No kun ei voi!

Yritän yleensä selventää Pojalle, miksi jotain ei saa tehdä. Kohta taas napsahtaa, kun sää kaadut siitä. Äitiä sattuu, kun sää lyöt hiilihangolla selkään. Ei voi heitellä pissaa äitin päälle, se ei satu, mutta ei oo kohteliasta. Kato tästä veitsestä saattaa tulla pipi sormeen, ihan varovasti leikataan melonia. Jos sitä naarmutat, niin ei voi katsoa muumeja. Se kitara saattaa kato keikata. Saattaa massu tulla kipeeksi, jos juo liikaa mehua. 

Välillä toki sorrun puhelin toisessa kädessä hätäpäissäni huutelemaan Ei! Ei! Ei! Kuulitko! Ei hakata telkkaria kaukosäätimellä! Eiii! (Aina mukava jatkaa työpuhelua psykomutsihuudon jälkeen.)

Vaikken aina keksisi napakkaa selitystä, koen olevani velvollinen perustelemaan kantani. Etenkin kaksivuotiaan silmäparin tuijottaessa kysyvästi tai ilkikurisesti virnuillen. Hähää! Nousihan se muija sohvalta, kun vähän soittelee sen puhelimella Aamulehteen.

Onko perustelu kuitenkin turhaa!?

1529001325.jpg

Todellakin!

 

….

IMG_5978.JPG

No kun ei voi!

IMG_5829.JPG

No kun ei voi!

IMG_5729.jpg

No kun ei voi!

kuva.JPGNo kun ei voi!

IMG_5925.jpg

No kun ei voi!

IMG_5274.jpg

No kun ei voi!

IMG_4433.JPG

No kun ei voi!

IMG_5257.jpg

No kun ei voi!

IMG_5149.jpg

No kun ei voi!

P1000559.JPG

 

No kun ei voi!

IMG_3931.JPG

No kun ei voi!

DSC_0203.JPG

No kun ei voi!

 

asikaine.001.png

No kun ei voi!   VOI!

 

Olen mukana kamppanjassa tasa-arvoisen avioliittolain puolesta. Kiitos Ilman sinua olen lyijyä -blogi haasteesta!

Tahdon 2013-kampanja alkoi 19.3.2013. Kansalaisaloite tasa-arvoisesta avioliittolaista keräsi 166 851 kannatusilmoitusta. Enemmistö suomalaisista (65 %) kannattaa tasa-arvoista avioliittolakia. Tasa-arvoisen avioliittolain kohtalosta äänestetään eduskunnan täysistunnossa huomenna. 

Tasa-arvoisempaa huomista!

 

Share

12 kommenttia

 1. darjeeling kirjoitti: Vastaa

  Ensin pääsi röhönauru, sitten tuli melkein tippa linssiin. Todellakin voi. Voi kiesus, mitä siellä kotimaassa oikein tapahtuu? Ei huojuta eikä horjuta? Huhhuh.

 2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  No kun ei voi!

   

  <3

 3. anniinalla kirjoitti: Vastaa

  Tama menee samaan kategoriaan Soinin loistavan argumentointitaidon kanssa, kuin ajatuksenjuoksu sote-uudistuksesta keskusteltaessa; etta tietenkaan ei voi tehda perustuslain vastaista paatosta, sitten on vaan muutettava perustuslakia.

  Hiljaiseksi tosiaan vetaa aiheen ymparilla siella Suomessa kayty keskustelu. Luulisi muutenkin etta kansanedustuslaitoksella on parempaakin tekemista, varsinkin nykyisessa taloustilanteessa, kuin jeesustella paivakaupalla itsestaan selvan asian ymparilla.

 4. Jenni_Kuperkeikkaseikka kirjoitti: Vastaa

  Ihan varmasti voi <3

 5. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  No näinpä! Todella vetää hiljaiseksi! 

 6. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  <3

 7. phocahispida kirjoitti: Vastaa

  Voipas! Vaikka kaikenlaisia urpoja sitä eduskunnassa istuukin. :,(

 8. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Niin VOIIIIIIIII! ! ! <3 <3 <3

 9. Torey kirjoitti: Vastaa

  Ihana postaus ja IHANIA kuvia. :’D

 10. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  IHana kommentti! 🙂 Kiitos!!

 11. Elli3 kirjoitti: Vastaa

  Oon nyt muutaman päivän lukenut blogia taaksepäin ja äsken totesin tarvivani karkkia hihityksen seuraksi. Puhelin edelleen kädessä blogi auki kävelin ulos ja hippihän se siinä ensimmäisenä osui vastaan 😀 ihan vaatteissa ja ilman kuvan kylpytakkia, joten tunnistus perustui tukka- ja partaosastoon. Tai sitten Tampereella on vakuuttava doppelgänger.

  Iloista kevään jatkoa Nekalaan, nyökyttelen täällä pontevasti postaus toisensa jälkeen – Wanha tappi on tosiaan loistava ruokapaikka ja Toijalan tapetit parasta ikinä! Lukijatoiveena vielä olisi mahtavaa nähdä ihan himpun enemmän naapurien puolta talosta edes tapettien osalta, näyttää aivan ihanalta sekin 🙂

 12. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hei, kiva kuulla, että oot lueskellut ja hauska kuulla, että samalla törmäsit hippiin 😀 😀 Kyllä se varmaan se oli, ei se aina oo ilman vaatteita liikkeellä 😉

  Joo, Wanha Tappi ja Toijalan tapettitehdas on ihan parhaita!

  Ja jos saisin aikaiseksi, pitäisikin käydä räpsimässä naapurin (tai useammankin) kotoa vähän fiiliskuvia, ovat tosi kauniita kaikki! (ja ihania tapetteja löytyy..) Hyvä idea!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.