Onko sille sattunut jotain?

Koska tänään aamulla lähdin kurssille ennen yhdeksää, Hippi sanoi illalla tulevansa ajoissa baarista kotiin.

Kahdelta yöllä heräsin huomaten yläkerran aulassa edelleen valot. Hippiä ei näkynyt missään. Vilkuilin puhelinta ja kuuntelin autojen hurinoita odotellen, pysähtyisikö taksi kohta kohdalle. 

Kolmen aikaan aloin olla levoton. Huolestuneena mietin yliopiston mäkeä, jossa itse lensin pöyrällä päälleni. Kävin mielessäni läpi Iidesjärven rannan pimeitä metsäpolkuja ja muita matkanvarren mörkömestoja. Kelluuko Hippi ojassa harvinaisen haikaran kainalossa? 

Neljään mennessä ovi ei kolahtanut, eikä pitkätukasta kuulunut. Lähestyin tekstiviesteillä. Kiitos hei  ****ti! Kiva, kun ilmottelit! Menee varmaan hyvin mun huominen päivä!

Mitä, jos sille on sattunu jotain?! Helvetin helvetti. Kolmen tunnin päästä meidän pitäis herätä. Sille on todella paras olla sattunu jotain.

Mää tapan sen, jos se onny kuollu johki katuojaan!

Puoliviiden aikoihin täyttelin mielessäni eropapereita miettien samalla etsintäkuulutuksen tekemistä. Mutta tuokaa se hengissä! Haluan hoidella hänet itse!

Viideltä soitin Hipin puhelimeen kuusi kertaa saamatta yöhön kadonnutta kiinni. Vastaajaan sihisin hampaiden välistä olevani hyvin hyvin vihainen. Puhelinpommituksen seurauksena hipsin levottomana alakertaan hakemaan laturia. Mää kyllä jumalauta mää en mää niin mää sanon että mää….

 

Hätkähdin huomatessäni olkkarin sohvalla tutunnäköisen kerän. Hippi nukkui viattomana sohvalla -jo neljättä tuntia.

Näköjään mitään en ole oppinut. Aikoinaan meinasin vanhassa kaksiossammekin tehdä katoamisilmoituksen Hipin nukkuessa myttynä sohvalla, viereisessä huoneessa. Silloin mysteeri ratkesi Hipin vastatessa kymmenettä kertaa äänettömällä värisseeseen puhelimeen unensekaisena kuiskaten Haloo? Mitä? No kotona! Missä _sie_ oot, mie oon kotona nukkumassa. Mitä sie raivoot siellä? Miks sie soitat sieltä makuuhuoneesta?.voi …n skitso..

 

 

 

 

Hyvää huomenta ja mielenterveyttä minulle! Vähän väsyttää.

 

Share

30 kommenttia

 1. biscotti kirjoitti: Vastaa

  Tuon takia

  * pistin eron eksään

  * en ota enää ikinä suomalaista miestä 

  vastuuttomat. hulttiot. alkoholiongelmaiset. itsekkäät. heh.

 2. biscotti kirjoitti: Vastaa

  Mä ymmärsin niin, että ei tullut sovittuun aikaan eikä vastannut puhelimeen eli yhtäkuin toimi sanojensa vastaisesti. Hmm.

 3. biscotti kirjoitti: Vastaa

  Joskus ymmärrämme-näemme tekstit haluamallamme tavalla. Jotkut meistä ovat keveitä ja pystyvät näkemään tietynlaiset tilanteet huumorilla ja toiset eivät. Pahoittelen.

 4. murina kirjoitti: Vastaa

  Mä niin tiedän ton tunteen, kun ei tiedä olisko huolissaan, vihanen vai ihan vaan vittuuntunut 😀 

 5. Annis kirjoitti: Vastaa

  Hahaa! Sama käynyt mullekin. Kello oli jo 5 kun heräsin ja tajusin ettei mies ole kotona – soitin ja puhelin kiinni TIETYSTI, v****!!! Minkä raivon ja huolen sekasotkun ehdinkään kehittää (tajutessani vielä senkin, ettei mulla edes ole niiden kavereiden numeroita kenen kanssa se lähti) siinä 45 min sängyssä pyörimisen aikana! Kunnes maltoin olla hetken paikallani ja kuulin vienon kuorsauksen olohuoneen suunnalta. Myös hajuhavainnot vahvistivat löydön (kostea ilta+valkosipuliöverit). Voi helpotus! 🙂

 6. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Niin, no eipä tässä kukaan syyllistynyt muuhun, kuin

  * nukkumaan alakerran sohvalla ”jottei suotta herättäisi tullessaan yöllä ylös, kun tiesi aikaisesta aamustani”.

  Sen takia en eroa.

 7. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  JOo! Ennen kuin kehittelee mitään nyt-on-varmaan-tapahtunut-jotain-hommia, kannattaa ihan tarkistaa sohva. 🙂

 8. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ja kaikki turhaan! 😛

 9. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  En tajunnut kirjoituksessani tarpeeksi alleviivata, mutta ettei hmm mietityttäisi:

  * hän oli tullut kotiin ihan sovitusti. Jo ennen heräämistäni ja huolestumistani. En ollut kuullut hänen tuloaan, koska nukuin.

  *hän ei vastannut puhelimeen, koska nukkui (kotona, saman katona alla) tai lähettänyt viestiä tulevansa myöhemmin, koska tuli ajoissa.

  * jaaritteluni pointti oli tarkoitus olla vaan, että hmm tyhmä minä huolestuin ja suutuin, kun toinen nukkui (sovitusti) alakerrassa tietämättä, että yläkerrassa ei tiedetä hänen saapuneen. Ihan vaan, että sattuipa toimestani tälläinen väärinkäsitys.

   

 10. oho kirjoitti: Vastaa

  Jotkut osaavat nähdä elämän kommeluksissa ja väärinkäsityksissä humoristisia sävyjä ja onneksi jakavat hauskuutta myös meille muille ,joiden mielestä monille asioille voi nauraa-varsinkin jälkikäteen. Asikaiselle kiitokset siitä!

 11. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Siis tä? Uskomatonta umpimähkään kivien heittelyä ja haukkumista ihan mututuntumalla toisen mukavaan ja kepeään tekstiin, josta ei nuo em asiat tule mitenkään ilmi.. uskomattoman ärsyttävää ja törkeää itseasiassa.

  Hei Asikaine, jatka samaan malliin. Oot ihan huippu ja hauskin!

  Ja niitä asukuvia on nyt ootettu taas pitkään,
  laita niitä pian jooko pliiiiiiiiiiissss

 12. Päivi J kirjoitti: Vastaa

  Sulla on kyllä sana hallussa! Tätä oli kiva lukea (varsinkin kun siippasi olikin hyvässä tallessa)!

 13. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo, en mäkään ihan ehtinyt saanut tuosta kivestä koppia..

  Kiitos kommentistasi, jee 🙂 ja voi vitsit, mää koitan nyt saada asut koostettua postaukseksi, ihan näinä päivinä! 

   

 14. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kiitokset itsellesi lukemisestasi ja kivasta kommentistasi! 🙂

  Oli kyllä pakko nauraa aamulla, kun mää olin täällä kuin nukkuneen rukous parin tunnin unillani ja Hippi heräsi hyvin nukkuneena ja autuaan tietämättömänä koko sekoilusta…

 15. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ha! Tämä kommenttisi on juuri nyt tosi kiva kuulla, koska tänään sana ei ole ollut yhtään hallussa!! Olin nimittäin stand up -kurssilla. AAaaaaaargh. Ehkä kerron siitä vielä lisää… 🙂

  Ja aina hyvä, kun siippa on tallessa <3

 16. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ei se mitään…väärinymmärryksestä väärinymmärrykseen. 

 17. ennienne kirjoitti: Vastaa

  Ymmärrän blogin kirjoittajan pointin. Hauska juttuhan tää periaatteessa oli, mut huonossa parisuhteessa olleena, missä tää oli lähes arkipäivää, tällaisen lukeminen nostatti karvat pystyyn. Viinaa, vastaamattomia puheluita, tekstareita, lisää puheluita, välinpitämättömyyttä, selityksiä ja minun tarinassani lopulta mielenterveysongelmia, alkoholismia, pettäminen ja ero. Never again yhtään tyyppiä jonka takia menettää yöunet.

  En tarkoita silti että kenelläkääm pitäisi päättää parisuhdetta jos puoliso konkoilee kännissä kotiin sohvan nurkkaan nukkumaan.

 18. Katiaviron kirjoitti: Vastaa

  Meillä kävi kerran sillain että mies oli jossain työpaikan jutussa ja kun se tuli kotiin ei löytänytkään mun sängystä – koska olin nukahtanut alakertaan sohvaan huonon tv -ohjelman ääreen. Ei ollut huomannut mua siinä huppeliltaan vaikka meni ohi.
  Heräsin siihen kun mies herätteli poikia että missähän teidän äite mahtaa olla…
  Oli aika jännää olla kadoksissa, vaikkei sitä kestänyt kovin kauan.

 19. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ikävä kuulla uuvuttavasta suhteestasi. Toivottavasti voit paremmin.

  Ja vielä, tässä ei ollut tarkoitus naureskella huolta-aiheuttaville tilanteille tai törttöilyille (kenenkään muun ainakaan), vaan lähinnä ehkä omalle vainoharhaisuudelle ja sille, kun omat mietinnät kehittelee vaikka mitä mitä-on-voinut-tapahtyua -teorioita toisen nukkuessa saman katon alla . Että tälläinen sattumus vaan.

 20. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ha ha ha! Ilmoita ensi kerralla tarkka nukkumispaikkasi 😀

  Meille kävi kerran niin, kun olin ihan viimisimmäni raskaana ja asuimme kerrostalossa, että Hipin ollessa jossain menoissaan lähdin ulos kävelylle vielä tosi myöhään illalla (koska voin huonosti ja halusin raitista ilmaa). Unohdin puhelimeni ja vaikka asuimme kadulla, jossa yleensä törmää toisiinsa, jos toinen on tulossa ja toinen menossa, niin menimme ehkä yhden kerrostalon kohdalla onnistuneesti ristiin. Hippi oli tullut heti lähdettyäni.

  Köpöttelin aikani ja jouduin välillä supistusten takia istuskelemaan penkillä vähän kauempana ja palasin aika hitaasti takasin päin. Kun tulin pahaa aavistamatta pieneltä köpöttelyltäni kotiin, hippi oli soittanut useammalle ystävälleni, mm. nykyiselle naapurin muijalle, joka laittoi kyselyä facebookkiin

  , jonka lisäksi Hippi oli soittanut TAYSiin kysyäkseen, olenko lähtenyt synnyttämään. 🙂

  Olin ehkä noin tunnin pois ja siinä parin sadan metrin säteellä pyörimässä. Yritin vielä heiluttaa vastakkaisesta puistosta, kun katsoin Hipin kovasti touhuavan olkkarissa jotain…

 21. Voi jeesus kirjoitti: Vastaa

  Juttu kertoo, että mies meni perjantai iltana baariin ja tuli kotiin ilmeisesti ihan ajoissa. Muija sekoili. (ei pahalla asikaine;)
  Täällä haukutaan kaikki suomalaiset miehet itsekkääksi hulttio-alkoholisteiksi yms. koittakaa nyt oikeesti keksiä joku muu keino päästä yli katkeruuksistanne kun huutaa täällä asioista, jotka ei liity yhtään mitenkään. Vai se että meni perjantaina baariin? Eihän nyt sellasta sovi tehdä hei apua. Ehkä meijän kannattaa soittaa johonkin.

 22. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  No kyllä, muija sekoili todellakin tässä tapauksessa! 😀 

 23. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Luojan kiitos oma naisystäväni ei ole yhtä sekaisin kuin sinä. Rauhotu.

 24. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Yritetään, mutta usein tuppaa lähtemään ihan lapasesta!

 25. Eena kirjoitti: Vastaa

  Tätä teidän sekoilua on kyllä niin ihana seurata! Oikein huokuu rakkaus, välittäminen ja kaikki muu vaikka välillä (tai aika useinkin) oisikin vitutus maksimus.

  Kirjoitat oivaltavasti ja viljelet hauskasti (itse)ironiaa. Varmasti sun stand up -hommatkin onnistuu!

 26. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Mun mielestä on hauska lukea näitä huumorilla kirjoitettuja juttuja parisuhteesta. Koska just tollastahan se on. Miäs yrittää parhaansa ja silti muija sekoilee 🙂 Kuulostaa niin tutulta!
  Mua on joulusta asti (luin silloin koko sun blogin läpi) jaksanut naurattaa se sun kirjoittamasi ”suurin niistä on rakkaussaatana” 😀 Koska just niin se on, ja sitä yritän nykyisin aina miettiä kun oikein vituttaa.

 27. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hauska kuulla, jee!! 😀 Etenkin, että se rakkaus ja välittäminenkin vähän huokuu, vaikka tämä onkin välillä tällästä perusmanailua!

  Stand up -hommista en kyllä vielä oo yhtään varma, mutta katsotaan, katsotaan 😉

 28. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hei, ihana kuulla!! 🙂 🙂

  Kyllä määkin yritän parhaani, mutta välillä menee ihan sekoiluksi! Saatana ;D

 29. iidami kirjoitti: Vastaa

  Tästä kirjoituksesta tuli sellainen déjà vu -fiilis: ”ihan just niinkun mäkin sekoilin sillon!”. Yleensä vielä aina just kun on aikainen herätys itsellä seuraavana aamuna.

  Meillä on kämppä kolmessa kerroksessa, alhaalla on vierashuone, keskikerroksessa olkkari, ylimpänä meidän makkari. Ei oo kerta eikä kaksikaan kun olen paniikissa herännyt omasta sängystä yksin, että ”apua apua, missä se mies on, ihan varmaan viruu kuolleena joessa”. Sit n. 30 puhelua ja 70 tekstaria menemään, kunnes tajuan, että jaa, se puhelin piippaa täällä meiän kämpässä, oiskohan mieskin sitten täällä jossain. Sohvalta tai vierashuoneesta se sitten on löytynyt, kun ei ole kuulemma halunnut mua herättää kömpimällä yläkertaan. Kuulemma ärisen jos kesken unien herätetään (en tunnusta).

 30. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo, sitä ei vaan yöllä herätessään ajattele kovin selkeästi, esim hmmm olisikohan se täällä kotona… ;D

  Ja niin, ei sekään oo hyvä, jos tullaan herättään!!!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.