Hilpeä Halloween

Eilen hilppasimme kurpitsalyhtyjen loisteessa naapurin puolelle viettämään talon perinteisiä Halloween-juhlia. Naapurin muija oli jälleen kokkaillut herkullisen illallisen. Lapset joivat pääkalloista mustaa mehua ja jälkkäriksi söimme kummituksia.

Zombi noita-apureineen oli koristellut värikään kodin kummituksilla ja kurpitsoilla, mutta valitettavasti joka puolella roikkui tiheitä hämähäkin seittejä. Naapurin muija vähät välittää imuroimisesta tai ystävistään! Saakelin petturi ei myöskään pukeutunut Patsy Stoneksi, vaikka minä pukeuduin esikuvakseni Edina Monsooniksi.

Itseasiassa -huolimatta siitä, että naapurin muija oli pukeutunut omaksi esikuvakseen, eli noita-akaksi, parivaljakkona muistutimme aika ilmeisesti Patsya ja Edinaa. Loppuillasta tilanne oli jopa aika autenttinen. Jep, aika hauskaa oli. Herkuttelun lisäksi illan ohjelmassa oli limaa (paljon!!), tanssiesityksiä, videopätkiä, lankutusskaboja ja hauskaa höpinää värikkäässä seurassa.

Tokihan kaikki hauska lopulta keskeytyi virkavallan ikävästi keskeyttäessä äänekkään ilonpitomme viedäkseen lapset nukkumaan.

Emme antaneet sen sillä tavalla häiritä iltaamme.

 

Hauskaa viikonloppua!

Lue myös:

Halloween-ruuhkaa

 

Alin kuva: Absolutely Fabulous, BBC

Share

2 kommenttia

  1. Maininki kirjoitti: Vastaa

    Hahah, penkkareissa muinoin mä olin Patsy ja mun kamu Edina ?

    1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

      MAHTAVAA!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.