Varjo Gaala – En ois kyl ansainnukkaan

dsc_8632

Viime viikonloppuna Turussa järjestettiin blogosfäärin Varjo Gaala.

Deligon juhlatiloissa järjestetty loistokas tilaisuus oli ihanan Mamma rimpuilee -blogin Lauran idea, jonka seurauksena näpsä muija organisoi kunnon gaalan muiden kanssabloggaajien, kuten esimerkiksi Jannan ja Einon, kanssa. Mahtavaa järjestäytymistä ja vielä mahtavampaa, että toisin kuin blogitapahtumiin yleensä, myös Nekalan vahvistus (=minä!) oli kutsuttu paikalle! JEEEEE!

Oli aika jännittävää mennä yksin porukoihin, joista en aikaisemmin ollut tavannut lähes ketään. Naapurin muija letitti tukkani, lainasi lempitakkinsa ja Hipin sisko lupasi ottaa yöksi viereensä. Ja niin hyppäsin Turun junaan kultainen Sally Spectra -mekko ylläni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tunnelmallisessa juhlatilassa goodiebägit pursuilivat ja pöydät notkuivat toinen toistaan maukkaampia herkkuja. Illan sapuskat tarjosi turkulainen Pizzarium (niin hyvää!) sekä Roots Kitchen, jossa oli kokkailtu falafeleja ja feta-salaattia. Ihania ruokia, nams!

dsc_9235

dsc_8602Jalkakyykky on uusi slaavikyykky!dsc_8625

dsc_8664

dsc_8809

dsc_8911

Korruptoituneen herkuttelun lisäksi arvokkaan gaalan ohjelmassa oli tietysti hauskoja esittelypuheenvuoroja, tähtisadetta, jekkushotteja, intensiivistä sormiruokailutilitystä, jännittävää palkintosadetta ja ihastuttavaa seuraa.

dsc_9258 dsc_8985 dsc_8988

dsc_9063

dsc_9131 dsc_9243

dsc_9202dsc_9302

Oli aika railakkaat pippalot. Drinksujen Uusien tuttavuuksien lisäksi Varjo Gaalassa parasta oli tietysti se, että kaikki voittivat! Itse voitin legendaarisesta videosarjastani En ois kyl päässykkään -palkinnon, jota en ois kyl ansainnukkaan, koska vastoin palkinnon laatua, olin todistettavasti saapunut paikalle.

pb110136

…tosin olin ensimmäisiä, joka otti taksin PHUIISHTÖÖTHIE KHYYTEENTHÖÖISTÄ TURRKU!!! ja lähti Hipin siskon luokse nukkumaan. Kappas.

Olin yövieras helvetistä, joka ei illalla ilmoita itsestään mitään, kunnes yöllä soittaa piinaavan valuvan puhelun MHÄÄ   OON   THAKSISSÄ!  SHIIS MHÄÄ TUUN NY! eikä edes tule, paitsi viereisen kirkon pihaan, josta löydyttyään ei lähde enää mukaan bailaamaan, vaikka toinen olisi vielä menossa..

..ja joka aamulla viiden jälkeen toisen saapuessa kotiin kohtalokkaasti nousee häh-hähä-en-vieläkään-kuollut-zombina shönkkäämään aamuyön polttavista aiheista, kuten blogimaailman juoruraportista, ikäkriisistä, ammatinvalinnasta ja puhuu ja puhuu ja puhuu  ja puhuu viereisellä tyynyllä niin kauan, että toinen nukahtaa..Hei hei, nukuksää? Ekkai sää ny vielä nuku? Phssst. Hei. Mää haluaisin puhuu sun kanssa..Nukuksää? Kello on vasta kuus.

Ai sää nukut..

Hei. Sää kuulostat ihan veljeltäs kussää nukut. Ei kukaan muu nuku noin.

Paitsi te. Voi pientä.

..jonka lisäksi seuraavana päivänä tein TAAS perinteiset skeittioharit.

Niin -ehkä parempi, että jatkossakin jätettäisiin kutsumatta Nekalan Wanhaa Tappia kauemmaksi, enkä myöskään suosittele pyytämään yövieraaksi tai pyjamabileisiin, ellei ole tarpeita semi s-vikaiselle chättijuontajalle.

dsc_9361

Rienattuani väsynyttä unikaveriani lähdin uusien blogituttavuuksieni kanssa Jazzbrunssille Aboa Vetus & Ars Novaan. Olin hukannut naapurin muijalta lainaamani Adidaksen takin ja olo oli random kuin jazz saksofonilla, mutta aamupalaseurani onneksi osasi soittaa torvea. Takkikin löytyi.

Pitkän maitokahvin jälkeen antauduin uusien ihmisten vietäväksi. Aurinkoista Aura-joen rantaa pitkin kävelimme läpi neuvolakokemusten ja päiväkotien itkuisten aulojen, läpi eilisten kuulumisten ja elämän tärkeiden käännekohtien. Lähiömutsi veti perässään tärisevää matkalaukkua, Laura minua ja Einoa. Jouduimme vaihtamaan kadun puolta, koska pelkäsimme tippuvamme jokeen kesken Golgatan vaelluksemme.

Lopulta saavuimme edellisillan juhlatilaan siivoamaan punaviinitahrat ja lattialle sataneet paljetit. Höpisemään ja juomaan kokista.

pb120227

Siivoillessa sekä roudatessa pullokuormaa tyylikkäästi lapsikärryllä pitkin Turkua saatoin saada muutaman uuden ystävän. Vähän psykona hommasin jo samanlaisen pipan kuin kollegallani ja Tampere-tapaamistakin alettiin suunnitella. Myöhästyin sovitusta junasta ja lopulta bussikin tuli ihan kesken hyvien juttujen.

Enkä mennyt Schjerfbeckin näyttelyynkään.

Että sellainen Turku. Kiitos kaikille asianosaisille järkkäilyistä ja seurasta sekä kopiotuhisijalle lempeästä majoituksesta.

Railakasta lauantaita kaikille! Ehkä kannattaa joskus mennä, kun kutsutaan.

 

Katso gaalasta saamani, hukkaamani ja löytämäni, goodiebägin sisältö!

Kuvista kiitos Eino Nurmistolle
Instagramista lisää kuvia #varjoawards.

 

Share

5 kommenttia

 1. T kirjoitti: Vastaa

  Vaikka olen nykyään turkulainen Helsingissä, enkä ikinä suostuisi muuttamaan Tampereelle, niin blogisi (ja sinä) olette kyllä aivan huippuja! 😀

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hei ihanaa, kiitos palautteesta turkulaiselle!! <3 JEE

 2. Mimou kirjoitti: Vastaa

  Siel Suomen kaks hoteinta siis parasta siis kuuminta bloggaajaa! Eli sä ja Lähiömutsi. Go girls ?

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Todellakin! LÄhiömutsi oli IIIHANA. En ollut tavannut häntä aikaisemmin 🙂

 3. […] kokosi kaikki muutkin palkintokategoriat ja näiden voittajat blogiinsa ja yksi oma suosikkini oli Maiju, Vuoden En ois kyllä päässytkään, joka nyt poikkeuksellisesti tähän tapahtumaan kuitenkin […]

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.