Asikaine radiossa

Tampereen legendaarinen paikalliskanava Radio 957 palasi pari viikkoa sitten takaisin radioaalloille. Mahtavaa! Sain kunnian päästä avausviikolla Ysiviisseiskan iltapäivään vieraaksi, olenhan itsekin tamperelainen legenda.

Juttelimme haastattelussa vähän Blog Awardsista, bloggaamisesta, remppaamisesta ja Tampereesta. Ehkäpä siellä tuli myös muutama paljastus blogikulissien takaa.

Saavuttuani radiovisiitiltäni Hippi oli täysin tyrmistynyt. Mitä sie silleen sanoit sielä? 

– Mitä, apua!!! Mitä mää sanoin? Sanoinks mää jotain tyhmää?

Se Eläkeläisten versio Jaakko Tepon biisistä on Rullatuoli-Aatu ja Pistepirkkojen on se Ravimatka! Mitä sie silleen sekoilit sielä?! 

Vierailuni on nyt kuunneltavissa Radio 957:n sivuilla!  Suosittelen klikkaamaan, jos haluaa kuunnella virheellistä tietoa Jaakko Tepon biiseistä, vaeltelevia ajatuksiani ja semisti ärsyttävää käkätystäni! Meinasin sanoa hihittelyn johtuneen jännityksestä, mutta ei se siitä johdu. Olen ihan oikeasti juuri sellainen räkättelijä.

Ehkäpä pitää vielä pari kertaa miettiä sitä omaa podcast-sarjaa.

Hauskaa viikonloppua!

Share

20 kommenttia

 1. Lottovoitto kirjoitti: Vastaa

  Kyllä vaan sua lukee muutamat nelikymppisetkin… Kiva oli kuunnella!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   No näin oon epäillykin 🙂 KIITOS PALAUTTEESTA! Kiva, kun kuuntelit!

 2. Marikki kirjoitti: Vastaa

  Iloinen ja kiva haastattelu. Terv vakkarilukija, 56v

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kiitos palautteesta!! Mahtavaa, kun kuuntelit! Jee!

 3. Jenny kirjoitti: Vastaa

  Oh jes, viimein pääsen minäkin kirjoittamaan tämän usein kommenteissa näkemäni kiitosvirren! Oon nyt muutaman viikon urakoinut ja lukenut blogisi kommentteineen päivineen balusta asti. Aivan ihana olet, kuten myös koko perheesi, ja vitsit mitä lukijoitakin!

  Kiitos kun oot just niin vilpittömän hauska ja koskettava ja inspiroiva. Tällainen entinen nekalalainen, itsekin puutalossa oman pitkätukkansa kanssa asuva ja toisinaan ihan liian niposkitsomuija on ihan fiiliksissä, että atk:sta löytyi jotain näin siistiä!

  Ja haastatteluun sanoisin Hipin puolustukseksi, että kyllä se minun mielestä on blogin perusteella just ennemminkin pirun puuhakas.

  Ja blogi awardseihin sen verran, et minustaki sinä oot kyllä hauskin!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Voi vitsit, miten hyvälle mielelle tulin tästä(kin) kommentista!! KIITOS!!

   Vaikka hulluja ootte, jotka urakoitte blogia urakalla läpi 😀 😀 Mahtava entinen nekalalaismuija siellä!! Ihanaa kun oot lukenut, toivottavasti luet myös jatkossa!! <3

 4. Maininki kirjoitti: Vastaa

  Ihana hyväntuulinen haastattelu! Ja mikä räkättely?! Ei häirinnyt kyllä yhtään tällaista 37 v entistä nekalalaista 🙂

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Jes! Kiitos, kun kuuntelit:) ja hyvä, jos tykkäsit <3

 5. T kirjoitti: Vastaa

  Toistan saman, minkä kerran aiemminkin: Asikaine, OLET HELMI. Blogisi tuli tossa männä suvena vastaan, luin myös lähestulkoon samalta istumalta läpi ja olin myyty. Muutettiin pari vuotta sitten Hgistä tähän Kyttälään ja blogisi on vahvistanut sen, minkä jo toki aiemminkin aavistin: on täällä vaan hyvä elää ja hyviä tyyppejä. Että kiitos.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kiitos ihanasta kommentistasi, jeeee! Tuli niin hyvä mieli tästä!! Ihanaa kun luet ja Kyttälä best <3 luin joskus, että verbi kytätä tulee Kyttälästä, jossa oli poliisilaitos...

 6. fiktioo kirjoitti: Vastaa

  Kuuntelin haastattelun. Voi ei, sä siis oikeesti ramppaatkin gaaloissa, mutta annat ymmärtää toisin, ”ettei tuu liian seesteistä mielikuvaa”.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   No ei se nyt ihan niin mee 😀 vähän tuossa ehkä oijoin mutkia, mutta toki käyn ”toisen työni” puolesta ihanista gaaloissa yms… Mutta itseasiassa oon niistä kyllä blogissani kirjoitellut.. Että ööh. Ei logiikkaa. ; D

 7. Puutaloholisti kirjoitti: Vastaa

  En kuunnellut (vielä, en ole radion kuuntelija, mutta kyllä tuon aion kuunnella), mutta kun täällä ikiä (ihana suomen kielen taivutusmuoto! ikiä!) kerrotaan, niin olen 51-vuotias, lapseton ja elän ihan toisenlaista elämää ja rakastan syvästi blogiasi. Olin tovin lukematta yhtikäs mittään netistä ja nyt olen kahlannut taaksepäin, koska kaikki on saatava tietää. Vähän kummaa toki kun lapset nuorenee lukiessa, mutta ei se mitään, kohta olen siinä kohdassa, johon viimeksi jäin.

  Mikäli muuten mietit kuka hullu katsoo taas uudestaan ja usean kerran viime joulun 23 päivän lahjakassivideon, niin se olen minä (yksin toimistossa tanssivideon kautta löysin taas tuon helmen). En kestä kun Hippi tulee joku kuusi (??) päässään tonttuarmeijan kera häiriköimään. Repeilen joka kerta vaikka osaan sen jo ulkoa.

  LIsäksi niille paskapää-mainostajille, jotka piti (en muista mikä postaus) sun blogia jotenkin huonona joistain ihme syistä mainostamiseen, kerrotakoon, että olen mennyt nyt vkl-aikana useita (kaksi! 2!) kertoja sivupalkkisi Adlibris-mainoksesta tekemään ostoksia. En sivupalkeista blogeissa välitä, en siis häiriinny, mutta en välttämättä innostukaan. Nyt kun olin muutenkin joululahjaostoaikeissa, niin ihan tärinöissä nimenomaan sun blogisi palkista klikkailin.

  Asiaa puhen: en tajua miksi pitäisi suunnata tuotteita vain tietyn ikäisille tietyissä blogeissa. Nyt näitä kommentteja lukiessakin näkyy, että sulla on meitä yli viisikymppisiä lukijoita. Toki lapsiperhejutut on varmasti hyvä homma mainostamiseen, mutta vaikka kirjat ja kodin jutut (sisustus, astitat, aah…) ovat semmoisia ihan kaikille, ainakin itse tykkäisin. Ja monet matkustaa. Vink vink vaan mainostajat!

  Mietin mikä on blogissasi parasta, teksteistä pidän – paljon, mutta ei ne ilman kuvia toimi. Kaipa se on se suoruus ja rehellisyys, ihana ja itkettävä elämä kaikkine osa-aluineen, jonka meille lukijoille jaat. Jotain sellaista ja sitä en ole muista blogeista löytänyt.

  Siinä ei silloin iät tai elämäntilanteet vaikuta, kun tykkää niin tykkää.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   KIITOS Puutaloholisti tästä kommentistasi, niin hyvälle mielelle tulin. Kiitos, että luet ja tuo fiilistely Kassi-Alman kalenterista sai jo harkitsemaan uutta kalenterin tekoa, vaikka viime vuonna ajattelin, ettei koskaan enää.

   Ihanaa, en edes tiedä mitä sanoa. Paitsi että terkut Pietarista ja ihanaa joulunodotusta! Tule taas lukemaan <3

 8. L kirjoitti: Vastaa

  Piti oikein tulla kommentoimaan, että miten radiotoimittaja on voinut ymmärtää Hipin noin väärin?! Hippihän on siis blogisi perusteella monipuolisesti luova, taitava ja sivistynyt henkilö ja mitä hurmaavin faija, joka todellakin saa paljon aikaan! Mitä sitten jos nyt välillä joku lapsi tai polkupyörä jonnekin unohtuu 😀

  Sulla on muuten aivan mainio radioääni!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Haha, hei kiitos tästä ja kiva kun kuuntelit haastiksen ja hei niinpä!! Munkin mielestä Hippi on hurmaava ja monipuolisesti lahjakas 😀 Vaikka välillä voisi vähän petrata, mutta meistä kukapa olisikaan valmis tapaus.
   Mutta mielenkiintoista myös, millaisia mielikuvia tulee vain blogin perusteella 😀

 9. Aino kirjoitti: Vastaa

  Todellakaan et unohda sitä podcast-hommaa! Teet semmosen HETI! Eikä mitään boooooring asiantuntijahaastatteluita, vaan kunnon sekoilua ja tajunnanvirtahorinaa kehiin! Kaipaan uutta podikuunneltavaa pian!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hei kiitos tästä tsempistä, tarvisin nyt jonkun potkun perseelleni, että saisin podcast-aiheaihion ja jonkun yhteistyökumppanin viriteltyä! Nyt vaan haihattelen ajatuksella. Mutta näillä kannustuksilla jos vähän etenisi..kiitos 😀

 10. Etninen korsolainen kirjoitti: Vastaa

  Luin monta kertaa kommenteista että ”etninen nekalalainen”, ja se tuotti hilpeyttä.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Ahahhhahahahhaaaa!!! 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.