Heleän talvi-ihon salaisuus – toimiva tehohoito punakkuuteen ja karheuteen

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly

Olenkin kertonut yhteistyöstäni luonnonkosmetiikan verkkokauppa Biodellyn kanssa, jonka puitteissa olen luonnonkosmetiikkaguru Tanja Kipinoisen ohjeistuksella saanut useampia luonnonkosmetiikkatuotteita testattavakseni ja käyttööni. Kuivan ja etenkin talvisin atooppisesti oireilevan ihoni kanssa olen jo pidempään käyttänyt luonnonkosmetiikkaa.

Nyt olen Tanjan ohjeistuksella tutustunut useampiin tuotteisiin, joista muutamat ovat nousseet suosikeikseni = ne, jotka oikeasti TOIMIVAT. Tanja on jankannut ihon monipuolisen ja huolellisen kosteuttamisen olevan kaikista tärkein tekijä terveen ja nuorekkaan ihon säilyttämiseksi ja nyt olen katsonut kaikki päivittäiset ihonhoitotuotteeni oikeasti kuntoon.

Elämän ilot ja surut ja vuodet ovat alkaneet piirtyä naamaani ja epäilin, ettei syveneville otsajuonteilleni tai kulmieni väliin ilmestyneelle pohtimisviivalle olisi enää oikeastaan tehtävissä mitään. Mutta luettuani Satun matkasta kohti pienempiä otsaryppyjä ja myös epätodellisen ikinuoren naapurin muijan hehkutettua hyaluronihapposeerumi-tuotteita toimiviksi, halusin itsekin heti kosteuttavaa taikaseerumia otsajuoviini ja naamaani testattavaksi!

Tanja suositteli minulle erityisesti hyaluron-seerumia uudelta berliiniläiseltä luonnonkosmetiikkamerkki Lovely Daylta, eikä minulla ollut mitään vastaan maailman kauniimpia puteleita, joiden sisällön lupailtiin toimivan tehokkaasti.

Lovely Dayn Hyaluron + Bloom Tropical Hydration Nectar -seerumi on superkosteuttava ja nopeasti imeytyvä hyaluron-seerumi, joka sopii kaikille ihotyypeille. Seerumi on valmistettu ilman etyylialkoholia ja eteerisiä öljyjä, jonka takia se sopii myös itseni kaltaisille herkkähipiäisille atoopikoille. Lisäksi seerumin kamomillan kukkaisvesi ja aloe vera kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa ja tämä: se vähentää ihon punoitusta!

Itseasiassa juurikin punoituksen ja kirjavuuden sekä karheiden laikkujen katoaminen iholtani JOPA TALVELLA oli ensimmäinen täydellinen ihmetyksen aihe alettuani aamuin sekä illoin läträämään hyaluron-seerumilla. (Olen kaikissa postauksen kuvissa täysin ilman mitään meikkiä, jopa aika darrassa. No, ehkä on näköjään jotain eilisen huulipunan rippeitä huulissa, mutta edellisen illan juhlameikki on pesty ja iho on vaan puhdistettu.)

Joskus ihoni on reagoinut kosteusvoiteisiinkin puhdistuksen jälkeen aika ärhäkästi ja kutisevasti, mutta Lovely Dayn ihmeseerumi tuntuu pesun ja kasvoveden(!!) jälkeen viilentävältä, ihanalta! Ihmeseerumin babassuöljy kuulemma sisältää runsaasti lauriinihappoa, joka rauhoittaa ihon tulehdusta ja kutinaa. Ja juurikin ihme kutinan ja kirvelyn takia olen aikaisemmin joskus  jopa skipannut kosteustuotteiden laittamista (joka on tiestysti ollut tyhmää, olisi pitänyt vain ahkerammin etsiä hoitavia tuotteita). Nyt kutinaongelmaa ei ole ollut, vaan seerumi ihanasti viilentää vähän kiristelevänkin ihon puhdistuksen jälkeen.

Toinen havaintoni seerumin muutaman viikon käytön jälkeen oli karheahkon ihoni muuttuminen pehmeämmäksi, heleämmäksi ja kimmoisammaksi, joka toki varmasti johtuu hyaluron-seerumin lisäksi myös monipuolisesta kosteutuksesta! Lisäksi kaikki kuivat laikut ovat poissa ja iho tuntuu pehmeältä.

Eli tällä hetkellä käytän päivittäisessä ihonhoidossa (puhdistuksen jälkeen tässä järjestyksessä): 

1. Kasvovettä! Kasvovetenä käytän heleyttävää Lovely Dayn Hyaluron + Bloom Tone -kasvovettä. Kasvot tarvitsevat myös vettä kosteutuakseen, kasvovesi on avain ihon kosteutuksessa! Kannattaa hankkia, jos ei omista sellaista nimimerkillä Mikä kasvovesi!

2. Jonka jälkeen levitän Lovely Dayn Hyaluron + Bloom Tropical Hydration Nectar -seerumin! Ihanaa!

3. Seerumin jälkeen laitan iltaisin usein Lovely Dayn Hyaluron + Bloom Pink Clay Mask -kosteuttavan naamion, joka on syväkosteuttava naamio kuivalle ja samealle iholle, SUOSITTELEN! Hyaluron on näkäjään päivän sana ja käytän maskia ”yövoiteen tilalla”, nyt ainakaan talvella se ei edes ole ollut liian ytyä lähes päivittäisenkään käyttöön.

4. Päivisin seerumin jälkeen olen käyttänyt päivävoidetta, tällä hetkellä käytössä on Lily Lolon kosteuttava päivävoide Hydrate Day Cream (sopii myös kaikille ihotyypeille). Myös Madaran syväkosteuttavaa päivävoidetta olen käyttänyt paljon.

En tiedä, ovatko otsaryppyni seerumin ja yövoiteena käyttämäni kosteuttavan naamion ansiosta keventyneet, ainakaan ne eivät ole kadonneet, mutta olen aikas hämmästynyt syväkosteuttavan luonnonkosmetiikan vaikutuksesta. Ihoni tuntuu terveeltä, heleältä ja hehkuvalta keskellä talvea, jolloin naamani on yleensä punoittanut ja karheillut pakkasessa.

No ei se hyaluron-seerumikaan kokonaan otsani pystyviivaa ole häivyttänyt, ei sekään mikään botoksi ole, mutta siitäkin viivasta on helppo pitää, kun muuten iho hehkuu heleänä ja voi hyvin jopa helmikuussa.

Luonnonkosmetiikka, hyaluron-ihme-nektari-seerumi – love them!

 

Suosittelen lukemaan myös  hyvät konstit ihon puhdistukseen ja toimivan täsmähoidon finneille sekä ihanan meikkipostaukseni Nuin meikeistä, joita löytyy Biodellystä. (Sitten voi samalla vertailla näitä meikittömiä kuviani meikattuun naamaani, että jaahas!)

Lue myös Salamatkustaja-blogin Satun konstit talvi-ihon kosteutukseen.

Lisää infoa yhteistyöstäni Biodellyn kanssa.

Share

7 kommenttia

 1. Eeva kirjoitti: Vastaa

  Tilasin Biodellyltä ekohammastahnaa ja harmaiden hiuksien peitoksi hennaa. Toivoin muovitonta pakettia, ja sellainen tuli. samoin toimitus yhdessä päivässä! Vahva suositus! Harmi kun meni alekoodit sivu suun!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Mukava kuulla, olen saanut muitakin palautteita sutkajoista toimituksista ja hyvästä asiakaspalvelusta erikoistoiveiden kanssa jne!

   Hammashommissa olen itse olen koukussa siihen aktiivihiileen, olen sillä saanut valkaistua hampaani todella tehokkaasti 😀

 2. Veera kirjoitti: Vastaa

  Kysymys: Kun sanot että käytät tuota kosteuttavaa naamiota yövoiteena, tarkoitatko että jätät sen iholle? Eli et pese ohjeen mukaisesti pois? Kiitos!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Joo, yleensä (lähes aina) jätän sen kasvoille. Laitan vähän ennen kuin menen nukkumaan (siten, että se vähän ehtii imeytyä ennen nukkumaanmenoa). Ja aamulla sitten pesen naaman.
   Mulla siis normaalisti tosi kuiva iho, eli kaipaa paljon kosteutta ja kestää stydimmätkin aineet ilman, että rasvoittuu liiaksi. Ja käytän sitä lähes päivittäin 🙂

 3. Kuiva naamari kirjoitti: Vastaa

  Sekä tuo seerumi että naamio, ah! Minunkin NAAMA imi tuon naamion niin innokkaasti, että jouduin vielä lisäämään sitä ennen nukkumaanmenoa. Aamulla pesu ja seerumia perään, kovien lämpötilavaihteluiden kurittama iho kiittää <3

  1. Kuiva naamari kirjoitti: Vastaa

   JA tuintui jo tän ensimmäisen yön jälkeen, että otsan uurteet silenivät ainakin aavistuksen! <3 <3 <3

   1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

    Mahtavaa kuulla, että on toiminut sullakin! Mulla edelleen sama setti käytössä, ollut nyt vuoden ja jos meinaa loppua, niin oon ihan hädissäni! 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.