Nokkonen vs. Nekalan muijat

Hemoglobiinini notkuu taas pakkasen puolella, vaikka söin jopa nokkosia. Sokerirasitusta, verikokeita, lääkäri, neuvola, töitä, töitä. Väsymys, joka ei lähde nukkumalla. Kanssamme joskus majailleella Hipillä on joka toinen ilta futispelin jälkeen vielä toinen peli, jonka jälkeen kotona odottaa eri sarjan matsi, ellei vastapuolen hyökkääjä ole taas nukahtanut sohvalle yhdeksältä.

Kun Hippi, nokkonen tai nukkuminen eivät auta..

nekalanmuijat.png

Onneksi auttava älypuhelinryhmä käy kuumana ja keskellä viikkoa sattuu olemaan vapaapäivä.

11052406_10153279183114889_1290794519813033437_n.jpg

Teleportit ovat yliarvostettuja kolmen eri kumppariparin lompsiessa pimenevässä illassa raja-aitojen läpi naapurin muijan eteiseen. (kukaan ei valunut sateisesta puskasta rullaluistimilla vaan rullat ovat masentava muistutus siitä, että lempilajini on minulta kesän ajan pannassa)

IMG_8630.JPG

Jos hemoglobiini ei noussut toscakakulla ja suklaalla, parani se kohisten saapasjalkakissojen seuralla. Illan tärkeät asialistat sisälsivät monia läpikäytäviä teemoja: pääministerin kesäasunnon ikkunan pokista Nekalan salaojiin, tulevasta New Yorkin matkasta tulevaan äitiyslomaan, raskausongelmista siirtolapuutarhan saunaan, uudesta mahdollisesta duunista jalkapalloon, vaikeista ihmissuhteista vielä vaikeampiin, kesähaaveista tulevan viikonlopun suunnitelmiin..

Nekalan muijat 6 – Nokkonen 0

 

 

Ja nyt vasta alkaa viikonloppu!

Share

4 kommenttia

 1. Punasest talost kirjoitti: Vastaa

  Nokkonen on huippua, mutta lisäksi voi ottaa kaupan hyllystä Floradix-rautavalmistetta.
  Nestemäistä, imeytyy YLEENSÄ hyvin, toivottavast et oo poikkeus 😉

 2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  HUOMENNA haen sitä!! Kiitos vinkistä!

 3. Mia K. kirjoitti: Vastaa

  Haa! Mäkin olin tänne tulossa kertoon Floradixista!! Ja, toinen vieläkin parempi on Kalanmaksaöljy!! Aivan mieletön energiapläjäys joksiseen päivään ♡♡♡

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kiitos! Kaikki vinkit otetaan vastaan! 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.