Ruuhkaa olkkarissa

Kuinka monta ihmistä näet tässä kuvassa?

DSC_0395.jpg

Viime viikolla päätimme spontaanisti mammaryhmän kanssa, että tapaamme meillä Nekalassa. Tyypit ovat varmaan lopen kyllästyneitä kuuntelemaan jauhamistani talosta ja nyt kaikki kulminoitui heidän houkuttelemisella Nekalaan. Reppanat ovat kestäneet talotilityksiäni varmaan jo ennen kuin olimme edes käyneet katsomassa vaaleanpunaista unelmaani. Ja nyt huijasin heidät paikalle munkeilla ja leluilla ja esittelin nurkkia tyytyväisenä tästä tulee vielä hieno! Tästä tulee vielä tyylikäs! Tämä ei ole vielä valmis!

Syötiin, kahviteltiin, kerrottiin viimeisimmät kuulumiset ja juorut, jonka aikana naperot tekivät selvää pojan leluvalikoimasta. Ehdoton hitti oli psykedeelinen piano, jolla jokainen taapero kävi vetämässä vuorollaan raikuvan soolon. JOLLOIN ME HUUSIMME KUULUMISIAMME! Oli ihana saada sakki kylään piristämään harmaata ja sumuista sadepäivää.

Juuri konkkaronkan häipättyä raksahippi palasi duunista ja minä kyselin arvoituksellisesti kaaoksen keskeltä, mahtaako hän arvata kuka tai ketkä meillä kyläili.
-Naapurin muija?

Share

4 kommenttia

 1. Kristaliina kirjoitti: Vastaa

  Ihanan kodikasta!

  Kahdeksan? Vai onko joku vielä piilossa jossain? 🙂

 2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Oikein! Hyvin osasit laskea! 🙂

  (joskus kompastun omaan nokkeluuteni näissä kuvateksteissä)

 3. Kristaliina kirjoitti: Vastaa

  Yy-kaa-koo-nee-vii-kuu-sei-kasi. Joo, noin mä laskin 🙂 Tsihihi mä olin ihan varma, että tuolla on joku kompa – arvaa vaan, kuinka pitkään tuijotin tuota kuvaa 😀

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Meinasin sanoa, että ha haa meikä on kameran takana ja yksi pikkuneiti nukkuu yläkerrassa, mutta niin..eivät ole kuvassa. Näin hyvin tämän kompan suunnittelin 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.