Päivien asuja

kuva.JPG

Lähdössä serkkujen ylioppilasjuhliin ja Kauko Röyhkän julkkarikeikalle. Outo haalariasu on vanha kotimainen luomus, jonka löysin kirppikseltä vitosella. Juhlapuvuksi taipuvassa musteensinisessä asussa on pieni sirkuspellevaara, mutta myös ihan hyvä Charlien Enkeli -mahdollisuus. (Yritin osua jälkimmäiseen tällä kertaa!? Vappuna sitten afroperuukin kanssa pelleilemään. ) Kiilakorot ovat tätini vanhat, Noora-merkkiset.

kuva.JPG

Lähdössä duuniin. Cathedral-legginsit BlackMilkin, Enkeli-paita/hihaton tunika TerhoJakkolan. En ole ihan varma, onko päälläni Hipin paita vai oma tunikani, siellä se pyykkinarullamme roikkui ja kovin ovat saman näköiset…Kukkapanta on Monkista ja mustat tennarit Ethletic. Kaikki tulee näkemään kesällä kukkapantani niin monta kertaa, ettei minua enää tunnista ilman!

kuva.JPG

South Park -festivaalin ykköspäivän asu. Toiveikkaana kesäisenä lähdössä Eteläpuistoon. Musta haalari Finnwearin, Leviksen farkkuliivi isäni vanha <3.

kuva.JPG

South Park -festivaalin kakkospäivän asu. Takki Fjällräven (piti sadetta, juhuu!), toppi Hennesiltä muistaakseni, mustat farkut Leen. Otsasta päätellen olen matkalla kirkastusjuhliin.

Mukavaa kesäpäivää!

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.