Maukas Maka Sushi

P5060136Poikkesin viime viikolla ystäväni kanssa lounaalla Tampereen uudehkossa Maka Sushissa. Näsilinnankadulla sijaitseva pikkuinen Maka oli lounasaikaan täynnä, mutta saimme leppoisan tähystyspaikan ikkunan pystypöydistä. Graffitein koristeltu ravintola on sisustukseltaan ja tunnelmaltaan mutkaton, ikkunan eteen on rakennettu kesäksi pieni terassi.

Asiaan! Sushiin. Rakastan sushia! Sushi sushi sushi!

P5060129

P5060132

Pitkän vaiheilun jälkeen tilailimme jaettavaksi erilaisia annoksia, joissa saatoin mennä jo tilatessani sekaisin. Lounasvalikoima oli laaja ja lounaalla sai myös tilata tavalliselta listalta, tosin kokki hieman varoitteli joissain valinnoissa saattavan kestää hiukkasen pidempään. Ehkä tilasimme lounaslistan yhdistelmäannoksen lisäksi päivän makirullan sekä riisipaperiin käärityn fit rollin.

P5060134

P5060128

P5060133Kaikki tilaamamme annokset olivat ihanan herkullisia ja raikkaita.  Erityisesti ihastuin myös fit rolleihin, jotka olivat kevyitä ja rapeita.Lounaaseen kuului myös miso-keitto, jonka sai itse hakea ja maustaa. Hyvää oli sekin!

Ennen kaikkea – jopa ennen ihanaa sushia- oli mukavaa nähdä ystävääni pitkästä aikaa! Istuimme ennen samassa toimistossa ja totuimme päivittelemään kuulumisiamme päivittäin, nyt lounastunti ei meinannut millään riittää ja liikennevaloissa erotessamme kailotin vielä tien ja liikenteen melun yli sitten mun piti kertoo sulle vielä siitä ja siitä…

Toivottavasti näemme pian uudestaan!

Maka Sushia suosittelen kaikille! Annoksia saa myös kotiovelle Woltin kautta.

Lue myös: Ihana Maruseki

 

Share

2 kommenttia

  1. Veeruska kirjoitti: Vastaa

    Nyt pitäis lukea tenttiin niin että päässä suhisee, mutta täällä olen lukemassa sun juttuja. Olet ihan mielettömän hyvä kirjoittaja! Paras blogi ikinä!

    1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

      Jee Veeruska, kiitos tästä kommentista! 🙂 Ihanaa, että luet!! Onnea tenttiin! Ny mee lukeen siittä!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.