Kuvia uudesta sohvasta – Hakolan Lazy Leather

Ymmärrän, ettei moni enää jaksa valvoa arvaillen, millainen uusi sohvamme on! Joten vihdoin ehdin räpsästä muutaman kuvan pelastaakseni teidät virittämästäni väsyneestä cliffhangerista.

Jep. Kuten aika moni arvelikin.. Ostimme Hakolan Lazy Leather -sohvan. Bongattuani kyseisen sohvan ihan vahingossa Hakolan Instagramissa, ei paljon ollut enää vaihtoehtoja. Kankaiset kaunokaiset eivät päässeet konjakkiunelman kanssa enää edes viivalle mietiskellessäni retro-olkkariimme sopivaa sohvaa.

Vähän kyllä tilatessa jännitti, sillä en ollut nähnyt Lazy Leatheria livenä. Olin tsekannut muutamia valokuvia, koeistuskellut kankaisella Lazy-sohvalla ja sommitellut postikortin kokoista näytepalaa olkkarissamme erilaisissa valoissa. (On muuten ollut hauskaa huomata sohvan vaihtavan väriä hehkuvan oranssista maltillisen ruskeaan -päivänvalosta riippuen!)

Ihana sohva kuitenkin osoittautui  jopa paljon hienommaksi ja mukavammaksi ja sopivammaksi, mitä edes osasimme kuvitella. Se on ihan TÄYDELLINEN!!

Myös Hippi antoi uutukaiselle hyväksynnän. Ruskea nahkasohva onnistui vähän retromaisella olemuksellaan ja värityksellään sekä muhkealla mukavuudellaan hurmaamaan pitkätukankin, vaikka yleensä Hippi vastustaa muutoksia sekä uusia, epäkusenpolttamia huonekaluja!

Lazy on isoksi ja leveäksi sohvaksi yllättävän siro. Koko olkkari tuntuu tilavammalta ja kauniimmalta uuden sohvan tultua. Heti innostuin järkkäilemään myös hyllyn ja tänään aijon ehkä vaihtaa olohuoneen raitamaton iloisempiin ja raikkaampiin räsymattoihin, jotka itseasiassa ovat roikkuneet käytävässämme kuivumassa kohta kaksi vuotta. Saattavat olla jo aika kuivat!

Hipin kanssa suunnittelimme myös uuden taulun laittamista seinään… Olkkarimme alkaa kaikkien epämääräisten keltaisten välivaiheiden jälkeen näyttää täydelliseltä. Jos emme ota huomioon jatkuvaa kaaosta, jonka kanssa-asujani päivittäin aiheuttavat. Itseasiassa joku mainituista ehti jo heittää jäätelönkin uudelle sohvalle ja yllätyin iloisesti, kuinka nahkaisen istuintyynyn voi vain pyyhkäistä puhtaaksi! HA!

Että kelpaa!

JEE!

Lue myös:

No se keittiö!

Olkkari ennen ja jälkeen

Uusi tulokas – Artek Aalto 83

Sohvahaaveita

Share

33 kommenttia

 1. Hanna kirjoitti: Vastaa

  ? vau mikä ihanuus. Että kyllä sitä nyt kelpaa!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kiitos! JA todellakin kelpaa! JEEE!

 2. T kirjoitti: Vastaa

  Vielä parempaa, sen pudonneen jäätelön voi nuolaista pois siitä nahkaiselta sohvalta. Ei menee yhtään herkkua hukkaan 😀

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Haaha!kiitos vnkistä 😉

 3. K kirjoitti: Vastaa

  Näyttää hyvältä! Vaikka kyllä mä toisaalta kaipaan niitä teidän keltaisia vagina-tapetteja. Ihanan aurinkoiset, ainakin näin virtuaalisesti katsottuna.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   haha! Onneksi meillä on vielä vaginatapetit kuitenkin ruokailuhuoneessa 🙂

   Ja oli ne olkkarissakin ihan kivat, mutta mun makuun liian keltaiset olkkariin..

 4. Katri kirjoitti: Vastaa

  On kyllä hieno!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kiitos! Oon tosi ilonen tästä 🙂

 5. Lottovoitto kirjoitti: Vastaa

  Onneksi olkoon! Paras ostos!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   KIITOS! Olen samaa mieltä!

 6. Någon Annan kirjoitti: Vastaa

  Kui hiano!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Nii-i!! Kiitti 😉

 7. EmiliaMaria kirjoitti: Vastaa

  Se on TÄYDELLINEN. Tähän hymiö sydämenkuvasilmillä.
  Tahdon!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   NIIN ON!! KIITOS!!

 8. Seppo kirjoitti: Vastaa

  Maailman hienoin nahkasohva. Tää sama on ollut pitkään meidänkin listalla.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   NIIN ON! Ja suosittelen. Tosiaan livenä jopa houkuttelevampi kuin kuvissa!

 9. Tweety Blue kirjoitti: Vastaa

  Onpa upea sohva! Pidän tästä nykysohvien kapeat käsinojat ja leveät istuintyynyt -yhdistelmästä. Tuohon mahtuu koko perhe hyvin löhöilemään 🙂

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kiitos!<3
   JOo, se on ihana! Niille käsinojille ei myöskään voi laskea kaikkia kaatuavia murolautasia ja laseja, joten visuaalisten seikkoja niissä on muitakin hyviä puolia 🙂

 10. Nekkutyttoe kirjoitti: Vastaa

  Upea! Teidän olkkari näyttää kaksi kertaa isommalta! Sama sohva on kummitellut viikkoja minunkin mielessä, meillä nimittäin on samankaltainen divaanisohva kuin teillä oli, ja se vie puolet meidän olkkarista. Mutta ehkä me odotellaan tämän pahimman puklu-kakka-suttuvaiheen yli ennen kuin investoidaan…

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kiitos, niin on, ihan tosi ihastuttava!

   Ja juu, vanha sohva vei tilaa erityisesti siksi, että sen kulma oli vähän väärin päin nykyiseen olkkariimme. Se kun oli ostettu vanhaan asuntoomme, niin täällä se kulma tuli vähän keskelle huonetta jättäen taakseen ..toki asian olisi voinut ratkaista laittamalla sohvan eri seinälle, jolloin se olisi osunut kulmaan, mutta sitten se ei olisi ollut takkaa vastapäätä ja rakastan katsella takkatulta sohvalla loikoille 🙂 AVAUTUMINEN!

   MUTTA NYT! TÄYDELLISTÄ!

 11. Marle kirjoitti: Vastaa

  Ostettiin aikoinaan Hakolan kangassohva, ihan mahoton pötkötella, kun silmät vaan lurpsahtaa kiinni, ei voi mitään kun sohva vie mennessään. Tämän uuden nahkasohvan haluaisin kanssa, niin olis rentoa, ei tarvisi vahtia likaisia käsiä koko ajan

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Joo, on kyllä todella hyvä istuskella ja etenkin makoilla!! 🙂

   Voisikohan sen teidän vanhan Hakolan sohvan rungon verhoila nahkasohvaksi?

 12. Natasha kirjoitti: Vastaa

  Aivan mahtava! Kyllä teidän kelpaa! Arvostan muuten sitä, miten panostatte sisustuksessa laatuun, kestävyyteen ja vielä kotimaisuuteenkin. Siltä se ainakin blogissa näyttää. Yhtenäisiä tilapäisratkaisuja lienevät kaatopaikat pullollaan.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kiitos ja niin kelpaakin! Puolen vuoden pohdinnan jälkeen taisimme tehdä oikean päätöksen 🙂

   Ja juu, oon yrittänyt panostaa kierrätyskalusteisiin, kotimaisuuteen ja ajattomuuteen, niin tulee paras!! Ja eniten tykkään KERROKSELLISUUDESTA ja se tulee vuosien varrella, kun vastaan tulee juuri ne oikeat asiat sitten kun tulee. Toki kaikki välivaiheet ja ripustamattomat taulut, jotka odottavat kaiken muun asettumista ennen kuin pääsevät seinälle, niin se on välillä vähän ärsyttävää. Että välillä kyllä tekisi mieli repästä jostain valmis yhtenäinen setti! Rupesinpas avautumaan..mutta kiitos kommentistasi.

 13. Pepi kirjoitti: Vastaa

  On se! ❤️
  Antaas kattoo kuinka mun käy kun tie vie viikon kuluttua Hakolan showroomille ?

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   No varotan vaan, livenä tuhat kertaa hienompi ja mukavampi kuin kuvissa!!!

 14. Salla kirjoitti: Vastaa

  Nyssää sit ostit sen sohvan! Eli yli kuukausi sitten.. kaksoset pitää vähän kiireisenä nii ehtii harvemmin lukemaan. Juu, ne kaksoset mitkä sai alkunsa kun eräs Nekalan muija tartutti vauvakuumeen bloginsa välityksellä. Ton sohvanki mä haluun! Hitto sun kanssas ny!

  <3

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   ONNEKSI OLKOON!!! <3 <3 Nauti tuhinoista! Ihanaa vauva-aikaa teille!!! <3

 15. Anne kirjoitti: Vastaa

  Hei, onko sohvan nahka rouhea (Symphonie 3015) vai sileämpi (Ultra Brandy) ? Vaikea päättää kumman tilaisi kun livenä en ole nähnyt kumpaakaan.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Meillä on tuo SYMPHONIE 3015, se on ihana! Kannattaa kysyä, jos lähettäisivät näytepalat sieltä Hakolalta, niin voit etukäteen vähän tunnustella, jos ei pääse livenä mihinkään, missä sohva ois testattavana 🙂 Pian tulossa lisää sohvakuvia, kun kirjoittelen juuri olkkarista.

 16. JP kirjoitti: Vastaa

  Moi! Onko nuo istuintyynyt sellaisia, että ne on ommeltu kiinni siihen tuoliin? Meillä nimittäin irtonaiset istuinosat lähtee välittömästi valumaan, kun mies istahtaa sohvalle, eli sellaiset sohvat ei tule kyseeseen! Muuten ehdottomasti haluaisin tätä Hakolaa….

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Tuossa meidän sohvassa ainakin istuintyynyt on irralliset (en tiedä, onko kankaisissa kiinni?). Meillä istuintyynyt on aika raskaat ja mielestäni ne pysyy ihan ok paikallaan. Toki välillä vähän ryhdistetään sohvaa ja nyimme niitä paikoilleen.. Kannattaa katsoa, jos jossain pääsisitte koeistuskelemaan, että onko liian valuvia mieleenne. Me ollaan oltu erittäin tyytyväisiä 🙂

   1. JP kirjoitti: Vastaa

    Kiitos vastauksesta! Eli ainakaan ilman koelöhöämistä en pistä sohvaa tilaukseen 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.