Naughty BRGR ja ranujen kolauttama lommo räbäuskottavuudessa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poikkesimme tällä viikolla Food Club Bloggers -porukan kanssa hiljattain Tampereelle rantautuneessa Naughty BRGRssa. Top Chef -voittaja Akseli Herlevin yli kymmenvuotisen taustatyön tuloksena syntyneen ravintolan idea kaikessa herkullisuudessa on maukkaissa burgereissa ja spessuissa lisukkeissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naughty BRGR:ssa ruoka tarjoillaan fastfoodille uskollisena muovikoreissa ja purilaiset haukkaillaan ilman haarukoita. Pöytiin on katettu ketsupit ja raflassa on myös hyllytolkulla erilaisia Poppamiehen kastikkeita, joilla voi omaa annostaan räätälöidä mieleisekseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Homman hengen mukaisesti juomat nautitaan tietysti suoraan pullosta ja Naughtyssa onkin hyvä valikoima esimerkiksi pienpanimoiden tuotteita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herlevi kertoi burgerisalaisuuksien lisäksi tarinoita ravintolan hauskan sisustuksen taustoista. Ranskiksia kantava Snoop Dogg oli päätynyt Naughty Burgerin seinälle seisoskelemaan Herlevin oltua cateraamassa herraa Blockfesteillä. Snoop oli halunnut syödä vain ranskalaisia välittämättä vähääkään Herlevin vaivalla kokkaamista maailman parhaista hamppareista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Snoop Dogg ei tiedä, mitä menetti. Naughtyn vegeburgeri Shroom sisältää paahdettua portobellosientä, tapenadea, aiolia, parmesan-rucola-salaattia sekä sitruuna-tryffelidressingiä. Raikkaassa hampparissa oli monta makua ja pehmeä portobellosieni oli koostumukseltaan täydellinen. Niin herkullinen hamppari, ihan mahtava! Yllätin itseni skippaamalla ranut valikoimalla sideksi sinihomejuustolla, kevätsipulilla ja pekonin muruilla maustettua jäävuorisalaattia, joka oli pirun hyvää sekin…

Kunnes tajusin täysin epäräbänä skipanneeni RANSKALAISET, jotka olivat olleet juurikin Snoop Doggyn lempparit. Miten nyt voisin yhtään samaistua Snoop Doggyyn!? Whattaaa!? Hommahan meni täysin perseelleen!

Olinko ruokatilauksellani juuri täysin menettänyt kaiken räbäuskottavuuteni?

Kuva otettu 31.8.2016 klo 16.13 #3

Huh. On se vielä tallella. Yo! Still got it!

Mutta ehkä varmuuden vuoksi ensi kerralla tilaan Just the fries man! Not the burger! Just da fries, yo!

Suosittelen poikkeamaan Tampereen uusimmassa purilaisbaarissa, oli hyvää! Ja ai niin: lisäpisteitä Naughty BRGR:n soittolistasta: ysäriräbää ja hiphoppia, sopi paikan meininkiin.

Tervetuloa Tampereelle Herlevi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naughty BRGR:n hamppareiden jälkeen kävimme Food Club Bloggers -porukan sekä Herlevin kanssa tarkistamassa myös Aleksanterinkadun muita baareja. Raportoin myöhemmin tarkemmin mielenkiintoisesta kierroksesta, Majavasta sekä hyvästä Bloody Marysta. Nyt menen saunaan. To the sona MAN while it´s hot, while it´s HOT!

Hyvää viikonloppua kaikille!

Share

4 kommenttia

 1. purkeri kirjoitti: Vastaa

  Kaikki nuo äijät, joita näissä kuvissa näkyy, ei oo mitenkään – miten sen nyt sanois – tai siis: onko ne läsnä? Vaikka ei kai ne oo nuo eukotkaan. Paitsi tuo yks haara-asennossa. Mutta se oliki vissiin session jälkeen?

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kyllä me oltiin vahvasti läsnä! Saatoin ottaa kuvat juuri silloin, kun keskityimme kuuntelemaan ravintoloitsijan mielenkiintoisia tarinoita ja esittelyitä! 🙂

 2. purkeri kirjoitti: Vastaa

  Siis ravintolasession!!!

 3. Suvi kirjoitti: Vastaa

  Täytyypä käydä testaamaassa. Ihanaa kun vegeburgerin ”pihvi” on jotain muuta kuin väsynyt lihaimitaatio soijasta.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.