VIRHE

DSC_0201.JPG

Keittiön paneelit revittiin pois! Jipii! Seinän sisältä löytyi lasivillaa ja ikkunan alta löytyi myös uretaanilevy. Uretaanilevy kuulemma pitää lämmön hyvin, muttei ole hengittävyydeltään suositeltava lautataloissa. Villan ja paneelin välistä löytyi myös musta muovi, joka poistettiin kokonaan. Varsinaista syytä huoneen kylmyydelle ei löytynyt, mutta spekulointia löytyi senkin edestä: Ehkä kylmyys johtuu siitä, ettei huoneessa ole varsinaista lämmitystä tai ehkä syy on siinä, että keittiö on suorassa yhteydessä eteisen käytävän kanssa ja ulko-oven karmista paistaa valo. (Ovi on menossa vaihtoon myös.) Ehkä huone tuntuu kylmältä, koska muut huoneet ovat takkojen takia niin lämpöisiä -yeah right!

Keittiön seiniin laitettiin nyt bitumipaperia villan päälle kosteussuluksi ja lisäeristeeksi seiniin laitettiin vielä hengittävää halltex-levyä.

DSC_0216.JPG

DSC_0200.JPG

IMG_2088.jpg

Keittiön paneelit kannettiin liiteriin polttopuiksi. Seinän laudasta löytyi viesti: VIRHE! Kukakohan mahtaa viestittää? Tyylivaras vai joku edellisistä asukkaista? Ja mitäköhän asia koskee? Tänne muuttoa vai keittiön purkua? No, eiköhän virhe selviä tässä, mitä syvemmälle seinään mennään ja mitä kylmemmäksi keli käy.

..vai olikohan se virhe tämä kaariholvi?

IMG_2117.JPG

Hyvästelimme pitserian oven!

Nyt keittiössä on halltex-levyseinät ja kaariholviovi on suoristettu. Minä huutelen jo nyt ilosta, vaikka seinä vähän huutaakin kittiä ja tapettia. Kaariholven lisäksi projektissa tapahtui muutama muukin menetys: keittiön kattolamppu ja mahdollisesti myös kahvinkeitin menivät remontissa rikki. Appiukon mielestä Moccamasteri hajosi ihan keskenään, oli vain tullut tiensä päähän. Asialla ei ole mitään tekemistä huoneessa leijuvan halltex-pölyn kanssa, kaikki on vain sattumaa. Kattolamppukin saattoi tipahtaa itsekseen. VIRHE!

Raksahippi lähti ostamaan makkaratikkuja, tänään laitetaan paneeleista olkkarin takkaan tuli!

 

Share

3 kommenttia

  1. Emmi Nuorgam kirjoitti: Vastaa

    Ostamaan makkaratikkuja <3 ootte niin ihanan kaupunkilaisia!

  2. miakuusisto kirjoitti: Vastaa

    🙂 no, virhe on onneksi pois laskuista nyt :)))

  3. Asikaine kirjoitti: Vastaa

    Ei käynyt mielessäkään vuolla niitä 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.