Kun sisustus estää lasten touhut

Myönnän olleeni vähän vastahankainen Hipin ideaan ripustaa keskelle olohuonetta voimistelurenkaat ”lapsille”. Ihan uskomattoman kyvykäs näkijä ei tarvi olla ennustaakseen Hipin käsinojaseisonnan aiheuttaman mystisen kattoremontin..

Mutta jäätyäni rengaskeskustelussa kuitenkin alakynteen, olen yrittänyt vaikuttaa renkaiden sijoittelukohtaan tai edes niiden ulkonäköön. Selittäessäni Hipille haluavani renkaiden sitten edes olevan kauniit ja puiset, vetäisi pitkätukka suhteellisen yllättävän vastapallon:

– Sie vaan välität, miltä täälä näyttää. Siun sisustukset estää lasten leikit ja elämisen täälä!

– !!!???!??!

Pikainen katsaus ympärilleni ja huomasin, että on tullut aika saapua puolitiehen vastaan, olla kohtuullinen. Ehkä nyt on aika vähän joustaa tiukan sisustuslinjani (olen vain aina halunnut Ryhmä Hau -sohvan!) ja pipon kireyden kanssa,

jotta lapset saavat leikkiä

ja elää täällä.

ETTÄ EI SIINÄ. LAITETAAN VAAN RUMAT RENKAAT KESKELLE OLKKARIN KATTOA. 

 

 

Share

16 kommenttia

 1. Satu kirjoitti: Vastaa

  Ahhahah! I feel for you. Meillekin tulee voimistelurenkaat. Onneksi sentään aulaan että voi edelleen katsella telkkaria ilman että tarzanit ja janet kiikkuu näkökentässä. Ja vaadin että renkaiden pitää olla valkoiset. Kauniita voimistelurenkaita saa muuten Suomen Voimistelutuotteelta ja niillä on FB:ssa säännöllisesti hyviä tarjouksia https://www.voimistelurenkaat.fi Seuraavaksi sitten puolapuut seinään!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hei, kiitos vinkistä, pitääkin mennä heti tsekkaamaan!

   Ja tsemppiä sinne tarzan-hommiin!

 2. Pamsu kirjoitti: Vastaa

  Se on vaan naisen jossain vaiheessa elämää valittava: Avotakkaansa toteuttava tyylipuhdas sisustajuus tai ympäristön paineisiin sortuva perheellisyys.

  Kasaan itseni kun lapset muuttavat omiin koteihinsa. Jos enää välitän.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   En ole vielä luovuttanut! Haen keskitietä!!!

 3. ex-voimistelija, nyk. esteetikko kirjoitti: Vastaa

  Vinkkinä asumisen ja voimistelun yhdistämiseen, että lisää epäkäytännöllisyyspisteitä saa kun laittaa rekkitangon keskelle oviaukkoa. Kivasti kynnyskin sitten selän alla kun putoaa. Teki onnelliseksi lapsena, sillon ei ilmeisesti kaivannut kätevyyttä.

  Mutta tosissaan: Totta kai puiset ja kauniit! Miksi tehdä visuaalisesta maailmastaan tarkoituksella epämiellyttävä, kun se on näkeville tyypeille kuitenkin valtava osa kokemusmaailmaa?

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Ihana esteetikko, kiitos tästä! Arvostan. Nyt voin hyvällä mielellä vaatia esteettistä temppurataa <3

 4. Tuisku kirjoitti: Vastaa

  Paras biisi!! Voimistelu renkaat on ykköset. Meillä äiti-apina temppuilee niissä eniten. Ei ole talo vielä sortunut. Nyt tämä äiti-apina toivoo uutta kaunistusta sisustukseen, ilma-akrobatia kangasta roikkumaan kattoon. Ai että olis siisti (ja ruma, mutta minkäs voit, apinan täytyy päästä kiipeilemään).

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hei, mahtavaa! Mutta voisiko kankaan laittaa samaan koukkuun ja vaihdella?
   Vai kaikki vaan sinne samaan aikaan? Mukavasti voi keinua vauhdeilla päin 😀

 5. possu kirjoitti: Vastaa

  Ryhmä Hau-sohva, hmmm…nykyinen sohva on mukavan turkispintainen, koska siinä kiehnää elävä piski. Nosturitkin on kannettu jo vinttiin, pitäiskö kipaista ne sieltä? Noista renkaista on yllättävää kyllä myös käytännön hyötyä, niihin saa äitikin roikkumaan paitsi itsensä, myös vaatteita. Myönnettäköön että jos renkaat olisi olkkarissa( meidän renkaat on eteisessä), niin ehkä en kuivaisi märkiä vaatteita niissä. Kai. Tai sitten kyllä. Sisustus on hankala laji!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   JOo, itseasiassa kun kyläilin serkullani, jolla oli renkaat, niin tuli niissä itsekin roikuttua..mutta myös tämä pyykkivinkki houkutelee..keskelle olkkaria..

 6. Lottovoitto kirjoitti: Vastaa

  Totta kai pitää olla voimistelurenkaat. Mielellään myös puolapuut!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Jos ny ne renkaat ensin…

 7. kati kirjoitti: Vastaa

  Täälläkin näyttää keinuvan: http://doritsalutskij.fi/2017/01/keinu-kotona/

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Just tollaset mää haluun!

 8. hanna kirjoitti: Vastaa

  Kynttiläkuva mitä hienoin ^_^

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   😀 Rentoudu siinä ny sitten!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.