Vaikeita päätöksiä töissä

Usein kysytään, josko voisin tarkemmin kertoa töistäni.

Tai ei oikeasti kysytä, itseasiassa moniakaan ei voisi vähempää kiinnostaa yritykseni, mutta pidettyäni yritystilaisuudessa puheenvuoron sain hiljattain pari ilahduttavaa yhteydenottoa, joissa molemmissa pyydettiin päästä seuraamaan työpäivääni ja kiinnostus työskentelyäni kohtaan nousi tietysti heti hattuuni.

Haluankin nyt esitellä, miltä työskentelyni näyttää.

Aktiivinen työskentelyni näyttää oikeastaan aina siltä, että kyyryilen koneellani naputtamassa. Välillä juon kahvia ja naureskelen omille jutuilleni, välillä soittelen puheluita, välillä puhisen Tompalle ja Ramille. Tänään vähän poikkeuksellisesti istun naputtamassa junassa, sillä olen matkalla Helsinkiin palavereihin.

Kuuntelen töissä myös aika paljon musiikkia ja mietin. Touhu saattaa näyttää ihan vaan ihme vitkastelulta, mutta oikeasti teen moniakin tärkeitä päätöksiä.

Nytkin yritän valmistautua aamupäivän Radio Rockin palaveriin, jonne menen muun muassa esittelemään tamperelaista Huoraa. En vain itseäni (tässä välissä taas nauran tälle omalle nokkelalle huoraläpälleni hirveän tyytyväisenä ja harmittaa, että olen junassa, enkä voi kertoa näitä läppiäni ääneen toimistolla ja keskeyttää Tompan ja Ramin työrauhaa), vaan tamperelainen huora on kova punk-bändi ja mietin, kun tehtäväni päivän ensimmäisessä tärkeässä tapaamisessa on vakuuttaa ihmiset Huoran kovasta live-meiningistä, että…

Esittelisinkö Huoran live-meininkiä pätkällä täydeltä Tavastian keikalta, joka alkaa ytimekkäällä vedolla Ämmät hei nyt sitä pillua, ei aina tarvi olla kunnolla. PILLUA!

..vai Huoran Tuskan keikalla, jossa vedetään Kovia ja kiljua, joka sekin on aivan mainio veto.

Joskus nämä päätökset tuntuvat raskailta ja jopa mahdottomilta, etenkin kun niiden kanssa yksin yrittäjänä painiskelee. Olen silti taas ihan innoissani sekä #kiitollinen ja #blessed ja #unelmahommissa ja #girlbossi ja #mitänäitänyo.

Ai niin girlbossista puheen ollen, perustin viime kuussa myös oman levy-yhtiön, jonka nimeksi kaikkien päätöksentekovaikeuksien (se se vasta vaikea päätös oli, argh!) tuli…*rumpujen pärinää*

Tyttöystävä!

Tsekatkaa heti Tyttöystävän ensimmäinen julkaisu Spotifyssa ja lisätkää se kaikille omille lempparimusalistoillenne! Jee!

Että hyvää työpäivää kaikille vaan!

Lisää töistäni (kiviäkin kiinnostaa!):

Yrittäjyydestä ja Unelmahommista

Paluu toimistolle

Eilinen työpäiväni kuvina

Työpäiväni kuvina

Share

2 kommenttia

  1. Katariina kirjoitti: Vastaa

    Maailman ihanin Anni <3 Ja mahtavaa Asikaine, onnea uudesta tyttöystävästä!

    1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

      Jee! Kiitos jee! JEE!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.