Hullut tärpit

Huhuu ja böö! Jos keltainen kummitus ei vielä ole napannut pinsettiotteeseen, suosittelen lopettamaan lukemisen tähän.

Kyllä! Jälleen keltainen aika vuodesta. Hippi on saattanut piilottaa keltaisen kuvaston postia hakiessaan, mutta kauhuksemme Stockan Hullujen Päivien keltainen kaapupää tavoitti meikän sosiaalisen median kautta ja klikkis vaan, keltainen kuvasto aarteineen skrollasi silmieni edessä.

Että pöö! Että näköjään ei ole vielä Marie Kondolle tarpeeksi hommaa. Että tässä teille ihan muutama tärppi vaan varmuuden vuoksi, jos joku aikoo tällä viikolla sekoilla keltainen kassi kädessään!Kauniita jakkaroita ei voi koskaan olla liikaa. Kuvastosta löytyvä Artekin valkoinen jakkara on ihan kivassa alessa ja sopisi aika hienosti ruokailuhuoneemme valkoisen Artekin ruokapöydän päähän vierasvarajakkaraksi. Rakastan kaikkea koivuista, kunnes se kellastuu (kuin kodillemme tässä seuraavan kymmenen vuoden aikana tulee käymään, mutta ei mietitä sitä nyt!)Aargh! Hulluilla päivillä on Marimekon ihastuttavia Sukat makkaralla -laseja ja kannuja keltaisena. Itselläni on kyseisen sarjan laseja juurikin keltaisena ja muutama on arjen iloisessa vilskeessä särkynyt, joten kaipaisin hieman täydennystä..Keltaisten lasien lisäksi astiaosastolla ihastutti myös Virkkalan kaunis Ultima Thule -kulho. Retro röpeliäisyys viehättää ja kulho sopisi täydellisesti appiukolta saamaani Wirkkalan maljakkoon.Retromeiningeissä viehätti myös Louis Poulssenin pöytävalaisin, joita hullussa kuvastossa löytyy monessa herkullisessa värissä.. Lämmin oranssi oli oma suosikkini, lempeä valo sopisi vaikka yöpöydälle tai olkkarin hyllyyn.

Samaa lempeää väri- ja valomaailmaa edustaa myös toinen Hullari-kuvastosta löytyvä pöytävalaisin, Iittalan Leimu. Niin kaunis! Taistelin Leimun viettelevää hehkua vastaan jo viime Hulluilla Päivillä, saa nähdä, miten tällä kertaa käy.

Jos on menettänyt tylsiin veitsiin hermonsa, suosittelen lämpimästi nappaamaan mukaansa Victorinoxin tomaattiveitset. Meillä on kyseisiä veitsiä vihreänä ja emme oikeastaan paljon muita käytäkään. Superterävät ja näppärät veitset!

Ja jos käy sillä tavalla ikävästi, että tulee ostosteltua vaikka tavaraa olisi tarpeeksi jo muutenkin, löytyy Hullujen Päivien katalogista myös ihana säilytysratkaisu: Lundialta on myynnissä ihana Fuga -kaapisto . Kauniisiin valkoisiin kaappeihin voi kätevästi sulloa keltaisten kassien ryöstäyneet hankinnat.. Kuulemma oiva säilytysratkaisu ahtaisiin tiloihin. Hah!

Katalogin lempparivalinnoistani päätellen, meikällä taitaa olla jälleen tai edelleen tai aina vaan aikamoinen retrobuumi meneillään.

Mitäänhän en tarvi, paitsi uuden pesukoneen ja lapsille sopivat kevätkengät. Onneksi kuvastosta löytyy niitäkin, voi aargh!

 

Maltillista viikkoa kaikille!

Tuotekuvat: https://hullutpaivat.com/

Share

7 kommenttia

 1. Maija kirjoitti: Vastaa

  Ihan pakko viimeinkin kommentoida, lukija olen ollut jo jonkin aikaa.. Mutta siis nyt tässä äitiyslomalla on tullut blogia selailtua niin tiuhaan, että joku ihmeellinen psykedeelinen kukkatapetti -innostus on levinnyt tännekin. Eipä sillä, etteikö kädet olisi täynnä tässä vauvan ja kaksveen kanssa muutenkin, mutta nyt tekisi mieli alkaa sutimaan liisteriä keittiön seinään ja lätkimään kukkatapettia päälle. Raskauden aikaisessa pesänrakennusvietissäni olen yrittänyt rauhoittaa asunnon värimaailmaa ja sitten kun imetyshuuruissaan lukee tarpeeksi monta postausta tapeteista, niin johan mennään taas ääripäähän. Pitää varmaan pakata lapset tuplarattaisiin ja lähteä sekoilemaan lähimpään rautakauppaan.

  Kiitos inspiraatiosta 😀

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hei, mahtista, mukavaa kuulla, että oot lueskellut ja että sulla on vauva! PArasta 😀 Ja niin on kukkaloistokin, hienoa, jos oon pystynyt aivopeseämään kukkatapetti-innostukseen jonkun! Itsekin joskus raskaana maalasin makkariimme mustan seinän ja koko olkkarin (tai olkkarin maalasi hippi) valkoiseksi, koska oli kai joku pesänrakennushuuru päällä…ja sitten kummasti siirryin näihin kukkakuoseihi. Eli ihan normaali kehityskaari sulla menossa siellä 😉 Liisterikaupoille vaan!

   Ja ihania tuhinoita <3

   1. Maija kirjoitti: Vastaa

    Ok, eli kehityskaari kulkee jotakuinkin niin, että ekan mukulan saatuaan alkaa haaveilemaan valkoisesta blogikodista ja sitten toisen lapsen tultua tietää, ettei se kuitenkaan valkosena pysy, kun kaikenmaailman mustikkasoseet lentelee ympäriinsä ja pienet ihmiset terrorisoi kotia kuitenkin rähmimällä niitä suklaisia sormia sinne tänne, niin sitten suosiolla heittäytyy niihin kukkakuoseihin… Ei niin näy kaikki suatanan sotkut siinä sitte.

    Ja kiitos, on tää pienen ihmisen tuhina aina yhtä ihmettä ❤ En vaihtais näitä nassikoita mihinkään yliseesteiseen blogikotiin. Antaa mennä vaan, kyllä kotiin sotkuja mahtuu.

    Hyvää kevään jatkoa sinne Tampereelle!

 2. Oulusta kirjoitti: Vastaa

  Koko ajan odotin, koska se levoton osio kirjoituksessa alkaa. Eikä se alkanut! Asikaine! Nyt vähän ryhtiä. 😉

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Olen nykyisin niin seesteinen, ettei lähe lapasesta enää IKINÄ!! TILANNE ON IHAN HALLUSSA KOKOAJA! NIIIIIIIIIIINNNNN

   😀

  2. Elina kirjoitti: Vastaa

   Mäkin oo vielä hämmentynyt! Piti tulla lukemaan kommentit, josko se täällä alkais!

   1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

    HEI MÄÄ OON AINA IHAN SEESTEINEN!!!! MITÄ TE OIKEIN KUVITTELETTE!!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.