Uusin puutarhatrendi!

Olen melko raivokkaasti leuhottanut uudella ihanalla terassillamme, joka onnistui yli odotusten. Olikin ihan vain ajan kysymys, koska joku lähipiiristä alkaisi kilpavarustella omaleimaisella puutarhaviihtyisyydellä ja yrittäisi keksiä vielä jotain lasiterdeäkin parempaa.

Anoppi on toki aina hakannut meikän kaikenlaisissa ihastuttavissa ruusupuskissa ja värikkäissä kukkaistutuksissa, joita kukoistaa joka puolella Hipin vanhempien kauniissa pihassa. Monena kesänä anoppi on myös ilahduttanut meitä oman maan kesäkurpitsoilla ja Poika on ollut innoissaan päästessään nostamaan perunoita mummon penkistä.

Uuden kesäkeitaamme valmistuttua ajattelin vähän päässeeni puutarhavarustelussa niin sanotusti viivalle, mutta saavuttuamme mummolaan lomailemaan huomasin appiukon rakennustaidoille olleen hommia myös anoppilassa.

Yhdessä Hipin siskon kanssa kätevä appiukko oli rakentanut anopin kukkapuutarhan maisemaan mukavasti solahtavan minirampin!!! Whaat!! (Tosin anoppi ei ollut rakennusprojektin aikana ihan varma, miten hyvin ”ihan pieni ramppi” istuisi maisemaan, mutta mainitsi lopputuloksen olevan ihan hauska.)

Sen lisäksi, että isohko vanerinen rakennelma on ihan hauska, kukoistuksen keskellä komeileva miniramppi on mukavasti asemoitu myös suoraan makuuhuoneen ikkunan eteen: sängystä ei tarvi edes erikseen nousta, jotta voi nähdä rampilla temppuilijat, joista viikonlopun ykkössuosikkini oli Hipin ystävä, joka näytti vähän mallia pitkävartiset buutsit jalassaan.

Ja kylläpä itsekin pääsin vauhtiin, mitä enemmän ärhäkällä pikkurampilla kikkailin. Tuli opeteltua ihan uusia juttuja, vaikka toki tapani mukaan kaatuilin jälleen rankasti ja välillä pelkäsin laudan sinkoavan appivanhempien makkarin ikkunasta sisään.

Mutta onhan se hieno hei!

Ja pakko arvostaa appivanhempien osallistuvaa ja sydämellistä kannustusta lastensa harrastuksissa…jopa kukkapuutarhan fengshuinkin uhalla. Hyötyy miniäkin tästä mukavasti sitten.

Tässähän se loma meneekin kivasti.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Lue myös:

Lasitettu terassi – terassin rakentamisesta

Sneak peek uudelle terassillemme

Meanwhile anoppi merihädässä

Share

5 kommenttia

 1. Minni kirjoitti: Vastaa

  EN KESTÄ HIPIN VANHEMPIA! IHANAT!

 2. Lottovoitto kirjoitti: Vastaa

  Onko mahdollista, että sulla on Suomen paras appiukko? Vähän epäilen, että näin olisi päässyt käymään.

 3. Heli kirjoitti: Vastaa

  Siis osaatko sä skeitata noin hyvin rampilla, etkös sä alottanut muistaakseni joskus ihan vasta aika hiljattain?Ite oon rullaillu jo aika monta kesää, mut ei puhettakaan, että lähtisin johonkin droppailemaan tms. Mut siis wohou ja hieno ramppi! (Ja kukkaset=)
  ps.kiitti parhaasta blogista!

 4. Mrs T kirjoitti: Vastaa

  En kestä, ihanat appivanhemmat! Niin nään ton tilanteen, kun kysyt et mikä hei toi rakennelma tonne pihaan on ilmestynyt? ”Ai toi, no me ny tehtiin tommonen, niin teillä ois täällä kivaa, otatko kahvia?” Vuoden appivanhemmat – kisan voittajat on selvillä 😀

 5. laurasss kirjoitti: Vastaa

  Voi jumalauta mikä perhe, ei tsiisös :——-D

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.