Varaslähtö festarikauteen

Tuskin olen edelliseltä matkalta kotiutunut, kun jo innoissani suunnittelen seuraavaa! Uuden reissun buukkaus ja suitsutus on myös selviytymiskeino, sillä paluu ihanalta ja täydellisesti onnistuneelta aurinkolomaltamme on vetänyt vähän haikeaksi, nyyh. (Kerron vielä Puerto de Moganin matkastamme ihan kyllästymiseen asti, kun olen valmis lataamaan kuvia koneelle ja kohtaamaan aurinkoiset muistoni!)

Jeh, mutta ensi kuun alussa matkustan töiden merkeissä jälleen Tallinn Music Weekille! Jee! Perinteinen TMW-reissu starttaa yleensä festarikauden lisäksi myös terassikauden, sillä monena vuonna olemme Music Weekillä musiikin lisäksi nauttineet jo aika aurinkoisesta kevätsäästä. Eikä säistä painetta, sillä seura tulee olemaan häikäisevää: lähden matkaan ihastuttavan kollegani Lotan kanssa ja tietysti toimistomme parhaat parrat ovat myös matkassa messissä.

Elämyksellinen Tallinn Music Week on ihan loistava tapahtuma! Boheemi ja rento, ihana ihana Tallinna on täydellinen paikka kaupunkifestareille. Kompaktissa kaupungissa voi kipitellä keikalta seuraavalle ja poiketa useammassa kivassa venuessa ilman suurempaa säätöä. Vaikka toki aina on olemassa riski, että jämähtää koko illaksi Helsinki-baariin katsomaan Tappara-Ilves -matsia. Kuten eräät nimeltä mainitsemattomat herrat viime vuonna… (Onneksi itse tajusin pelastautua lätkä-limbosta keikalle Kino Sorbukseen!)

Hipstacooleja pikkuklubeja ja keikkapaikkoja Tallinnassa riittää koluttavaksi, mutta lisäksi TMW:n ohjelma levittäytyy tänäkin vuonna myös erikoismestoille, kuten kirjakauppoihin, toimistoihin, vanhoihin autotalleihin ja ihmisten koteihin… Olen aika innoissani! Music Weekillä on muutenkin aina kiva tunnelma ja helppo tutustua uusiin tyyppeihin. Välillä olen ollut liikenteessä ihan yksinkin -silloin vasta helposti tutustuu ihmisiin ja tulee nähtyä monia kavereita ja keikkoja!

Muutamia edustamiani artisteja on taas ohjelmistossa, ne aijon tietty tsekata ja kahden sadan esiintyjän kattauksessa on isojakin nimiä (monesta maasta!), mutta joka vuosi Tallin Music Weekin parhaita elämyksiä ovat olleet keikat, joille on tupsahtanut vähän vahingossa ilman ennakko-odotuksia tai tietoa oikeastaan edes genrestä sekä kaikenlaiset erikoisbileet ihme mestoilla.

Suosittelen Tallinn Music Weekkiä ihan kaikille ihanille boheemeille musiikin ja hyvän tunnelman ystäville! Tallinnaan on niin helppo matkustaa ja festariliput ovat kohtuuhintaisia, kaupunki on täynnä ravintoloita ja nähtävää! Musan lisäksi TMW:n ohjelmassa on myös design-myyjäiset, makuelämyksiä, elokuvanäytöksiä ja onhan keväinen Tallinna mahtava muutenkin.

Tunnelmia viime vuoden reissusta täällä. Tallinn Music Weekistä lisää tapahtuman sivuilla ja festaripassit ovat myynnissä tapahtuman verkkokaupassa.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Lue myös:

Ihana, ihana Tallinna

 Neljä alinta kuvaa: TMW:n pressipankki / Patrik, Tam, Aron Urb, Maria Aua, Joosep Kivimäe 

Tallinn Music Week on kutsunut minut kutsuvieraaksi festivaaleille tänä vuonna.

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.