Kesän hauskin päivä

IMG_2166

Poika aloitti suunnilleen joulukuussa päivittäin kyselemään Koska me mennään taas sinne Särkkään? Joten Särkän porttien viimein auettua, kävimme kesällä Särkänniemessä erilaisilla kokoonpanoilla muutamaankin otteeseen. Hauskaa oli joka kerta!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uskomatonta, ettei Pikkuveli ollut viime kesänä edes syntynyt, mutta nyt tyyppi jo aivan riemukkaana matkusteli possujunan kyydissä. Punapää nautiskeli laitteista niin paljon, ettei meinannut pysyä aloillaan. Tai ei pysynytkään, jonka takia koko leppäkerttujuna pysäytettiin. Pikkuveli on ihan mahtava! Tähän väliin on pakko kertoa hänen eilen saaneen naapureilta synttärilahjaksi pallomeren (!!!), jota hän käyttää hattuna (!!).

IMG_2155

Viime vuonna vielä pientenkin laitteita vähän aristellut isoveli paineli nyt härveleihin, joissa itse puristin rystyset valkoisina turvakaaresta! Kehoittaessani pitämään tiukasti kiinni, tyyppi nosti molemmat kädet nauraen ilmaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hipin serkun perheineen oltua mukanamme, kehoitin kaksikkoa ottamaan kunnon kukkotappelun jo ennen huvipuistoon saapumista, ettei lasten tarvisi julkisella paikalla seurata isiensa uhoamista. Onneksi Särkän uusin laite X taisi oikeastikin olla aika hurja ja pyöräyttää pahimmat uhot pois..

IMG_2080

…ainakin hetkeksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pikkuveli pitää erityisen paljon eläimistä, joten punapäälle riitti Koiramäessa ihmeteltävää ja kurkoteltavaa. Poika uskaltautui hevoskärryajelulle ja kummituslinnaankin, jonka edessä patsastelevalta draculalta kyselimme kadonnutta kenkää. Oli ilahduttava yllätys, kun Koiramäen poliisi ojensi meille Pikkuveljen lenkkarin lähteissämme.

Luulin kaikkien hahmojen Koiramäessä olevan kesätöihin palkattuja näyttelijöitä, mutta näemmä Koiramäen poliisilaitos oikeasti toimii selvittäen pikapikaa mahdolliset katoamistapaukset. Huomattavasti vauhdikkaanpaa touhua kuin esimerkiksi Tampereen löytötavaratoimistossa, josta kerran löysin edellisenä vuotena hukatun avaimen sen sijaan, jota olimme etsimässä. Suoritus sekin!

Koiramäen poliisia olisi saattanut myös kiinnostaa, että saapuessamme Särkänniemeen parkkeerasimme automme Hipin serkun kerrostalon pihaan ja yhden asukkaista tultua kyselemään touhuistamme, kerroimme menevämme sukulaisellemme kylään. Oman elämänsä parkkipirkon kysyttyä kyläilykohteemme sukunimeä yksi meistä vastasi sen olevan Esposito, toinen Suriano ja kolmas Sorento.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hippi ja pojat kävivät Särkässä vielä tälläkin viikolla italialaisten sukulaistensa kanssa. Sateesta huolimatta oli ollut hauska reissu, joka huipentui Näsineulan näköaloihin.

Tällä viikolla Särkässä starttasi Iltaviikkojen elämysranneke -ale. Iltaviikkojen Elämysrannekkeella pääsee kaikkiin huvilaitteisiin sekä elämyskohteisiin vierailupäivän ajan. HUOM! Alennus on voimassa vain viikolla, viikonloppuna rannekkeet ovat normaalihintaisia. (Katso päivittäiset aukioloajat kalenterista.)

Iltaviikkojen Elämysranneke on käytettävissä 26.8.2016 asti ja ensi viikoksi luvattiin kuulemma hellettä, joten ehkä kesän paras päivä on vielä edessä! Lisäksi Sara Hildénin taidemuseossa on mahtava Ron Mueckin näyttely vielä meneillää, suosittelen käymään.

IMG_2171

Hauskaa viikonloppua kaikille!

 

Särkänniemi postitti perheellemme blogini kautta kaksi avainranneketta, muutamia vapaalippuja ja ruokakuponkeja! 

 

Lue myös:

Näkemisen arvoinen

Illallinen pilvilinnoissa – Ravintola Näsinneula

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.