Täydellinen hemmottelupäivä

Huh huh! Vähän maanantai-tyyppinen viikko takana ja näköjään jatkoa luvassa. Lapsi on tietysti kipeänä ja haluaa mehua samalla, kun yhden kosahtaneen läppärini sijaan työskentelen tällä hetkellä kätevästi kahdella(!!) koneella. Joista toista en osaa käyttää ja jonka honottavan robottiäänen komentelua PELÄSTYN monta kertaa päivässä ja joista toinen pimenee lopullisesti hetkellä minä hyvänsä -todennäköisesti juuri ennen kuin olen saanut kaikki oleelliset matskut siirrettyä honottavalle robotille, joka vaatii sormenjälkitunnistautumista tai kyselee salasanoja, jotka olen keksinyt joskus vuonna 2010. KulliTUS2012. Ei, eipä tietenkään! Ei ole helppoa. Mihin hertsinpertterin Blade Runneriin olen joutunut ja koska pääsen pois?

Ihan helvetin stressaavaa!!! Olen vakavissani harkinnut tilaavani kiinalaisia kiviä, joita olen nähnyt eteeristen ja rauhallisten ihmisten painelevan ja rullaavan instagramissa naamaansa. Näyttää niin ihanalta, sileältä ja kauniilta! Illalla kerroin Hipille kivien lisäksi haaveilevani stressin helpottamiseksi myös yin-joogan aloittamisesta ja vierashuoneemme muuttamisesta rentouttavaksi joogahuoneeksi, jossa voisin aamuisin kerätä voimia kestääkseni Bladerunner-robotin typerää lässytystä. Jolloin pitkätukka muistutti vierashuoneemme olevan täynnä kaikkea remonttipaskaa sekä tunnetusti vihaavani joogaa ja kehoitti viettämään enemmän aikaa vaikka kirjojen kuin tuntemattomien ihmisten kivivideoiden parissa.

Viime viikolla yritin kuitenkin järjestää itselleni hemmottelupäivän, jolloin sain panostaa täysillä ITSEENI ja kerätä vähän voimia. Poikien lähdettyä mummolaan menin heti aamusta hammaslääkäriin porattavaksi ja poraamaan. Session jälkeen lupasin pää puuduksissa hammaslääkäri Carlokselle varaavani ensi kerralla ajan jo ennen kuin tilanne menee ns. kriittiseksi, mutta oikeasti valehtelin. Päästyäni vastaanotolta hissiin, päätin, etten palaa enää koskaan vaan hoidan homman jatkossa itse jadekivillä. Siinähän miettivät, missä olen ja mitä menettivät!!

Hammaslääkärin rentouttavan vaikutuksen lakattua(puudutusaineen haihduttua) pääsin onneksi vielä hierojalle. Illalla saavuinkin sitten selkä kuivakuppauksen jäljiltä viirullisena pimeään kotiin syömään yksin mikrokeittoa, koska en aamun hammaslääkärin jälkeen edelleenkään kyennyt edes ajattelemaan kiinteitä ruokia. Miettimään, miksi muilla on ihania hemmottelupäiviä ja rentoutushoitoja ja minulla on kivuliaita toimenpiteitä huoneissa, joissa joudun selittelemään elämänhallintaongelmiani ihmisille, jotka ovat täysin kyllästyneet niitä kuuntelemaan.

Mikrokeiton ääressä kyyristellessäni päätin suunnittelemani yin-joogan sijaan selkäongelmistani huolimatta viettää iltani kylmässä skeittihallissa, jossa teloin polveni ja kylkeni mustaksi. Mutta jonka jälkeen kylläkin vihdoin tunsin olevani jopa rentoutunut tai ainakin niin iloinen, että unohdin guasha -kivet ja kristallit lähes kokonaan. Ehkä ihan hyvä, sillä minun tapauksessani lempeästä pikku new age -hurahduksesta on pelottavan lyhyt matka noitapiireihin ja muihin ysärinkatkuisiin trendiaaltoihin ja pian löydän itseni pikkukivien painelun sijaan vielä jostain saatananpalvontahommista tai potkimasta hautakiviä.

Ei siitäkään varmaan mitään tulisi, saatana palauttaisi sieluni todella tyytymättömänä ja närkästyneenä. Emmää tällästä ostanu, tää on hei ihan väärä!

Rentouttavaa ja zeniä viikkoa sitten vaan kaikille hei!

PS. Kiitos ihan kaikille, jotka kävitte lauantaina moikkaamassa meitä UPEE-tapahtumassa! Olipa ihana tavata lukijoitani, olin niin mielissäni teistä kaikista morjestelijoista!

Lue myös:

Miten helvetissä tämä on niin vaikeaa?

Pelkoa ja inhoa Helsingissä

Vitun 2018

Äidinrakkauden vitun monumentti

Share

12 kommenttia

 1. Någon Annan kirjoitti: Vastaa

  Nyt kun nää feministiset noitahommat on ollu tapetilla, niin oliskohan kysyntää myös Saatana kutsuu minua -tyyppiselle ysäriretrosaatananpalvonnalle? Jos siihen sais jotenkin kytkettyä feminismin? Olisko kukaan messissä? Vois hypätä suoraan veriuhreihin ja jättää ne kiinalaiset kivet väliin.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   No tämä juuri,
   kyllä sekin sieltä saattaa kaiken muun mukana trendikkäästi virrata!

 2. Iitamaria kirjoitti: Vastaa

  Hei, jätä vaan ne ihmeelliset kivet omiin hyllyisinsä. Sulla on jo ne kylmät lusikat!
  Nyt on vallalla todellinen kivibuumi, ja maailman köyhimmistä köyhimmät alkutuottajat kaivavat niitä kauniin värisiä kivilajeja maakuopista koko perheen voimin, oman henkensä ja terveytensä kustannuksella.
  Voit arvata että maailmassa jossa halvan t-paidan ompelukaan ei ole kannattavaa hommaa, tuskin jää paljoakaan käteen sille joka tonki maasta vain kiviä, niitähän ei voi edes syödä.

  Ja aina voi odottaa hetken, kyllä niille kivikammoille käy ihan samoin kuin parin vuoden takaisille piikkimatoille. joululajahitit löytyvätkin hetken päästä lahjarasioissaan kirppisten ja kierrätystavaratalojen (kuulemma Palastusarmeijan kirppistä ja Uffia kuuluu kutsua näin) pöydiltä. Sieltä sitten.

  1. Anni kirjoitti: Vastaa

   Tälle kommentille peukku!

   1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

    Sama!

  2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   No niin, perkele tämäkin! En tienny tästä!
   Ehkä kerään sileitä kiviä mökkirannasta, jos tulee ihan pakko saada <3

   1. Iitamaria kirjoitti: Vastaa

    Joo! pääset vielä tredisetterinä tähänkin pätemään!
    ”Ai guahsa-kampoja?! nooh, itse kyllä valitsin vähän hyggempää skandityyliä, tää kivi on Saimaalta ja tää Pyhäjärveltä. Mhh-mm! kyllä huomaa muuten eron kun oikeaa graniittia käyttää energiavirtojen ohjailuun.”

 3. riikkaJV kirjoitti: Vastaa

  Joo ei kyllä tuo hemmottelu aina ihan… Itsehän käyn day spa:ssa RENTOUTUMASSA sokeroinnin parissa. Siinä voi ottaa vaikka nokoset kun kiva hoitaja repii karvoja taipeista juurineen. On ainakin yhtä rentouttavaa kuin nämä kotipäivät vauvan kanssa, jolloin miehen sanojen mukaan saan LEPÄILLÄ.

  Ja tulipa noista okkultistisista guasha-kivistä mieleen, että törmäsin Adlibriksen verkkokaupassa teokseen nimeltä ”Satanic Verses Inspired Coloring Book”, joka oli kaikessa absurdiudessaan pakko klikata ostoskoriin. Että jos tarvit seuraa sinne noitapiiriin ja hautakivihommiin niin asutaan kävelymatkan päässä Nekalasta!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Ai saakeli, sullakin vaikuttaa olevan kivoja hoitoja ja reuntouttavia LEPOPÄIVIÄ <3
   Ja hyvä tietää, saatanasaurasta, se saattaa hyvinkin pian tulla tarpeeseen, niin määrätietoisesti ysätiokkultismi tuolta puskee! ;D

 4. Silja kirjoitti: Vastaa

  Tunnen riittämättömyyttä aina, kun joku puhuu guashakammasta. Synnytyksessä olisi pitäny käyttää, mutta epiduraalilla mentiin. Ja nyt nämä naamahommat. Kyllähän sitä olisi kiva näyttää freshiltä, mutta voihan väline.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Jahas, no se ois varmaan ratkaissut mun synnytysissuetkin 😀 Ymmärrän sua täysin!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.