Hauska idea lastenkutsuille

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ennen Halloween-kemujamme työkaverini vinkkasi hauskan idean karkki-ilmapalloista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yhdessä poikien kanssa pujotimme ilmapalloihin karkkeja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Puhallettuamme pallot, karkit jäivät ilmapallojen sisään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olin kuvitellut karkkien näkyvän palloista läpi vähän selkeämmin, mutta Hipin valikoimat mustat ja oranssit pallot olivat aika paksua matskua, eikä sisällä olevia namuja erottanut kovin selkeästi.

Toisaalta se oli ihan hyvä juttu, pallon sisältä poksahtava saalis oli avaajalleen ylläri!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juhlissa ohjelmanumerona oli tietysti keppospallojen poksauttelu. Jokainen sai oman pallon, jonka kukin sai vapaalla tyylillään räjäyttää. Istumalla päälle, hyppäämällä päälle, tuikkaamalla haarukalla..osa palloista ei tosin meinannut millään pamahtaa, vaikka itsekin kävin tomerasti istumassa palloja lyttyyn. Poksauttelu oli hauskaa ja vähän jännittävääkin puuhaa! Alkuun toinen noidista ei meinannut uskaltaa poksauttaa peläten infernaalista pamausta, mutta lopulta koko naamiaissakki makasi poksahtamattomien pallojen päällä, kunnes poika tuikkasi osan haarukalla rikki saadakseen kansalle suut makiaksi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Palloyllärit poksautteluineen on hauska ohjelmanumero vaikka synttäreille tai lasten pikkujouluihin. Ilmapalloihin voi laittaa sisälle toki karkkien lisäksi tai sijasta jotain muutakin pikkupikkukivaa..tarroja, legoja, helmiä, koruja, kulkusia…tai vaikka rullattuja karttoja, joihin on piirretty aarteiden kätköpaikat ennen perinteistä aarteen etsintää!

Suunnittelin ensi vuonna toteuttavani lasten synttäreiden perinteisen ”onginnan” ilmapallojen avulla ja toki kuten viime synttäreillä onginnankin kanssa, teen ehkä myös aikuisille omat ylläripallot! HA! Mitäköhän niihin voisin laittaa sisälle? Lahjakortteja rullalle? Pinssejä, plektroja.. Hipin pallon täytän kultahileellä.

Railakasta viikonloppua kaikille!

Share

2 kommenttia

  1. AaHoo kirjoitti: Vastaa

    Ahhahhaa, mahtava idea tuo hilepallo 😀

    1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

      😀 Itsekin tykkään 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.