Nekalan muijien iltapala

Hipin nimipäivän kunniaksi ostin sankarille lahjaksi Cashin kirjan ja häippäsin naapurin muijien kanssa Nekalan Wanhaan Tappiin iltapalalle. Ahkerimmat sakista olivat käyneet jumpassa ennen illallista. Itse missasin jumpan venyneen työpäivän takia, mutta paikkasin tilannetta pyöräilemällä lumisohjossa etenemisvauhtini ollen suoraan verrattavissa spinningiin.

DSC_0630.JPG

Wanha Tappi ei koskaan petä herkuissa tai seurassa. Tilasimme salatteja, punajuuripaistosta, valkosipulileipiä, marinoituja oliiveja ja bisseä. Illan visa oli juuri päättynyt ja baarissa oli leppoinen tunnelma, jota siivitti ilahduttava soundtrack: Run D.M.C, Cypress Hill, Rasmus (eka levy!), The Fugees.. 

DSC_0621.JPG

DSC_0625.JPG

DSC_0617.JPG

DSC_0624.JPG

DSC_0629.JPG

Herkutellessamme kävimme läpi viikon tärkeimpiä aiheita. Perjantaisia parturisuunnitelmia, matkasuunnitelmia, naapurin makuuhuoneen oven tulevaa sijaintia (hyvin eriäviä mielipiteitä asiasta), stand up -hommiani, huonosti sujunutta palaveria, haikaraa, talvipyöräilyä, Room Escapea, uutta saunailtaaviinialennuksia, sänkyjakoja sekä tulevaa käsityöiltaamme. No sää voit kutoa niitä sun neliöjuttuja niin me ommellaan sullekin sit ne haaremihousut. Osaako joku kääntää pöytäliinan? Ehkä mää voisin ottaa sen projektiks mukaan. No nähään kaikki sit sun luona, ku sulla on se saumuri. 

Kaksi hulluinta on hommanneet kangaspuut naapurin kellariin. Osa pyöritteli silmiään, mutta tulee vielä olemaan itsetehdyistä räsymatoista kateellisia. 

Liukastelimme takaisin kotikadulle. Pimeä tammikuu on kohta taitettu, eikä sen synkkyys ole ottanut valtaa vielä kertaakaan.

 

Share

4 kommenttia

 1. Tsubu kirjoitti: Vastaa

  Kangaspuut – jes ja wau! Kutominen (käsityöt yleensäkin) on parasta! Nekalan muijilla on kadehdittava meininki. ❤️

 2. Voipulla kirjoitti: Vastaa

  Siis nyt mun on päästävä tonne Tappiin! Vuosia on pitänyt mennä (niin monta vuotta kun se ny tollasenaan on ollu olemassa), mutta oon jänistänyt, kun se kuitenkin näyttää vähän räkälältä ja kesäsinkin istuu kaiken maailman kemistiä terassilla. Vaikka pitkin Aamulehtiä on kehuttu, kuinka siellä istuu lapset ja pukumiehet lounastamassa… Nyt rohkaisen mieleni! 😀

 3. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  On kyllä kivaa, vaikka mää oon kyllä heikoin lenkki tuossa käsityöporukassa, muut tekee hienoja juttuja 😀 Mutta ehkä mä saan pöytäliinan saumat käännettyä, kun noi muut tekee kaikki neliöitä, koreja, mattoja ja muita luomuksia..

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Todellakin suosittelen Tappia lämpimästi kaikille! Mekin käydään siellä usein koko perhe syömässä, eikä kyllä ikinä ole tullut kemistejä vastaan. Ruoka ja palvelu on tosi hyvää ja remontin jälkeen ravintola on sisältä tosi siisti, hieno ja viihtyisä!

  Älä anna sen rosoisen ulkokuoren hämätä! 🙂 Rohkeesti poikkeamaan!!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.