Paras blogiyhteistyö evör

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly

Pari viikkoa sitten pääsin aika hyvää seuraan poseeraamaan tunnetussa vihreässä edustuspaidassani. Olemme blogikollegoideni Hanne Kettusen, Satu Rämön ja Laura Satamon sekä luonnonkosmetiikkaguru Tanja Kipinoisen kanssa käynnistämässä prokkista, josta olemme kaikki innoissamme.

Olen päässyt mukaan Ida Fram Groupin perustaman SBM Kipinän hankkeeseen, jonka ideologia on sydäntäni lähellä: Kipinän tarkoitus on tukea uusia kotimaisia yrittäjiä, joiden arvoja ovat kestävä kehitys ja asiantuntijuus. Salamatkustaja-blogista tunnetun Satu Rämön luotsaaman Kipinän hankkeiden bloggaajat lähtevät tukemaan valittuja yrittäjiä sijoittajina ja pitkäaikaisina yhteistyökumppaneina.

Tarkoituksenamme on kehittää sekä kasvattaa liiketoimintaa yrityksessä, jossa itsekin olemme sijoituksemme myötä osaomistajina. Hyppäämme yrittäjän kanssa samaan veneeseen, jonka laitamme yhdessä keulimaan. Aijomme porukalla ideoida, valjastaa blogiemme voimaa ja kehittää yritystä paremmaksi.

Ja nyt, torvien törinää: yritys, johon Kipinän kautta olemme tällä parhaalla muijaporukalla lähteneet sijoittamaan, on

laadukas luonnonkosmetiikan verkkokauppa Biodelly.

Suomen suosituimpiin luonnonkosmetiikkayrityksiin lukeutuvan Biodellyn takaa löytyy turkulainen kosmetiikkaguru Tanja Kipinoinen. Vuosia luonnonkosmetiikkaan perehtynyt Tanja on intohimoinen kosmetiikka-asiantuntija, joka on jo hyvän aikaa menestyksekkäästi pyörittänyt sekä Biodellyn verkkokauppaa että Turun keskustasta löytyvää Biodellyn kivijalkakauppaa.

Yrityksensä hyvään nousuun saaneella Tanjalla on ainutlaatuinen tatsi luonnonkosmetiikan lumoavaan maailmaan ja Turun kosmetiikkaguru osaa valikoida Biodellyn valikoimiin aitoa, laadukasta ja monipuolista luonnonkosmetiikkaa. Ensimmäisissä tapaamisissamme on ollut mielenkiintoista päästä kuulemaan Tanjan yritystarinaa sekä syventyä luonnonkosmetiikan ja verkkokauppojen maailmaan.

Tanjasta on varmasti ollut äärimmäisen hauska kuunnella meidän neljän sekavia kosmetiikkahistorioitamme, joista löytyi myös kaikenlaisia Joe Blascon värjäämiä luurankoja ja ihonhoidosta heitteille jätettyjä kasvoja. Emmää oikein tiedä, mitä mää käytän, mutta aina sitä samaa Lumenen ripsaria. – Joo mää tiän sen, määki käytin sitä! Se oli sellane pinkki! Mää taas ostan kännissä huulipunia ja.. Tanja varmaan halusi purra hyvin hoidetun kätensä irti kuunnellessaan, kuinka satunnaisesti olemme välillä kosmetiikkatuotteitamme valinneet. Että kiva kosmetiikkasijoitusjengi kasassa.

Ehkä siis sijoituskiintiötäni parempaa tässä yhteistyöprokkiksessa on se, että Tanjan asiantuntijuus sekä Biodellyn ihastuttava kosmetiikka ovat käytössämme. Pääsemme tutustumaan uusiin tuotteisiin, luonnonkosmetiikan hoitavaan vaikutukseen, etsimään toimivimmat huulipunat, hoitavimmat hiustuotteet ja kuulaimmat meikkipohjat. Kohta hemaiseva jengimme näyttää niin tyrmäävältä, ettei mammoja enää tunnista!

Olen jo pitkään käyttänyt kasvojen ihon hoidossa Madaran luonnonkosmetiikkaa, sillä sarja on vuosien ajan tuntunut atooppiselle iholleni sopivalta, mutta käyttämistäni random meikeistäni vain pieni osa on luonnonkosmetiikkaa. Nyt suunnitelmissani on siirtyä myös meikeissä ja hiustuotteissa luonnonkosmetiikkaan. Mutta ihan ensimmäisenä aijon pestä hampaani sillä mustalla hiilisysteemillä, josta olen katsonut ainakin kaksitoista videota. Lähetin Tanjalle jo mustasta hammasaineesta meiliä.

Tulen raportoimaan parhaista löydöistä ja luonnonkosmetiikan vaikutuksista sekä muutenkin kertomaan Biodelly-prokkiksen kuulumisistamme välillä blogissa. Jee! Mahtava Tanja ja Biodelly-tiimimme!

ALEKOODI BIODELLYYN

Yhteistyön alkamisen kunniaksi sain jaettavaksi lukijoilleni alekoodin Biodellyn verkkokauppaan. Jee! Koodilla nekalanmuija saa 15% alennuksen kaikista Biodellyn normaalihintaisista tuotteista. (Koodi voimassa 31.10. asti)

Käykää tutustumassa ihastuttavaan Biodellyn verkkokauppaan!

PS. Jos joku ihmettelee, miksi posetamme iloisen yhteistyön julkistavissa kuvissa jäykähkönä, johtuu kankihomma siitä, että seisomme liitutaulun edessä neljän tunnin intensiivisen palaveroinnin jälkeen, olemme joutuneet avautumaan gurullemme ihon”hoidostamme” ja olemme juuri jättämässä aivomme neukkarin narikkaan siirtyäksemme ravintolaan.

Että siksi. Mutta muuten, silkkaa lovee ja kuulaita naamoja ihanat muijat!

Kaunista päivää kaikille! Muistakaa kannustaa toisianne!

Lue myös:

Yrittäjyydestä ja Unelmahommista

Markkinointi&Mainonnan uutinen hankkeestamme

Share

2 kommenttia

  1. Ninneri kirjoitti: Vastaa

    Nyt on alekoodin nimi paikallaan 😀

  2. Satu kirjoitti: Vastaa

    Nekalanmuija?? KUALEN ?

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.