Meikä ja Malla ihan UPEE:na!

Hei jee! Viime keväänä ensimmäistä kertaa järjestetty second hand -tapahtuma UPEE tulee taas. Lauantaina 30.11. Tampere-talossa järjestettävä eettiseen muotiin keskittynyt UPEE oli ekalla kerralla menestys ja tokasta on tulossa vielä parempi, sillä myös meikäläinen on kutsuttu mukaan häppeninkeihin! Jes!

UPEEsta saa vinkkejä arjen kestäviin valintoihin esimerkiksi pukeutumisen, vaatehuollon ja ostokäyttäytymisen tiimoilta. Tapahtuman ohjelmassa on kiinnostavia workshoppeja ja inspiroivia puheenvuoroja. Lisäksi paikalla on eettisen muodin toimijoita, kuten mm. Uhana Design, Weecos, Miela Preloved, SPR Kontti, Ivana Helsinki, Nextiili-paja, Eetti ry, Kirpputori Swap, Globe Hope, Yours Mine Design, Oma ilmastokokous…

Ja tietty tapahtumassa on myös iso laatukirppis, jolla itsekin olen mukana myymässä vanhoja vaatteita, kenkiä, hattuja ja koruja. Ja mikä parasta: pyysin ystäväni Mallan messiin. Ihanien vintage- ja kirppiskamojemme lisäksi myymme samalla Mallan vanhan Terho Design -vaatemerkin mallistojen viimeisiä kappaleita alennuksella.

Kaikki Terhon vaatteet on valmistettu teollisuuden ylijäämämateriaaleista zero waste -tekniikalla, jonka mestari taitava ystäväni on. Ajattomien Terho-mekkojen perään kysellään edelleen tasaisin väliajoin ja lopetetun brändin vaatteita on jäljellä enää muutamia hajakokoja, joten niistä kiinnostuneiden kannattaa saapua ajoissa paikalle. Ja vielä nopeampi kannattaa olla, jos kiinnostaa kännissä ostamani hatut -ne myydään aina ensimmäisenä, hinnasta riippumatta.

Ja tulkaa muutenkin morjestelemaan ja nauttimaan tunnelmasta! Ovet aukeavat klo 10 ja tapahtuma jatkuu klo 16 asti.

Kannattaa tsekkailla puheenvuorojen tarkka aikataulu sekä workshopit tapahtuman Facebookissa. Toivottavasti nähdään lauantaina Tampere-talossa!

Ihanaa tiistaita kaikille!

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.