Köyhän naisen kaverireissu Nekalassa

Inspiroiduin toimituksen blogin jutusta kaverireissun suunnittelusta. Tammikuun Trendin mukaan kaverireissun onnistumisen kaava on tässä:

1. Perinpohjainen ennakkosuunnittelu – päätetään mitä, missä ja milloin tehdään, varataan ravintolat. 

2. Tilaa hauskuudelle – tehdään reissussta erityisen mieleenpainuva esimerikiksi ohjelmanumeroiden ja teeman avulla.

3. Luksuslisä – otetaan reissukuvat kännyn tai pokkarin sijaan hauskalla kertakäyttöfilmikameralla ja majoitutaan astetta paremmin.

 

Koska kaveri- tai mitään muutakaan reissua ei ole ihan heti tiedossa, sovelsin nokkelana kaverireissun onnistumisen kaavaa normi iltapäivään naapurin muijien kanssa. 
 
 
                                                                                                               Köyhän naisen kaverireissu Nekalassa
 

1. Perinpohjainen ennakkosuunnittelu

Suunnittelimme naapurin muijien kanssa eiliselle likkojen lenkkiä Iidesjärven ympäri. (Vapise Adidas-heimo!) Yllättäen reeniohjelmamme vaihtui luisteluun, koska epäilimme jään taas pian sulavan loskaksi..emme tosin ajatelleet sen tapahtuvan niin pian. Ihan hyvin täällä voi luistella… 

2. Tilaa hauskuudelle :

kuva.JPG

kuva.JPG

kuva.JPG3. Luksuslisä

Hangessa luistelun jälkeen suuntasimme meidän kellarisaunaan, jossa ohjelmassa oli naapurin muijien tuomat luksushoidot: kasvokuorinnat ja -puhdistukset sekä saunajuomat. Myös minun esittelemäni Green Tee -shampoo oli hitti ja saimme pieneen saunaan raikastavan spa-tunnelman. Muistelin mökillä saamaani keskivaikeaa olen eteerinen luonnonkosmetologi -kohtaustani, jossa pakotin Hipin ottamaan mökkiaineksista tekemäni kasvohoidon, joka päättyi noin kolmessa sekunnissa asiakkaan huutaessa raivoissaan tomaattia silmässään. Tällä kertaa hoidot sujuivat ilman onnettomuuksia.

Suunnittelimme jo tulevia kaveripuuhia. Ohjelmassa on ainakin käsityöilta, kokkausilta, illallinen Wanhassa Tapissa ja se likkojen lenkki Iidesjärven ympäri. Näillä suunnitelmilla tammikuu tuntuu paljon paremmalta.

 

Hauskaa perjantaita!

 

 

Share

2 kommenttia

  1. Tuu jo kirjoitti: Vastaa

    Missä Asikaine luuraa?? Maanantaiaamu pilalla, kun ei oo uutta postausta täällä! Sori, ku hätyytän ärsyttävästi, mutta oon aika koukussa sun blogiin ja tälläsenä aamuna tarvis vähä piristystä! Ja yleensä sitä aina saa, ku tänne tulee :o) :o)

  2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

    Hei jee, kivaa olla kaivattu! Nyt oon uusi postaus. Toivottavasti talvireippailufiilistely piristää! 🙂 Hyvää maanantaita!!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.