Ystävänpäivärullailua

Eilen kävimme naapurin muijan ja lasten kanssa Lastenkulttuurikeskus Rullassa. Perussäkällämme rullasimme paikalle juuri näyttelyiden välipäivänä, jolloin puolet tiloista oli suljettu tänään aukeavan näyttelyn rakentamisen vuoksi. Tänään Rullassa aukeaa runoudesta ammentava Jakarandajakkara ja päivänkakkara –näyttely. 

Otimme kuitenkin ilon irti korttityöpajan askartelutarvikkeista sekä vesiautomaatista, joka oli jälleen kerran suurin hitti kaikista tarjolla olevista leikkimahdollisuuksista, vedenalaisista maailmoista ja nukketeattereista. Mikään ei vedä vertoja kaksihanaiselle kulpia pulputtavalle vesiautomaatille.

IMG_7700.JPG

IMG_7690.JPG

IMG_7693.JPG

IMG_7706.JPG

IMG_7707.JPG

Tuhisimme porukalla hauskoja ystävänpäiväkortteja naapurin muijan fiilistellessä arkartelunäpertelyn terapeuttisia vaikutuksia. Itse pääsin vauhtiin leikkaa-liimaamisessa ja pengoin askartelukoreja otsa rypyssä. Älä koske, kun tää on äitin kortti! Älä ny! Älä ny. Tee sää tätä sun omaa, liimaa se sun leikkaama suikale siihen sun omaan! Mää tein isille tän hienon kortin. Tää on sun kortti, liimaa se sun juttu siihen.

IMG_7713.JPG

IMG_7709.JPG

Suosikkini oli Pojan tekemä kortti Hyvää ystävänpäivää KIINA! Tämä on mummon kortti.

Sydämessäni odottelin ystävänpäivä-brunssia, mutta aamulla heräsin alakerrasta kuuluvaan riemusta kiljumiseen, bongorummutukseen, töminään ja lauluun rokkalavojen rokkitätti! olen rokkalavojen roskatähti. Hipsin alakertaan vasta kuulosteltuani huutavien rokkitähtien häipyneen pihasta rattikelkalla.

Kahvi on loppu. Ruusupuskaa näy missään -vielä. Aamun leikit ja unisukat pyörivät keittiön lattialla. 

Illalla on naapurin muijan ystävänpäiväillallinen. Jälkkärikakkuun tulee kuulemma vaahtokarkkeja ja sulkaata. Vaaleanpunaiset asut pitää vielä tsekata.

 

 

 

Ihanaa ystävänpäivää kaikille!

Share

6 kommenttia

 1. Jenni_Kuperkeikkaseikka kirjoitti: Vastaa

  Kiina! 😀

 2. anni maaria kirjoitti: Vastaa

  Niin hellyyttävä on jotenkin tuo pieni käsi joka liimaa sanaa ”ihana” ystävän eteen :´) Toivottavasti teilloli kivat ystävänpäiväbileet!

 3. Kolmen tähden Maija kirjoitti: Vastaa

  Apua miten maailma on pieni, luulen tunnistaneeni naapurin muijan näistä kuvista!

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo, mummo sai viikonloppuna uuden lempinimen 🙂

 5. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  No niin on. Hellyyttävä koko tyyppi. Sattumoisin oli juuri tyypin lempiaskartelujuttuja eli liimaamista ja liimaamista ja liimaamista ja välillä saksien testailuja.

  Ja olihan meillä hauskat juhlat 🙂 Ehkä laitan vaaleanpunaisia kuvia tänne vielä jahka joudan!

  Ihanaa viikonalkua sinne!

 6. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Se on mahdollista 😉 

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.