MUUTTOUUTISIA

Haha! Ei riitelemättömyyshaasteemme ihan niin huonosti ole sujunut, että täällä (vielä) jaettaisiin lusikoita muuttolaatikoihin. Enkä jättäisi vaaleanpunaista kotiamme muutenkaan mistään hinnasta (paitsi kellariremontin alkaessa, voin harkita asiaa -itseasiassa aika halpaankin hintaan)

Vaan vihdoinkin kerron maanantaina mainitsemastani persenäyttöspektaakkelista enemmän. It-tukeni lisäksi moni on varmasti valvonut useita öitä miettien, miksi tietokoneellani oli perseen kuva. Tai sitten ei. Kerron silti.

Sovittelin persettä näytölleni mietiskellessäni visuaalista ilmettä uuteen osoitteeseeni. Kyllä vaan. Asikaine-blogi muuttaa 1.5. uuteen, omaan osoitteeseen! Vapun jälkeen blogini tulee löytymään nerokkaasta osoitteesta, jonka keksin ihan itse(!). Tuhlasin siihen paljon värikästä mielikuvitustani.

 

www.asikaine.fi

 

Muuton yhteydessä siirryn samalla Suomen blogimedian riveihin. Olen muutosta ja uudesta portaalista tietysti aivan innoissani! Fiiliksissäni pommitan saittejani kasaavia graafikoita persekuvilla ja kryptisillä ’ohjeistuksillani’. Ahdistuneina ja hämmentyneinä kyselivät hyvän maun parempilaatuisten kuvien perään. Ei ole, emmää oo silleen niihi kuviin panostanu. Pieni ja pieni. Perse ja perse. Tehkää ny tällä kuvalla, tehä ootte hei _graafikoita_, kai te ny jotain osaatte! Haluan hyvän perseen ja kinuskia.

  Persekinuskia saa jo vilkaista!

Olen saanut uutta intoa tulevista suunnitelmista, mutta toki uusilla ovilla on kääntöpuolensa -on haikea lähteä Lilyn yhteisöstä, jossa olen kaksi ja puoli vuotta kirjoitellut. Arvostan Lilyn kanssabloggaajia sekä erityisesti kaikkia lukijoita, on ollut hienoa olla osa Lilyn isoa yhteisöä. Tulen varmasti jatkamaan Lilyn blogien lukemista, seuraamaan keskusteluita ja kommentoimaan jatkossakin. Kiitos kaikille Lilyläisille ja toimituksen porukalle tähän astisesta, joka tapauksessa.

Ja tietysti KIITÄN KAIKKIA LUKIJOITANI! Kiitos! Olette ihan parhaita. Pari vuotta sitten kirjoitellessani keittiön purkamisesta, en olisi uskonut saavani tuhansia seuraajia tai ainakaan näin hienoa meininkiä. Blogissani ei ole ollut ikävää kommentointia, vaan tänne on aina ollut ilahduttavaa tulla. Ilahdun aina ihan jokaisesta teistä. Teistä, jotka hiljaa luette silloin tällöin sekä teistä, jotka klikkaatte blogiini päivittäin! Kommenteistanne, saamistani palautteista sekä tietysti kohtaamisistamme (kuten eilisestä piristävästä ’palaverin keskeyttäjästä’, olimme jo lopettelemassa muutenkin!).

KIITOS KAIKILLE.

Ilman lukijoita ei olisi blogia, jota muuttaa, eikä mitään mukaanotettavaa. Nyt haluankin pakata kaikki lukijani mukaan muutossa uuteen osoitteeseeni. Toivottavasti tulette ja laitatte myös uuden sivustoni lentämään, niin kuin olette Asikaiselle Lilyssä tehneet.

Ja kuten monen tajunnanvirtani ja kriiseilyjeni päätteeksi olemme todenneet, villin ulkokuoreni alla olen Tupperware-kutsuista nauttiva mulla-ei-ole-elämää-käpy, joka vastustaa suuria muutoksia. Asikaine tulee jatkamaan uudessa osoitteessa samanlaisena blogina, jossa samat vanhat läpät jatkuvat kyllästymiseen asti. Pesukone on edelleen rikki, Hippi on ihanin, kaivuriäijä ja kumpparit ovat hukassa, Nekala sitä tätä, naapurin muijat läikyttävät viiniä portaille… lääpälääpäläpäläpä, mitä näitä on…samaa vanhaa. (Paitsi Nekalan Wanhassa Tapissa on uudistunut ruokalista, kerron siitä pian!)

Pysyäkseen varmasti matkassa mukana, kannattaa klikata sauraamaan blogiani Facebookkiin ja Instagramiin, joihin laitan muuttosuunnitelmia sekä infoa uudesta osoitteesta, josta suunnittelen entistä hienomman. ( Osalla tekniikan väestä on jo nyt propelli revittynä irti hatustaan kuunneltuaan ’ohjeistuksiani’ ja ’kysymyksiäni’)

 

Huhtikuun ajan blogini päivittyy vielä samalla tahdilla tässä samassa vanhassa osoitteessa, mutta pistäkää itsellenne jo uusi osoite ylös. Toukokuun alussa tärähtää.

PYSYKÄÄ MÄSSÄSSÄ!

Näyttökuva 2016-4-7 kello 9.17.30.png

 

Share

34 kommenttia

 1. ida365 xxx kirjoitti: Vastaa

  :-* !!!! huikeeta !!!

 2. Helmi K kirjoitti: Vastaa

  Mä vähän jo odottelinkin tätä! Ihan mahtavaa! Tämä on ainoa äitiys/vanhemmuus/remontti/kohellus-blogi jota luen. Oli se sitten missä tahansa. Onnea matkaan, mukana ollaan!

 3. Lottovoitto kirjoitti: Vastaa

  Jään Asikaiseen, vaikka muuttaisit Kuuhun. Ihmettelin suuresti, kun en löytänyt Asikaista Suomen Viihdyttävin blogi -kisasta, mutta olishan se ollut kanssakilpailijoille ihan turhauttavaa, koska voittaja on selvä kuin pläkki jo ennen kisaa. Yksi on paras ja se on Asikaine. Piste.

 4. Laura T. kirjoitti: Vastaa

  Jes jes, hienoa! Törmäillään, näkyillään, luetaan! Pus!

 5. Toimitus kirjoitti: Vastaa

  Oot ihan huikee, kiitos näistä vuosista <3 Näkyillään puolin ja toisin!

 6. Jenn- kirjoitti: Vastaa

  Onnea uuteen kotiin!

   

  Jos sä vaikka saisit jonkun uusi pesukone -yhteistyön Suomen blogimedian kautta 😀

 7. Maininki kirjoitti: Vastaa

  Jee!! Onnea muuttoon! Kukapa ei tommosta persettä seuraisi, oon messis. Mäkin ihmettelin mikset oo ehdolla Suomen Viihdyttävin blogi -kisassa. Äänestin sit Asikaista kuitenkin, pitää sun nyt todellakin saada erityismaininta.

 8. tanjatanja kirjoitti: Vastaa

  Tätä molen pölänny! Onnea nyt sitte kummiski senkin Asikaine.

 9. Sinikettu kirjoitti: Vastaa

  Onnea uuteen! 🙂
  Olen lukenut blogiasi jo jonkin tovin ja jo jonkin tovin myös äimistellyt kaikenmaailman blogawardseja, joista yksi on loistanut poissaolollaan. Täällä olen jo asetellut foliohattua päähäni, kehittäessäni salaliittoteoriaa Oscarien tasoisesta korruptiosta ja politisoinnista! 😉

  Mikä sanansäilä, mikä tyyli! Blogisi parissa olen itkenyt ja nauranut, ollut haikea ja riemastunut. Asikaista olen lukenut junassa, autossa ja lentokoneessa. Keittiössä, olkkarissa, makkarissa, ja pytylläkin. Alan myös kuulostaa omaankin korvaani siinä määrin creepyltä, että taputtelen tämän pian tähän. 😀

  Tahtonen vain sanoa, että elämänmakuine Asikaine on arjen pysähtyneisiin hetkiin mahtuva herkkupala, joka virkistää ja koskettaa. Tätä lisää, ei mitään paineita! 😉

 10. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Niin onkii 🙂

  <3

 11. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Odottelitkin, koska poistun! 😀 Hahahahaha!

  Ja joo, mää jatkan myös sun blogin lukemista, oli se missä vaan <3

 12. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hei, ihana kuulla! Nyt mulla on ainakin kaksi lukijaa jo mukana, jes jes jes jee! Kiitos! 🙂

  Ja SIIS MITÄ!?? Meikä ei ole ehdolla jossain…KUMMA JUTTU! 😀 Jos siellä on joku vapaa kategoria, niin mennään porukalla äänestämään. Itse itseäni vuoden viihdyttäjäksi äänestäen 😉

  Tai ehkä vaan täytyy taas pitää varjogaala tuossa naapurin rappusilla 😀 😀

 13. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kiitos Laura, näin tehdään! Pus!

 14. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kiitos, näin teemme! 🙂

 15. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kiitos!

  No jopas ois kova yhteistyö! Hih! 🙂

 16. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hei ihanaa, parasta! Kiitos ja tervetuloa perseen perään!! JEE!

  Ja kiitos äänestämisestä!!! Ihan huippua!

 17. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hei, kiitos ihanasta kommentistasi, tästä tuli kyllä hyvä mieli! <3 Creepyt folihattutyypit on aina oikeessa! Joka asiassa! 🙂

 18. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  No mutta kiitos kummiski nyt ja me jatketaan <3

 19. Töttöröö kirjoitti: Vastaa

  Jee, onnea ja perseitä!

 20. possu kirjoitti: Vastaa

  Asikaine voi siirtyä, mä siirryn mukana!

 21. Helmi K kirjoitti: Vastaa

  Ahahahahahahaaaa!!!! 

 22. Pari sannaa kirjoitti: Vastaa

  Seuraan ku hai laivaa! Mää haluun samanlaisen elämän ku Asikaisella on tätä nykyä taajaan käytetty lausahdus, kun keskustelen kumppanini kanssa parisuhde- ja perhe-elämän teemoista. 

 23. mummo58 kirjoitti: Vastaa

  VOI VOI osakohan mummo seurata perässä,,, nyt iski panikki ,,,,,,,,,on tää niiiin mahtava blogi eli mummo piriste jokaiseen päivää ,,,,,,kiitos sitä …ja haluan jatkaa perässä.. toivotavasti osaa se sitteen aukaista ,,,,se uuden .

 24. Sekala kirjoitti: Vastaa

  Tytteli on opiskelemassa Tampereella. Kysyin siltä, onko siellä semmosta paikkaa ko joku Nekala. ”Ooo, Nekala!” huusi tytteli. Se on jotenki aikaansa jälessä, innostunu rintamamiestaloista ja semmosista, kakskymppinen! Ei oo normaalia, oon sille sanonu. Kivilinnat on tätä päivää, jumalattoman suuret ja prameat. Siihen sinunki pitäs tähätä, jos olisit normaali, ja sinne jokunen linjakas huonekalu ja muutama tarkkaan harkittu yksityiskohta. Ja mies, joka ei soittele bassoa (tai jotaki) paljain persein. Tytteli katteli kummissaan. Sanoin sille, että no mene sitte ja lue Asikaista! Se on nyt kyllä muuttopuuhissa muttei Nekalasta. Hyvää (muutto)matkaa, Asikaine!

 25. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Huippua!! Kaikki mukaan!! 🙂

 26. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hahahaah! Ihanaa, kun seuraat!

  Sun kannattaa ottaa mun elämästä sellanen 5.0. edition, josta on kokonaan poistettu katoavat esineet, riitelyt, tiskivuorot ja raastavat remontit!! 😀 Sit ois hyvä!

 27. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ei mummoa mihinkään jätetä! Kyllä osaat, varmasti! Toukokuussa kirjoitat vaan osoitekenttään asikaine.fi, niin klikkaat oikeaan paikkaan.

  Uudesta blogista tulee aika samanlainen alustaltaan ja käytettävyydeltään kuin tämäkin on! Eli ei mene liian hifistelyksi kellekään!! 

  <3 Kiitos kun luet 🙂

 28. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ahahahahahahahaaa! Mahtavat jutut! Mutta hei, kukin tyylillään! Kyllä ihastelen kivilinnojakin usein! 🙂

  Kiitos toivotuksista ja toivottavasti myös Sekala saadaan uuteen osoitteeseen mukaan 🙂

 29. mummo58 kirjoitti: Vastaa

  kiitos mummo tulee perässä 🙂

 30. JohannaT. kirjoitti: Vastaa

  Luojan kiitos, että muutat! En ole pystynyt Lilyssä seuraamaan sua enkä Lilouta enää aikoihin kunnolla, koska ’verkkosivu ladattiin uudelleen ongelman vuoksi’ (ja on uusin ohjelmistopäivitys padilla). Kunhan Herttakin vielä muuttaisi olisin ylen onnellinen.. Vink, vink 😀

 31. kao kao kirjoitti: Vastaa

  No mutta, mihin sie luulet livisteleväsi, ja miksi mä en ole aiemmin seurannut sun fb-sivua? Kysyn vaan. Pitää vissiin tehdä puhelimeen uusi kotimerkintä Asikaine ihan siihen Puutalobabyn viereen. Käy ny sitten välillä seuraamassa mum häähöpötyksiä. Sitten kun niitä sinne muistan kirjoitella..

 32. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ikävä kuulla näistä verkkosivuongelmista vasta nyt 🙁 En oo tienny, että sellasia on ollu…

  MUTTA toivottavasti uudet sivut toimisi moitteettomasti ja tulisi seurailemaan blogiani sinne 🙂 🙂

 33. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Emmää sulta niin vaan karkaa 😀 😀 Mun on pakko seurailla, kun oottelen niitä häitä!!! 😉 Että ehkä mikään ei muutu, vaikka mun osoite muuttuu <3

 34. kao kao kirjoitti: Vastaa

  Katotaan tuleeko häitä, mun kaveri ehdotti Italian sijaan Mongoliaa (?!) ja mä olen ihan äimän käkenä täällä, että mihin kaikkeen sitä ihmiset luulevat saavansa puuttua. Tai ehkä mä kirjoitan kaiken luonnoksiin ja julkisen vasta häiden jälkeen 😀 et oli ja meni, sori sori ku ette päässeet.. muuttelemaan mun päättämiä asioita.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.