Sisustushitti

Trendi haastoi haistamaan seuraavaa sisustushittiä ja kannan tietysti trenditietoni kehiin. Vahva veikkaus, että teräksisen rouheuden jälkeen hienovarainen kulta ja messinki tekevät paluun. Sirous, semiartekkimeininki ja kulta. Siitä tulee uskomaton hittiys kesällä viimeistään.

Kuvankaappaus 2014-3-1 kello 21.26.34.png

Kuva Finnish Design Shopista.

Olen vähän haaveillut muutamasta kultaisesta Artekin lampusta tulevaan keittiöömme työtason yläpuolelle. Hipin psykedeelinen kukkatapetti on tilauksessa ja mietinnässä ovat puupintaiset pelkistetyt kaapit.  Pelkään avotakkojen ja blogosfäärien muodikkaiden sisustusten taas saaneen sielustani otteen ja aivopesseen sisustussuunnitelmiani tiedostamattani. Tarkoitus olisi tehdä meidän näköinen, hauska, ajaton, kodikas ja kestävä keittiö, joka ei ole ihan last season parin vuoden kuluttua. Ei voi olla last season, jos välttää this seasonia. Pitäisi muistaa seurata omaa sisustussydäntään, fiilistellä talon henkeä ja antaa hullun valita tapetit, niin hyvä tulee.

Jep jep. Katsoin äsken ympärilleni. Taas yksi aiheellisimmista peloistani tämä, että kotimme muistuttaisi avotakkaa ja muodikkaita sisustusblogeja. Siinäpä sitä taas oltaisiin. Vaikka kuinka yrittäisin tai osaisin this seasonia tehdä, ripustaisin kolme kultaista Artekkia kattoon ja lataisin viisi Tom Dixonia ikkunalaudalle, niin tästä huushollista ei ota erkkikään selvää. Last season-string-hyllyt ovat olleet jossain hertsinvertterin hukassa pari kuukautta ja eilistä paitaani etsin tänään tunnin. Huoletta ehkä voin tilata trendikkään kultaisen lampun kolmen vuoden kuluttua keittiöremonttimme edettyä vaiheista purku ja eristys vaiheisiin kasaaminen ja sisustus. (Se saakelin lamppu on silloin so last season anyway!)

DSC_0407.JPG

Meillä ongelmana on ollut tämä trendikkyys.

 

Share

9 kommenttia

 1. Emmi Nuorgam kirjoitti: Vastaa

  Mä kiinnitin ensimmäisenä huomiota noihin teippeihin kitarassa ja kuulin jo päässäni sen meillä asuvan miehen luennon teipin vaikutuksista kitaran sointiin.. 😀

 2. Emmi Nuorgam kirjoitti: Vastaa

  Oon todistanut kerran tilannetta, jossa miehen sisko teippasi vanhan viulunsa pöytään kiinni, kun se pöytä heilui niin, ettei se viulu muuten olis pysynyt pöydällä. Mies sai raivarit ja sisko koitti selittää sen viulun olevan enemmänkin sellanen sisustuselementti.. Mä meinasin pissata eteisessä housuun kun hihitin niin ettei ne kuulis. 😀

 3. hortonomi kirjoitti: Vastaa

  Oikeesti Kaarlo on aina ollut luotettavin trendsetteri. Sen tyylifilosofiaan olennaisesti liittyvä törkeydenmaksimointi ja epämuodikkuus johtaa siihen, että se on tahtomattaan aina askeleen edellä näissä trendikkyyshommissa. T: Paris bohemian girl

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  No oot kyllä oikeassa. Minkäs hän trensetteriydelleen mahtaa, kukkaset taitaa olla hip ja cool. T: poetic NY chik

 5. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  😀

  En ota kantaa, kun se ei oo meidän kitara. Se unohtui viikonloppuna lapsenvahdeilta.

 6. Sanninen kirjoitti: Vastaa

  <3 ihana Maiju!!!

 7. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ihku Sanninen! Just viikonloppuna shönkötin teidän kämpästä sisustuslehden toimittajalle, ku teillä ois aika mageee 🙂

 8. sanninen kirjoitti: Vastaa

  ai shönkötit! nyt kelpais tullakin kun laitoin MUN ÄIDIN maalaamaan eteisen ja tehtiin sellanen hieno laatikkohylly olkkariin (ketäköhän matkittiin!)? paitsi kulkurin saapuessa voi koti olla entinen! sydän!

 9. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  No todella shönkötin. Käskin tulla tänne blogosfääriin katsoon kuvia siitä. Ja kävin sitten itsekin katsomassa ne teidän kämpän kuvat täältä. Todella huonoja kuvia oon saanut maailman ihanimmasta kämpästä. Taito sekin! 

  Olivat kiinnostuneita! Palataan tähän, jos innostut!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.