Meili miehen ystävältä

Hipin törttöillessä neljättä päivää Englannissa katsomassa jalkapalloa ja viestinnän ollessa laatua nii emmie tiiä, miks minnuu ei saa kii. Nii emmie voi soittaa miun puhelimella kummie en voi ladata miun akkua kummiun laturi…en ehkä osaa asiaan kuuluvalla tavalla riemuita maanantaiaamuna työmeilissäni odottavasta kirjeestä.

Viesti saapunut eilen klo 23.03 sähköpostiosoitteesta, jonka pääte on persaukiset.org

ANOMUS TILAPÄISEEN VAPAUTTAMISEEN PERHE-ELÄMÄSTÄ

Anon ystävälleni ja pelikaverilleni vapautusta kasvatusvastuusta alkaen 5.12 klo 15 ja päättyen 6.12 klo 15.

Perustelut

Ystävysten kanssa perustettu jalkapalloseuramme Fc Sawo vietti murheellisen kesäkauden 2014. Ennenkuulumattoman huonosti sujunut kesä ei tuonut ainoatakaan voittoa ja syystäkin olemme pitämässä kriisikokousta 5.12. Kangasalan hiljaisuudessa. Illan ohjelmassa on käydä taktiset kuviot läpi uusinta tietotekniikkaa hyödyntäen, olemme panostaneet asiaan rahallisesti hankkimalla ns. PES-ohjelman. Tämän vallankumouksellisen ohjelman avulla voimme arvioida ja analysoida jokaisen pelaajan liikkeitä ja suorituksia pelikentällä objektiivisesti. Koska menestys on ollut poikkeuksellisen heikkoa, on parannettavaa paljon ja palaute voi olla illan aikana raskastakin kuultavaa.

Illan aikana allekirjoittanut huolehtii kumppaninne ruokahuollosta. On oletettavaa että juroudesta tunnettu joukkueemme saattaa tarvita pieniä määriä alkoholia, jotta keskustelu saadaan tilanteen vaatimalle tasolle sekä vakavuudessaan että panostuksessaan. Näkisin hyödylliseksi, että anomuksen kestoaika todella jatkuisi seuraavaan päivään klo 15. Syy tähän on ilmeinen: Tiivis ja sosiaalinen yhteisö suurine paineineen vaatii ns. ’peiliin katsomista’, jotta pelillisen kehittymisen edellytyksiä olisi olemassa. Tämän kaltainen kehittymisprosessin käynnistyminen voi vaatia suurta henkistä ponnistelua ja johtaa pahimmillaan seuraavana aamupäivänä lähes katatoniseen tilaan. Katatoninen tila ei tässä tapauksessa kuitenkaan ole vaarallinen, mutta saattaa koomamaisen väsymyksen lisäksi sisältää jonkinasteisia hajuhaittoja. Nämä ovat kuitenkin ohimeneviä ja äärimmäisen pieni hinta mahdollisen pelillisen kehityksen tarjoamista mahdollisuuksista.

Olemme tietoisia ystävämme matkasta Manchesteriin ja olemmekin erittäin tyytyväisiä kuinka vakavasti hän on ottanut itsensä kehittämisen jalkapalloilijana. Lisäksi haluaisin erikseen kiittää Sinua tämän matkan mahdollistamisesta; se osoittaa todellista ymmärtämistä ja sitoutumista. Tiedän puhuvani kaikkien puolesta tästä kiittäessäni, ystävämme hyvinvointi ja pelivire kulkee vahvasti käsi kädessä ja hänen pelitaitonsa ovat seurallemme erittäin merkittävässä roolissa. Uskonkin, että heti matkan jälkeen hän on avoin palautteen saamiselle ja kehityksessä voisi tapahtua toivottu nopea hyppäys seuraavalle tasolle.

Koko joukkueen voimin toivomme hartaasti että anomuksemme menee läpi. Ymmärrämme, että olette joutuneet joustamaan paljon. Toisaalta samalla näkisimme tämän yhden vuorokauden hyödyt niin suurina, että olisi typerää jättää ikimuistoista jalkapalloviikkoa puolitiehen.


Tampereella 30.11.2014

Anomukseen puoltavaa vastausta odotellen
koko Fc Sawon puolesta,
Illan isäntä 

DSC_0618.jpg

Anomuksen käsittelyn tueksi kaivoin albumistamme viime elokuussa puutarhajuhlissamme otetun kuvan allekirjoittaneesta.

 

HAKEMUKSENNE ON KÄSITTELYSSÄ. Hakemustanne ei ole hyväksytty nopeutettuun käsittelyyn.

 

Hyvää maanantaita!

Lue myös:

Viesti Hipin ystävältä

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.