Nyssi ramenia Tampere

Kävimme eilen lounastunnilla testaamassa Kauppahallin uuden Maka Ramenin, jota toimistollamme olemme jo innolla aukeavaksi odotelleetkin. Ja nysse vihdoin on täällä!

Kauppahallin Hämeenkadun puoleiseen kulmaan auenneesta ramen-ravintolasta taisi heti ensireissun perusteella tulla lounasmesta, jossa varmaan tulee jatkossa poikettua harva se viikko. Olimme molemmat todella tyytyväisiä keittoihimme.

Itse söin katkarapu-ramenin, joka oli ihan superherkullinen ja Tomppa kehui myös tilaamaansa kana-ramenia. Makan rameneissa oli ihanan maistuva liemi, sopivan napakat ramenit ja huolella valmistetut lisukkeet. Kuuma keitto oli muutenkin juuri sopiva lounas tuuliselle kevätpäivälle.

Uuteen ravintolaan oli jo löytänyt hyvin lounasherkuttelijoita, asiakaspaikkoja onkin yllättävän hyvä määrä. Tarjoilu oli ripeää ja todella ystävällistä.

Tätä on odotettu Tampereelle, jossa ramen-keittoa ei ole hetkeen oikein meinannut helpolla löytää. Hyvä Maka Ramen, tervetuloa. Suosittelen poikkeamaan hallissa ramenilla!

Mukavaa torstaita kaikille! Täällä pakkaillaan jo kamoja kassiin huomenna starttaavaa Tallinnan työmatkaa varten. Juhuu!

Lue myös:

Taivaallinen 4Vuodenaikaa

Mahtava lounasmesta – Pyy!

Lemppari lounaspaikkamme

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.