Edessä vuoden hauskin duuniviikko

Ensi viikolla on jälleen luvassa yksi vuoden hauskimmista työviikoista, kun starttaamme tämän vuoden festarikauden Tallinn Music Weekissä! Jee! Olen osallistunut duunien merkeissä urbaaniin kaupunkifestariin jo useampana vuotena ja Tallinnan kevätreissusta on muodostunut rakas perinne, jolla voi tapahtua ihan mitä vaan.

Kansainvälisillä artisteilla tähditetyn Music Weekin ohjelma levittäytyy aina ympäri kaupunkia ja kompakti Tallinna on täydellinen venue verkkoiseen kaupunkifestariin: keskusta on täynnä vanhoista rakennuksista löytyviä persoonallisia keikkapaikkoja, kuten esimerkiksi rustiikkinen elokuvateatteri Kino Soprus, eläväinen Telliskiven alue tai tunnelmallinen Von Krahl, paljon makeita klubeja, hyviä ravintoloita ja hauskoja baareja, joiden väliä voi kipitellä keikalta seuraavalle ripeilläkin vaihdoilla.

Music Weekin keikkoja ja tapahtumia järkätään muutenkin hauskoissa erikoismestoissa: olemme kokeneet reivit parkkihallissa, seikkailleet johonkin laitakaupungille intiimille studiokeikalle, verkostoituneet vanhassa tehtaassa ja maistelleet giniä pitsisen puutalon majakan mallisessa tornissa.

Viimevuotisella reissulla ajauduin myös uskomattomassa kreisidarrassa skarppaamista vaativaan palaveriin idolini kanssa. Pelkäsin olkalaukkuani, eikä muutenkaan ollut helppoa, eikä kovin kivaakaan, mutta se meni ihan hienosti, jos ottaa huomioon, etten kotimatkalla enää muistanut, minkä rotuisen koiran olen AINA halunnut.

Musiikin lisäksi kulttuurifestari Tallinn Music Week panostaa myös kaikenlaiseen oheisohjelmaan, ruokatarjontaan, designiin ja taiteeseen. Tänä vuonna taide on iso osa tapahtumaa, gallerioiden, näyttelyiden ja taideakatemian ohjelman lisäksi luvassa on muun muassa katutaidekierroksia. Olen aina muutenkin fiilannut Tallinan taidetarjontaa, joten olen aika innoissani ensi viikon annista.

Olemme joka vuosi onnistuneet myös starttaamaan terassikauden Tallinn Music Weekillä, joten jälleen kova luotto, että ensi viikolla siemailemme taas kevään ekat terassibisset.

Muita tulevan reissun tavoitteita on löytää tietysti taas uusia tuttavuuksia ja nähdä hyviä keikkoja. Avoimin mielin annan sattumille ja kohtalolle tilaa, mutta erityisesti kiinnostelisi ainakin kanadalainen Hello Delaware, hypnoottinen BlackBoxRed, karismaattinen hiphop&soul-tähti Iris Gold, singer-songwriter Megan Nash, ruotsalainen indie-yhtye Melby ja tietty myös Stupidon bileet ja kotimaiset Pastis ja Pelle Miljoona kiinnostaa ja ja… TMW-ohjelmassa on taas vaikka mitä kiinnostavaa luvassa..!

Suosittelen Tallinn Music Weekkiä kaikille musiikin- ja taiteenystäville, paras viikko hypätä laivaan. Samalla voi herkutella ihanissa ravintoloissa ja seikkailla ympäri sokkeloista, kaunista keskustaa. Music Weekin passit ovat edullisia, helppo hinta kymmenistä keikoista ja elämyksellisestä festivaalista inspiroivassa ympäristössä. Kannattaa vilkuilla koko ohjelmisto Tallinn Music Weekin sivuilta!

Ja eipä siistiä, ennen Tallinnan työreissua meikällä on vielä ulkomaan lomamatkakin tiedossa! Juhuu! (Eikö olekin taas kova cliffhangeri, kannattaa vilkuilla instatilini stooreja, jos ei kestä kreisiä jännitystä!)

Ihanaa kevätviikkoa kaikille! Muistakaa kuunnella musaa ja käydä keikoilla.

Lue myös:

Yrittäjyydestä ja unelmahommista

Enpä olisi arvannut

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.