Love is all that matters

Onneksi aina ei tarvi käydä laskemassa kukkia arkulle tai synnytyssalissa huutamassa tajutakseen elämän olevan

tässä ja nyt.

P1300381.JPG

Hyvää ja onnellista.

Kirjoitan pian Coelhon syrjäyttävän kirjan ja alan kirjoa kotiimme ristipistotauluja teksteillä elä jokainen päivä, niin kuin se olisi viimeinen, tyhjin käsin täältä lähdetään, nauti hetkestä, elämä on tässä ja nyt ja muuta uskomattoman ihanaa onnishittiä!

Tällä viikolla universumi on muistutellut elämän ainutlaatuisuudesta psst..hei sää…hei sää just. Tajuaksää, että sää oot aika onnelline just ny! Kaikki on aika hyvi, ny ei meinaa kannata pilata tätä hommaa murehtimalla. Ota kaikki irti vaa!

Universumin muistutukset pulpahtivat isäni vanhasta kamerasta vahingossa löytämistäni valokuvista sekä 10-vuotissynttärikutsuilla, joiden sankari taistelee syöpää vastaan. Tätini kanssa käydystä pitkästä puhelinkeskustelusta, jossa muistelimme vanhoja ja mietimme, miten elämästä pitäisi ottaa kaikki irti! Elää! Nyt! Ystävän uutisista Kävin siä tänää, ei se ollutkaan mikään pahalaatuinen, kaikki on hyvin!

P1290347.JPG

Tällä viikolla onni on hehkunut ovesta tupsahtaneissa yllätysvieraissa. Runebergin tortussa ja laskiaspullassa! Ystävän kanssa uskalletussa tanssitunnissa. Naapurin muijan kanssa nautitussa jalkahoidossa sekä sokkarin yläkerran salaattibaarissa. Puhtaissa lattioissa. Aamukahvissa. Supersynttäriyllätysmatkalle lähteneen ystävän liikutuksenkyyneleissä. Lumitöissä ja naapureiden uudessa ovessa.

Pojan huuliharpulla tulkitsemassa blues-biisissä Äiti ja mummo pakottaa mut lähtemään Länsi-Maidon myymälään, vaikka en halua enkä jaksa kävellä  (kesto: 6 minuuttia) Nukkuvan vauvan tuhinassa, puhinassa ja venyttelyissä. Heiluvissa varpaissa ja poskissa. Ikkunaan unohtuneissa joulukoristeissa. Uusissa hokkareissa. Nekalassa. Tekemättömässä kirjanpidossa. Pienessä apukokissa.

ypn2o.jpg

Eilisessä Death Hawksin keikassa. Pate Posteljoonissa ja Ryhmä Haussa. Tallentavassa digiboksissa. Eilisessä illassa, onnistuneissa treffeissä. Ravintola Huberin Mixed Grill -annoksessa. Ihanassa Hipissä. Sekä tietysti kylään tulleessa anopissa, on onni vahvasti läsnä.

Ja tänään on lauantai! Lauantai on onni. Nekalan Asikaine-Coelho on niin onnellinen ja täynnä elämää!

 

Onnellista lauantaita! Muistakaa rakkaus!

 

Ja kaikki kyyniset nillittäjät haistakaa paska.

Share

9 kommenttia

 1. Drontti E. kirjoitti: Vastaa

  Eiks tänään ole lauantai? Mutta onnellisia päiviä koko teidän perheelle!

 2. Solitaire kirjoitti: Vastaa

  Täydellinen repeäminen ton blues-biisin kohdalla, olisko siitä mitään livetaltiointia? 😀

 3. Marski kirjoitti: Vastaa

  Teikäläinenkin sanoo sokkari!! Eilen just puhuttiin tästä lahtelaisen perheeni kanssa, että sanooko ketkään muut Sokosta Sokkariksi. Eli taitaa olla hämäläinen homma tämä. Siks me ollaan varmaan aina myöhässä, kun tehdään sanoista pidempiä kuin ne oikeesti on. Hohoo! Ja ihanaa lovetusta, sitä elämän pitää ollakin! <3

 4. Sanjana kirjoitti: Vastaa

  Van, paljasjalkanen kaenuulaenen täällä! Kyllä se sokkari on meilläki. 😀 ei sokos sovi suuhun samalla tavalla..!

 5. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Myös Pohjois-Karjalassa Sokkari… 🙂

 6. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Onni zekoitti mun pään! 😀

 7. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kyllä me silmäät pyöreenä kuunneltiin melankolista soittoa ja anoppi jo ehdottikin, että se ois pitäny taltioida! 🙂

 8. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Haha! En muutes ees tiiä, mistä se sokkari tulee. Tampereen murteesta vai Hipiltä lainattua vai mikä homma… 🙂

 9. liimuri kirjoitti: Vastaa

  Keski-Suomessa sanotaan myös sokkari! Hesalaiset paheksuu jyvääskylälääsen sokkarilaisuutta.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.