Pikkujoulukimara (sisältää saunavinkin!)

Jouluahdistukseen auttaa aina jouluun liittyvien, mukavien asioiden kertaaminen. Loma tulee todella tarpeeseen ja ennen joulua on ollut kivoja joulumyyjäisiä, talviriehoja, yhteisiä askarteluhetkiä, kalenterijännäilyjä, kivoja sukulaisvierailuja sekä ennen aikojaan avattuja suklaarasioita. Ja yksi jouluajan parhaista puolista on tietysti pikkujoulut!

Tänä vuonna pääsin osalliseksi moniin erilaisiin kekkereihin, joista viimeisimpänä olin Tammerfestien glökäreissä, joista seurasi yöllinen David Hasselhoff -tyyppinen hampurilaisensyöntivideo.

Toimistomme ihanalla työporukalla vietimme tietysti myös viralliset pikkujoulut. Emme päässeet ulos jännittävästä escape roomista (jollaiseen on ihan pakko päästä pian uudestaan!)..

Mutta syömään sentään pääsimme. Työkaverini ystävä saapui toimistollemme kokkaamaan meille lounaaksi Suomen tataarien perinneruokaa, pärämätsejä.

Etäisesti karjalanpiirakkaa muistuttavat pärämätsit paistettiin öljyssä pannulla ja nautittiin suolakurkkujen, smetanan ja ketsupin kanssa. Nam! Herkullinen lounas!

Ruokajuomana nautimme Playgroundin omaa IPAa, paitsi itsehän luopiona join tölkkikaljaa ja lähettelin vielä työmeilejä ennen iltaa, joka jatkui biljardin peluun ja Ravintola Huberin herkkujen sekä Barmacian drinksujen merkeissä.. Olipa tosi kivat pikkujoulut taas kerran, meillä on kyllä niin mukava työporukka.

Turussa kävin Blogimuijien pikkujouluissa löytämässä uusia ystäviä sekä hukkaamani naapurin muijan addun takin.

Toivottavasti Turun Varjo Awardsista tulee vuosittainen perinne, sillä oli aika hauskat kemut ja olisin viihtynyt Turussa pidempäänkin.

Naapurin muijien kanssa juhlimme viikko sitten Nekalan Wanhan Tapin pikkujouluja ja tottakai jo marraskuussa pidimme ihan omat naapurin muijien pikkujoulut, jahka ensin saimme ajankohdan sovitettua kiireisiin aikatauluihimme. Ohjelmassa oli tietysti lempeä puusauna, herkkuja, viiniä sekä ihan parhaita juttuja.

Itseasiassa ajattelimme naapurin muijien kanssa tempaista vielä ennen joulua pienet glögisessiot, joissa puramme joulun aiheuttaman hässäkän ja poltamme pari kynttilää.

Mammaryhmän kanssa vietimme meillä mukavat lasten pikkujoulut, joista ei puuttunut discohileitä, pikkuväkeä tai vauhtia. Tammikuulle mietimme mammojen kanssa vielä toisiakin pikkujoulukekkereitä, ilman lapsia.

Koko pikkujouluputki alkoi jalkapallojoukkueemme, Fc Mitsubitchien, saunaillasta, jonka vietimme naapurin äijän sponssaamana Elite Saunojen Kasarissa (kyllä! jauhojen ja munien lisäksi kyselen naapurista ihan mitä mieleen juolahtaa). Pikkujoulujen lisäksi meillä oli samalla myös aivan helvetin virallinen yhtiökokous sekä koko joukkueen voimin kokattu maukas illallinen. Railakkaista pippaloista ei puuttunut virallisia päätöksiä, hyviä rahankeruuideoita tai Atletico Pokon pelaajia.

Tänä vuonna on kyllä ollut monet hyvät pirskeet! Erilaisilla porukoilla vietetyt juhlat ja kokoontumiset ovat pimeän vuodenajan hauskinta antia. Onneksi tammikuussa on vielä muutamat pikkujoulut luvassa..

Vinkkaankin vielä hyvän idean vähän isomman porukan pippaloille.

Elite Saunat vuokraavat Tampereen keskustassa erilaisia saunatiloja, joista esimerkiksi upealla näköalapaikalla sijaitseva Kymppikerho on juuri rempattu entistä tyylikkäämmäksi.

Rautatieaseman vieressä sijaitsevan pääpostin kattokerroksen terassilta on hienot näkymät Tampereen kattojen ylle. Itse olen joskus ollut Kymppikerhossa bileissä lokakuussa – täydellinen paikka tarkistaa kaupungin valot ja hillua isolla terassilla (tosin silloin toivoin, että olisi ollut heinäkuu).

Hulppea Kymppikerho on mahtava paikka joukkueiden saunailloille, firmojen pippaloihin, polttareihin, synttärikemuihin.. Elite Saunojen kautta saa halutessaan myös tilattua tarjoilut koko porukalle.

Ensi vuonna voisimme varata Kymppikerhon Mitsubitchien kultajuhliin! Ehkä pitäisi tehdä varaus jo nyt turnausviikonlopulle, saavumme nimittäin Hämeenlinnasta vielä saman viikonlopun sunnuntaina Tampereelle. Pitääkin ottaa asia huomioon naapurin äijän joululahjaa miettiessäni. Hähä hähä.

Muuten alkaakin jo olla kaikki lahjat paketissa! JEE!

Hyvää jouluviikon keskiviikkoa kaikille!

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.