Bloggaajat Mansessa – Meikä skenessä

Pari viikkoa sitten osallistuin Majn ja Idan järkkäämään blogitapahtumaan, jossa bloggaajat pääsivät tutustumaan..

DSC_0725.JPG

DSC_0727.JPG

..Manseen! (tarkemmin lähinnä kaupungin toiseen puoleen, mutta hotellihuoneeni näkymä oli niin sanotusti kotiopäi!)
 

Muiden tutustuessa räntäsateiseen Manseen, minä vanhana manselaisena tutustuin muihin. Mää kuulkaa kompuroin näissä Hämpin rotvalleissa jo ennen ku te osasitte kirjottaa. Jonka lisäksi tutustuin keltanokkana yleisesti blogiskenetouhuihin..

DSC_0702.JPG

Arvasin, että ne vetää ilmasta viinaa joka paikassa! I _knew_ it! Samalla mieleeni muistui, miksi koko blogin aloitinkin… Ei mitään mammabloggaajan väsyneitä paskavaippatilityksiä, vaan ilmasta viinaa hotellissa, kiitos! 

Tapasimme porukalla Sokos Hotelli Ilveksessä ja hörpättyämme aulassa kuohuvat, suuntasimme Marusekiin lounaalle.
 

DSC_0672.JPG

Marusekin teehuoneessa nautiskelimme lounaan pitkän kaavan kautta. 

dsc_0694_1.jpg

Seuraavana ohjelmassa oli piipahdus Design Bouleward -sisustusliikkeessä, jossa oli Hanna-Riikka Heikkilän näyttelyn avajaiset. (Heikkilän näyttely on liikkeessä 4.4. asti.)

dsc_0679.jpg

Design Boulewardin jälkeen jatkoimme Manse-matkaamme farkkukauppa INCHiin, joka oli uusi tuttavuus itsellenikin. 

IMG_7902_2.JPG

DSC_0707.JPG

DSC_0712.jpg

Kattavasta farkkuliikkeessä oli laajat valikoimat makeita farkkuja, mutta ihanan myyjän jalasta bongaamiani Leviksen leveälahkeisia pöksyjä ei ollut (vielä) valikoimissa. Aaaargh! Syksyn mallistoihin kuulemma on tulossa hyviä hippimalleja, joten joudun vielä hetken odottelemaan. Syksyyn kestää myös Vuosi ilman vaatteita -projektini, joten ehkä kaikella on tarkoituksensa.

IMG_7912_2.JPG

Aika noviisina vetelin blogosfäärissä ja blogikekkereissä jo vuosia pyörineessä porukassa. Itse en ole blogini tiimoilta pyörähtänyt vielä kuin yrjöllä Trendin toimituksessa

Meitä oli kaksitoistahenkinen muijaporukka. (Muistui mieleeni, miksen aikoinaan perustanut blogia, vaan hankkiuduin musa-alalle hommiin -> miähii!) Osa monissa liemissä uineesta bloggaajaporukasta tunsi toisensa jo hyvinkin, mutta Nekalan untuvikko otettiin mukavasti vastaan. Tutustuin viikonloppuna hauskoihin tyyppeihin.

IMG_7920_2.JPG

Kauppareissujen jälkeen seurasi drinkkikoulutus Ilveksen kattohuoneistossa.

IMG_7926_2.JPG

IMG_7931_2.jpg

DSC_0717.JPG

Drinkit mukanamme siirryimme Ilveksen alakertaan illalliselle ravintola Masuuniin..

DSC_0722.JPG

, jossa neljän ruokalajin menun valitseminen monista hyvistä vaihtoehdoista oli hirveeen vaikeaaa! Aaaargh!

IMG_7938_2.JPG

IMG_7944_2.JPG

Pähkäilyn jälkeen tilasin neljän ruokalajin vegemenun, joka oli herkullinen. Olin ensimmäistä kertaa syömässä Masuunissa ja kerron reissusta erikseen tarkemmin. Mutta hyvää oli!

DSC_0729.JPG

Pienen yökerhovisiitin jälkeen olimme kaikki aika valmista kamaa nukkumaan. Sain hotlakämppiksekseni ihanan Nadjan, joka kärsivällisesti neuvoi minua heti aamulla Instagram-ongelmissani. Miten tätä voi niinku muokata? Hei nyt mää laitoin tänne kuvan mun drinkistä..Koska mää sitten taas laitan tänne jotain.. (Kuvassa mielikuvituskaverini ’Nadja’)

DSC_0751.JPG

Pitkän hotelliaamiaisen jälkeen Veera piti meille perusteellisen kuvauskoulutuksen, jota luulin alunperin poseerauskoulutukseksi (joka sekin olisi tullut tarpeeseen), mutta tällä kertaa kyseessä oli kahden tunnin kamerakoulutus. Erittäin hyödyllinen sekin, kuten tämänkin postauksen kuvista voi päätellä (harmi, että koulutus oli ohjelmassamme viimeisenä!).

IMG_7970_2.jpg

Ehkä vielä pieni reeni kuvauksen ja poseerauksen parissa tulisi tarpeeseen. En edes viikonlopun kestäneessä blogitapahtumassa kyennyt nappaamaan parempia asukuvia lukuunottamatta iloista kassialma-lookkia hotellin hississä. 

Onnellisena muijana hyvästelin uudet kaverit ja lähdin Ilveksestä Nekalaan.

IMG_7995_2.JPG

Jossa oli perusmeininki, kuinkas muutenkaan. Anoppi oli ilmeisesti saanut tarpeekseen appiukon lankuttaman keittiön kehumisesta ja päätti näyttää ihan omat lankutuskuvionsa olkkarimme lattialla. Aina parasta palata kotiin <3

Lisää blogitapaamisesta voi lukea myös muiden paikallaolleiden bloggaajien sivuilta. Suosittelen myös muutenkin vilkaisemaan uusien tuttavuuksieni blogeja, aika ihania kaikki: IdaMajRiikkaMinttuNooraNadjaSaaraVeeraNelliinaHenna ja Henriikka.

 

Kiitos vielä kaikille kivasta viikonlopusta! Sitä kelpasi tämän viikon sairasvuoteella muistella!

Share

22 kommenttia

 1. Helmi K kirjoitti: Vastaa

  ”Itse en ole blogin tiimoilta pyörähtänyt vielä kuin yrjöllä Trendin toimituksessa.”

  Aahahahahahaaaaaa!

 2. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Joo nauroin sitä ja taas aika montaa muutakin. Voi asikaine ei tarvi opetella kuvaan asukuvia, kun on noin hyvät läpät ja lankuttava anoppi! Päivän naurut!

 3. koikkarista nääs kirjoitti: Vastaa

  Voi Asikaine, näiden muiden muijien blogit ei oo mitään sun blogin rinnalla. Sun blogia lukiessa saa yleensä aina nauraa, mikä on tänä päivänä aika jees asia näin kotiäidin kantilta. Muiden blogit on vähän, no niin…miten sennytsanois..Niitä ehkä vilkaistaan, mutta mitään kiksejä en niistä saa.

  Meneekö tää nyt sensuurivasaran alle, ihan sama. Kevään odotusta sinulle! Ja lupaathan naurattaa
  jatkossakin! Ei aina tarvitse, mutta silloin tällöin.

 4. Mmmmm kirjoitti: Vastaa

  Joo please please älä vaan ota vaikutteita noiden muiden blogeista, sun on erilaisuudessaan niin paras <3

 5. minttumari kirjoitti: Vastaa

  Skumppapullo on kyllä aika säälittävän pieni. Tai sitten toi ämpäri on sairaan iso. Muuten vaikuttaa hyvältä reissulta! 🙂

 6. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  No niin siinä kävi! 😀 My so called trendy life!

 7. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hei, mulla vois olla hyvät läpät ja parempia kuvia jopa lankuttavasta anopista! 🙂

 8. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hei, eipäs ruveta vähättelemään siellä! Annetaan kaikkien kukkia kukkia niin kuin minunkin kännykkäkuvieni kanssa Nekalassa 🙂

  Ja minkäs sille mahtaa, kun on niin sairaan hauska…muah hah hah haa! Yritän jatkossakin 😉

 9. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Eiköhän tämä blogi porskuttele samalla meiningillä, vaikka mitä muuta yrittäisinkin!

 10. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Mutta tiedäthän, mitä ilmasesta viinasta sanotaan..Ei se koko vaan, miten sitä käyttää!

 11. Någon Annan kirjoitti: Vastaa

  Kiitos Asikaine, että sun blogi on just sellainen kuin se on! Kärsin aika pahasta masennuksesta, ja tää sun blogis on yksi niitä harvoja asioita, jotka oikeasti saa mut hyvälle mielelle. Ensinnäkin oot hirveän lahjakas kirjoittaja, toiseksi olet ihan oikeasti hauska (moni bloggaaja yrittää olla, mutta toteutus on melko pintapuolista) ja kolmanneksi et esittele vain kepeän iloisia asioita, vaan mukaan mahtuu myös elämän toistakin puolta, vaikka käsittelytapasi onkin huumori.

  Ehkä vähän tylsä tulla määrittelemään toisen blogia kommenttilootassa näin, mutta tässä nyt kuitenkin mun ajatukseni blogistasi! Ja tämän lisäksi on pakko sanoa, että harmi, ettet ole mun naapurini 🙂 Mulla on monta ihanaa naapuria, mutta 50- ja 60-vuotiaat ovat ihanissa naapureissani yliedustettuna. Tosin en kyllä vaihtaisi kehenkään tuota 65-vuotiasta eläkkeellä olevaa maatilan emäntää, joka tuo lämpimäisiä, esim. itse paistamiaan munkkipossuja <3

 12. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Voi Någon Annan! Tuli ihan kyyneleet silmiin tästä kommentistasi. Ainakin jotain oon onnistunut tekemään hyvin, jos voin kenenkään mieltä kirjoituksillani piristää. Kiitos ihanista sanoistasi, ne koskettivat ja kannustavat kirjoittelemaan lisää!

  Toivon sulle voimia kevääseen ja vaikeaan tilanteeseen. Hyvä kuitenkin kuulla hyvistä naapureista ja munkkipossuista! Niitä täällä maailmassa kaikki tarvii! Naapureiden ovella piipahdukset nousevat arjessa usein arvoon arvaamattomaan. <3

   

 13. Någon Annan kirjoitti: Vastaa

  Nyt kun luin tämän postauksen uudestaan ja, ehem, katsoin kuvat, tuli mieleen, että onko edessä onnittelujen vai silmälasien oston paikka (vai oletko vain ollut lähinnä ruisleipää ja hernekeittoa sisältävällä dieetillä).

  Ja kiitos toivotuksesta, se tulee tarpeeseen (:

 14. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Katsoin samaa! En kehdannut kysyä, mutta nyt jos joku jo ehti. Niin apua, vääristääkö kuva vaan hassusti? Vai?????

 15. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ai. Hippi sano, ettei tuosta kuvasta kukaan mitään huomaa. Joten ollaan ihan shhhhhhhhhhhh, niinku mitään ei ois tapahtunutkaan 😉

 16. Helmi K kirjoitti: Vastaa

  Mun oli pakko soittaa Puuralle.

 17. Elmi kirjoitti: Vastaa

  Minäkin huomasin 🙂

 18. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  anteeksi, että heitän vettä myllyyn, mutta kun bloggaaja itsekin aika kevyesti tähän suhtautui, niin mietin tätä asiaa jo tämän postauksen kommenttiosion nähdessäni:
  http://www.lily.fi/blogit/asikaine/ei-mitaan-kriisia

 19. Elmi kirjoitti: Vastaa

  Niin ja miksi siellä Trendin toimituksessa oksetti…

 20. Kolmen tähden Maija kirjoitti: Vastaa

  No vähänkö oot inessä ja skenessä, kun pyörit tuolla bloggaajatapahtumissa ja kaiken maailman lehdissäkin. Hyvä Asikaine! 🙂

  Ja kyllähän munkin silmään jotain erityistä osui tuosta asukuvasta, mutta shhhhhhhh vaan kuten toivottiin. 😉

 21. Marsu kirjoitti: Vastaa

  Eiss miten sympaattinen ihminen ja blogi! Onnea!

 22. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Tämmöne mää ja tää! Kiitos onnista!! 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.