Get a Room! (sis. tissi )

Viime vuoden aikana tein äitiysloman ohella kotona töitä, välillä enemmän, välillä vähemmän. Muutettuamme Nekalaan irtisanoin vanhan (ja rakkaan!) työhuoneeni sen jäätyä kaupungin toiselle puolelle. Suunnittelin ensin laittavani toimiston kotiin, koska tilaa on nyt riittäväksi.

Se oli ennen kuin tiesin seuraavat kymmenen asiaa:

kuva.JPG

1. Työntekoni häiritsee toisten tapetointia ja läppärissäni oleva liisteri häiritsee minua.

IMG_4107.JPG

2. Jaan kahvihuoneen ihmisten kanssa, joilla on vakavia ongelmia!

DSC_0430.JPG

3. Tavastani puhua tärkeissä työpuheluissa on opeteltu osuva imitaatio, joka käynnistyy aina puhuessani esimerkiksi uuden asiakkaan kanssa tai yrittäessäni kylpytakki päällä vaippa kädessä vakuuttaa olevani täysin kärryillä meneillään olevasta projektista. Shiis joo, kuuloshtaa ihan hirrrveeen mielenkiintoiselta, shiis mullahan on ihan hirrveesti kokemuspohjaa tosta toimintatavasta. 

DSC_0218.JPG

4. En ollut nähnyt tätä ’olohuonetta’.

IMG_2257.jpg

5. Ei ollut tapahtunut tätä.

DSC_0438.JPG

6. – Joo, ei ole paha hetki ollenkaan, töissä tässä. Anteeksi? Anteeksi nyt ei kuulu? Haloo kuka siellä? Heh heh joo, ei ole huono hetki, anteeksi kuka siellä?

Seurassani on jatkuvasti henkilö, jonka on pakko vastata jokaiseen puheluun tai huutaa taustalla mummo? Mummo? Mummo? Isii? Isii? Galla! (=pallo) Galla! Galla! Mummoo!? GALLA! Sama henkilö myös soittelee puhelimellani työkavereilleni keskustellakseen mummosta, isästä ja pallosta. Tyyppi myös asensi työkoneelleni Voice over -toiminnon, joka toisti robottiäänellä kaikki tekemiseni koneella. (Kiitos naapurin muijan neropoikaystävän voice over saatiin pois päältä ennen pahempaa sekoamistani.)

13434-0.JPG

7. Aina ei Nekalan muijankaan musta-valko-tulostin toimi ja posti on menossa kiinni.

DSC_0381.JPG

8. Nukkuvat ihmiset ovat masentava muistutus siitä, että kello on yöllä kaksi, etkä ole edes aloittanut vielä (edellisen) päivän töitä. + Katso kohta 4.

IMG_2354.jpg

9. Kun pojan ollessa unilla olisi hetki aikaa soittaa rauhassa pari puhelua, ilmaantuu yllättäviä herkkuja kahvitauolle. Tai joku naapurin muijista.

IMG_2426.jpg

10. Muiden tietokonevuorot saattavat sattua ikävästi samaan aikaan.

Olen hankkinut työpöydän kodin ulkopuolelta. Galla! Galla! GALLAA!

 

Share

6 kommenttia

 1. hiluvitkutin kirjoitti: Vastaa

  No mutta teillä on aivan ihania vanhoja huonekaluja! Kaikki hyvin maailmassa. 😀

 2. Kristaliina kirjoitti: Vastaa

  Tshihihi! Meillä äidin yrittäessä puhua työpuhelua napero hihkuu aina väliin ”pus pus! pus pus!” – etenkin silloin, jos haluaa äidin jo laittavan puhelimen pois. Tirppa on oppinut, että niihin sanoihin puhelu tavallisesti lopetetaan 🙂

 3. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kiitos! Maailmassa kaikki hyvin, kämpässä hieman sekaista!

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  😀

  Poika huutelee aina Tiitti! Tiitti! (Kiitti!) kun haluaa itse lopettaa jotain, alkaa riittää tai toivoisi, että joku lopettaa jotain! Mutta puhelun haluaa harvemmin lopettaa…

   

 5. Spesialisti kirjoitti: Vastaa

  Ostatte kotiin Mustavalko tai värilaserin, niitä saa nyt suht huokealla. Musteet ei kuivu vaikka masiinaa ei käyttäis 2 vuoteen. Lisäksi mitä kuvista päättelin niin joku päivä sun kone saattaa olla entinen. Oletko ottanu varmuuskopiota? Naapurin Sedän veljeltä lisätietoja jos kiinnstaa.

 6. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo, itseasiassa kuvissa on kaksi eri konetta, koska toinen hajosi..onneksi kovalevyltä saatiin kaikki talteen. huuh.

  Ja nyt ihan tosissaan tulevassa toimistossa on tulostin ja saan sinne pöydälle myös ulkoisen kovalevyn jne.

  Ja varo vaan tarjoamasta niitä lisätietoja! Oon kohta koko ajan kärkkymässä, milloin sun auto on naapurin pihassa ja kysymässä neuvoja milloin mistäkin. Terveisin atk-vammainen porukka!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.