Asioita, joita odotan

Viikonlopun Varjogaalaa ja ihanaa Turkua! Lauantaina matkaan jälleen Turkuun mahtavaan Varjogaalaan, jossa palkitaan blogiskenen todelliset voittajat. Ha! Blog Awards ei ole varjokekkereiden rinnalla mitään. Viime vuonna jännitin junamatkalla tuntemattoman porukan varjobileitä, mutta nyt lähden riemukkaalla mielellä Turkuun juhlimaan. Vuodessa on tosiaan tapahtunut aika paljon, olen tutustunut hauskoihin tyyppeihin! Meikällä on gaalaan myös aika kreisi mekko hommattuna..

Tämän illan treffejä! Emme ole pitkään aikaan käyneet Hipin kanssa kaksin syömässä ja tänään menemme romanttiselle illalliselle. Jee jee jee! Ravintolaa emme ole vielä päättäneet, mutta olen jo ihan innoissani. Tulee varmasti hauska ilta. (Paitsi, jos alamme riidellä. Silloin tulee paska ilta!)

Puukuormaa! Koko syksyn jatkuneen pitäisi-sitä-pitäisi-tätä-vininän aikana halkopinomme kutistui lopulta muutamaan kalikkaan, jolloin vihdoin ryhdistäydyin soittamaan puuäijälle.  Alustavasti alkuviikolle luvattua kuormaa ei ole vielä näkynyt, mutta ehkä tänään pääsemme lumimyräkkään asettelemaan pressua talon nurkalle. Onneksi naapuri oli halkotilauksen kanssa tänä vuonna ajoissa, haen heidän puolelta, jos kuormaa ei näy ja pirtti meinaa viiletä liikaa.

Rakkauslomaa! JUHUU! Ensi viikolla lähdemme Hipin kanssa kaksin matkalle maahan, jossa emme ole kumpikaan ennen käyneet. Pidennetty viikonloppu ihan vain kaksin hengaillen, parasta. Tärkeintä on hauska seura, mutta odotan myös yhteistä seikkailua uusissa maisemissa. To be continued…(Olen nyt todella salaperäinen.. En olekaan ollut näin ärsyttävä sitten väsyneen sohva-cliffhangerin.)

Toimistoporukan pikkujouluja! Eilen vihdoin nakutimme päivämäärän pikkujoulubileille. Vielä emme ole tehneet tarkempia suunnitelmia päivän ohjelmasta, mutta hauska sakki meillä ainakin on kasassa.  Jotain puhetta oli Huberista ja ehkäpä myös pakohuoneesta, josta emme viime vuonna selvinneet ulos. Epäilen ohjelmaan kuuluvan myös bilistä ja Pipaa (eli Playground Musicin omaa joulu-IPAa). Hauskaa!

Siivoojaa! Krooninen tila. Odotan siivoojaa aina. Tulis joku ja siivois.

Joululomaa! Hulluhko kiire joulukonserttikiertueiden ja vuoden viimeisten julkaisujen parissa kestää aattoviikolle asti. Samalla pakko käynnistellä myös muutamia alkuvuoden prokkiksia.. Välillä kolmepäiväinen viikkoni on venähtänyt nelipäiväiseksi ja kirjanpitäjä lähettelee turhautuneita viestejä kadonneista kuiteista ja myöhässä olevista papereista. Epätoivoisena hän jopa ehdotti lauantai-iltana tapaamista Lahdesjärven ABC:llä saadakseen puuttuvat paperit ajoissa(pakko arvostaa).

Odotan lomaa tällä hetkellä enemmän kuin lapsemme joulupukkia (=PALJON.) Ihanaa olla koko perhe pitkään vapailla, ajattelin pitää lomaa ainakin kolme viikkoa. Jes!

Joulukuusta tulee varmasti hyvä.

Ihanaa torstaita kaikille!

 

Lue myös:

Notes to Self

Aikaisempi Notes to self

Vielä aikaisempi Notes to self aikaisempi

 

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.