Lauantai -tapahtumaan. JEE!

Osallistu lippuarvontaan kommentoimalla tämän postauksen alle, mikä on paras vinkkisi vappuun liittyen? Se voi olla vaikka menovinkki, ruokaohje, niksi siman pullotukseen, idea vappuhattuun, ohjelmaa lastenjuhliin tai ihan mitä vaan vappuun liittyvää!

Arvon lippupaketin kaikkien vastanneiden kesken, joten muista jättää vastauksen yhteydessä meiliosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (Ei tule näkyviin julkisesti!).

Arvonta päättyy 30.4. ja lippujen voittaja julkaistaan blogissa 1.5.


 

LASTEN LAUANTAI  La 6.5.2017 Klo 10.00-14.00

Miinan ja Manun esiintymiset ovat klo 10.15, 12.00 ja 13.00.

SuperSam liikuttaa lapsia klo 12.30 ja 13.30.
Mimi ja Kuku esiintyvät klo 11.00. Esiintymisten jälkeen sekä Miina ja Manu että Mimi ja Kuku jäävät hetkeksi tapaamaan ja halimaan fanejaan.

Liput ovelta 6e / kpl, perhelippu 20e / 4 henkilöä. Alle 1v. maksutta.

Tapahtuma Facebookissa.

Railakasta viikonloppua kaikille!

Share

6 kommenttia

 1. Salli kirjoitti: Vastaa

  Mukaan lippuarvontaan ja olispa kiva mennä. Ja mennään tampereelle vapputorille vappuna.

 2. Oodis kirjoitti: Vastaa

  Ooooh meidän Mimi ja Kuku -fani halkeis onnesta jos arpaonni suosis. Tää äiti on nyt unohtanut muutaman keikan. Ikeassakaan ei voi enää käydä ilman väpättävää alahuulta.

  Mut se vinkki! Hakekaa prismasta vappupallot. Varsinkin jos enemmän lapsia. Torilla ainakin 20e, Prisma ottaa yli puolet vähemmän.

 3. MarjoH kirjoitti: Vastaa

  Paras vinkki on hankkia vappupallo vanhempainyhdistyksen kautta päiväkodilta. Saa rauhassa kulkea vapputorilla ilman törkyhintaisen pallon hankintaa ja välttyy sen mahdolliselta katoamiselta taivaan tuuliin. Meillä on aina ollut huono tuuri tavallisten saatujen pallojen kanssa. Aina ne ovat päässeet karkuun. Kerran naru irtosi siitä pallon päästä ja pelkkä naru jäi lapsen takkiin.

 4. hanna kirjoitti: Vastaa

  Laiskan äidin vuoden mutsi-fiilis syntyy kun vappuaattona paistaa tuoreet munkit kaupan pakastepullataikinasta!
  Arvonnassa mukana.

 5. Marle kirjoitti: Vastaa

  Tampereen parhaat munkit saa konditoria Marista, nam!

 6. Hanna kirjoitti: Vastaa

  Tyttö tykkäisi varmasti jos pääsisi tapaamaan Miinaa ja Manua ja Mimiä ja Kukua!! Vappupalloa ei missään nimessä kannata ostaa vapputorilta, kiskurihinnat ja pallo kärsii ulkona olosta. Marketista kun ostaa ja vie nopeati autoon ja autosta kotiin niin pallo säilyy hyvänä monta viikkoa. Lapsi viihdyttää itseään sillä parin viikon ajan 🙂 Jos malttaa ja uskaltaa odottaa niin vapun jälkeen saa halvalla pallon ja muuta krääsää ja voi pitää oman vapun vasta seuraavana viikonloppuna 🙂

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.