Terkkuja logistiikkalomalta!

P4060074.JPG

Kyllä viime vuonna Kanarialla vietetty talviloma jää ihan kakkoseksi tämän vuotiselle hiihtolomalle, jonka teemana on logistiikka. Jos viikon reissut tai leppoinen lähimatkailu alkaa ottamaan pannuun, suosittelen kokeilemaan uusinta trendiä: logistiikkalomaa.

Logistiikkalomalla rampataan eri kulkuvälineillä ristiin rastiin eri suuntiin eri perheenjäsenten kanssa. Nyt on vasta tiistai ja olen vetänyt jo junalla, bussilla, taksilla ja henkilöautolla Tampereella, Hesassa, Tikkurilassa ja kohta olen Parikkalassa.

Lauantaina ajelimme koko perhe Helsinkiin kyläilemään, jonka jälkeen Hippi lähti ajamaan poikien kanssa Savoon ja minä puolestani palasin junalla Nekalaan olemaan rauhassa, siivoilemaan ja tekemään töitä syömään sipsejä ja katsomaan noin neljäkymmentäjaksoa Frendejä, käymään Wanhassa Tapissa hampparilla ja hengailemaan naapurin muijan kanssa, joka ei onneksi missään vaiheessa uskonut ylösnousemukseeni sipsikasasta. Jep, Yksin Kotona -saagan 36. osa on jo melko tylsää katsottavaa: en mennyt Dorikseen, paennut skeittaamaan tai virittänyt yhtäkään ansaa, vaikka tiesi naapurin muijan olevan tulossa viinille.

Tänään minä puolestani hyppäsin raahauduin omituisen kassin kanssa Savon junaan Hipin ajellessa Pojan kanssa takaisin Nekalaan, jossa pitkätukalla on tietysti ohjelmassa kaikkea ihan helvetin tärkeää puuhaa (todennäköisesti jotain tälläistä). Poika puolestaan lähtee laivalla Ruotsiin ja minä seikkailen jossain idässä Pikkuveljen kanssa, jonka suurin haave on ajaa taksilla(!!), koska ei päässyt Kanarialle. Jonka jälkeen myös Poika palaa laivalla Helsinkiin, josta saapuu suoraan luoksemme Savoon, jonne Hippikin jossain vaiheessa ajaa Tampereelta, jonka jälkeen minä ajattelin vielä junailla Tampereelle vähän ennen kuin muut tulevat autolla perässä.

P4060065.JPG

Lisäksi logistiikkaloman ohjelmaan on olennaisena osana kuuluneet puhelut, joissa olen keskustellut anopin kanssa kaikenlaisista logistisista ratkaisuista, jopa ihan laajennetusti koskien tämän viikon lisäksi myös minun ja Hipin ensi kuun getawayta. Kuka hakee kenet, millä, koska ja mistä. Pieksämäen asemalta vai jostain välimaastosta. Selitettyäni lomasuunnitelmamme naapurin muijalle, toljotimme molemmat puolituntisen sepustuksen jälkeen täysin tonninsetelinä kykenemättä kumpikaan päättelemään, pitäisikö postilaatikkomme jossain vaiheessa viikkoa tyhjentää.

Että sellainen vaihtoehtoinen loma, viikon reissut on so last season. Nyt rampataan! Seuraavalle lomalle hankin sponssin Postilta.

Liikkuvaa talvilomaa ja tsemppiä arkeen paluuseen kaikille, joiden loma meni jo!

Lue myös:

Täydellinen torstai

Postikortti Puerto de Moganista

Share

6 kommenttia

 1. ReK kirjoitti: Vastaa

  Nyt mikään tässä tekstissä ei kyllä viittaa lomaan. Paitsi taksi ja ruotsinlaiva. Tsemppiä!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Jeps, vähän on ärsyttävää, mutta itseasiassa tällä logistiikkasäädöllä ollaan saatu aikaan se, että lapsille ois mahdollisimman vähän ramppaamista ja ne toiveet, joita heidän lomalla on ( kummeilla kyläily, mummola ja risteily!) ja meillä molemmilla muutama päivä omaa aikaa.

   Mutta juuh, säätöä piisaa.

 2. Koti-isä kirjoitti: Vastaa

  Kuuluuko tässä nyt toivottaa rentouttavaa lomaa vai voimia lomaan? Hyvää lomaa joka tapauksessa 😀

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   En tiedä, mutta kiitos 😀
   Samoin sinne!

 3. Sylvia kirjoitti: Vastaa

  Nyt rampataan! 😂

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Jep, HUALELLA!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.