Fuck you Marie Kondo – state of mind

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen jo muutaman päivän ollut vähän ihmeissäni uskomattomasta zen-asenteestani, jolla olen leijunut työkiireiden ja kotihäsellyksen myrskynsilmässä. Muutamissa tilanteissa olen jopa säikähtänyt omia reaktioitani, jotka ovat hieman poikenneet aikaisemmista kaavoistani.. alan epäillä jonkun salaa kippaavan pohjaveteemme (tai aamupuurooni) valiumia tai viinaa?

Erikoishavaintoja:

Perjantaina Hipin kerrottua lähtevänsä ensi viikolla neljäksi päiväksi Englantiin pelejä katsomaan, sanoin hyvä homma! Kuulostaa kivalta! Voin osallistua matkakustannuksiin.

Lauantaina lähtiessäni Hipin vuosittaisia homopilleitä pakoon (uimataidottomien lasten kanssa) yöksi kylpylähotelliin, sanoin pitäkää hauskaa! Hianoo!

Sunnuntaina tullessani kylpylä”lomaltani” Hippi kertoi stereoitteni hajonneen FC Savon homopilleissä, huolestuneena sanoin Voi ei!!! Loppuko teijän musiikit sitten siihen? 

Hipin kerrottua tietenkin jatkaneensa musisointia kitaralla ja vetäneensä ainakin seitsemän kertaa oman uuden hittibiisinsä Rokkirobokoppi joukkuekavereidensa hurratessa, sanoin hianoo! Oli varmaan hyvä meininki! Soita se mulleki, määkin haluun heti kuulla sen!

Hipin ilmoitettua lähtevänsä (kuudeksi tunniksi)bändireeneihin vain pari tuntia kotiutumisemme jälkeen, sanoin moikka!

Tänään yritettyäni soittaa töistä kotiin tärkeän ja kiireellisen Ryhmä Hau -kakkuasian takia Hipin puhelimen ollessa jälleen kiinni, sanoin ai niin, hänen puhelimensa on ollut jo monta päivää kiinni, koska hän ei tiedä PUK-koodiaan ja soitin neuvokkaana naapuriin pyytäen viemään ovellemme viestin synttärikakun tarvikkeiden ostoon liittyen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saavuttuani tänään kahdeksantuntisen työpäivän jälkeen täysin kaaottiseen fuck-you-marie-kondo-kotiimme (vaikka huomenna pitäisi järkätä lastenkutsut), sanoin täysin zeninä ihana nähdä teitä.

Mitähän vittua?! Onkohan kuminauha lopulliseti katkenut päästäni ja jäänyt lerpattamaan ikuisiksi ajoiksi? Kuka minä olen? Asikaine phone home! Asikaine phone home!

Tiedusteltuani, onko Hippi ehkä huomannut lujasti lempeää the-new-me:tä, hän rauhoitteli tilanteen olevan täysin normaali. Sellasiiha ihmisten pittäis aina olla, kivoja!

Totta sekin. Itseasiassa olen ollut tosi hyvällä fiiliksellä, kun en ole turhaan skitsoillut tai mussuttanut. Silti vähän huolettaa. Voiko olla, että maailmassa on koko ajan ollut kiukutteluvapaa vyöhyke, jolle itse en vain ole aikaisemmin tajunnut siirtyä!? Täällähän on aika mukavaa! Hmm. Eikä aikaisemmalla raivarivyöhykkeelläkään ollut yhtään siistimpää tai helpompaa välittää Hipille kotiin viestejä..

Toivottavasti en flippaa huomisilla lastenkutsuilla, vaan taika jatkuisi koko viikon!

Ihanaa ja zeniä viikon alkua kaikille!

 

Share

8 kommenttia

 1. Gigi kirjoitti: Vastaa

  Haluun tota samaa mitä sä tiätämättäs vedät!!!!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Sepäs se ois ku tietäski mitä 😀 😀

 2. murina kirjoitti: Vastaa

  Hei, mulla ainakin kesti noin vuoden palata omiin hormonitasoihin raskauden jälkeen (tai sitten johtui imetyksen lopetuksesta…), eli ehkä sä oot vaan palautumassa omaksi itseksesi, mutta olit jo ehtiny tottua hormonihirviö sinuun? 😀

  ja toinen, mä ainakin sekoan aina todennäköisemmin sellasista mitättömistä jutuista kuin sellasista mistä ois loogista :O

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   …ei tää kai voi sitäkään olla..
   Vai voiko..

   outoa..

   hmm…
   AAAARGHHH

 3. Lottovoitto kirjoitti: Vastaa

  Hianoo!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   JUHUUUU!

 4. Elina kirjoitti: Vastaa

  ” Itseasiassa olen ollut tosi hyvällä fiiliksellä, kun en ole turhaan skitsoillut tai mussuttanut. Silti vähän huolettaa. Voiko olla, että maailmassa on koko ajan ollut kiukutteluvapaa vyöhyke, jolle itse en vain ole aikaisemmin tajunnut siirtyä!? Täällähän on aika mukavaa! Hmm. Eikä aikaisemmalla raivarivyöhykkeelläkään ollut yhtään siistimpää tai helpompaa välittää Hipille kotiin viestejä..”

  No niinpä, kiitos tästä. Kun senhän voi ihan oikeesti ite valita. Välillä täälläkin onnistuu ja kummasti olen havainnut että sama elämähän se yhtä sotkuisena ja sekavana soljuu eteenpäin mutta onnellisempana ja rennompana. Hitsi ku vielä muistais tehdä sen valinnan kriittisellä hetkellä oikein -eikä antais hetkellisten retkahdusten skitsomaahan latistaa 🙂

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Joo, useimmiten voi, vaikka välillä mulla kyllä repeää niin hanskasta tää homma, ettei siinä ole valitsemisen tai järjen kanssa yhtään mitään tekoa 😀 😀
   Mutta tuo on niin totta, että ihan yhtä sotkuista ja sekavaa on, suhtautui asioihin raivolla mussuttamalla tai ystävällisemmin. Se olisi tosiaan hyvä muistaa. Itellä ja KAIKILLA parempi olo kun höllää vähä ja on YSTÄVÄLLINEN. <3

   Tsemppiä skitsomaailmojen välttelyyn!! 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.