Tämän viikon menovinkit

Kesäkuun ensimmäisen viikon sekä Hipin ystävältä saatujen uusien lastenvaunujen kunniaksi muutama mainio menovinkki alkaneelle viikolle!

Mueck_A_Girl

Kuva: Joachim Fliegner, Bremen

Ron Mueckin näyttely Sara Hildénin taidemuseossa

Viime viikolla Sara Hildénin taidemuseossa aukesi Ron Mueckin odotettu näyttely. Yksi aikamme merkittävimmistä kuvanveistäjistä tunnetaan todenmukaisista ja hätkähdyttävistä ihmisveistoksista. Hildénin kesänäyttelyssä on esillä kymmenen Mueckin veistosta vuosilta 1997–2013, joiden lisäksi esillä on taiteilijan työskentelystä kertova valokuvasarja sekä Gautier Deblonden elokuva Still Life: Ron Mueck at Work.

Malttamattomana odotan Mueckin vaikuttavien teosten näkemistä! Olen jo kertonut Pojalle ”jättiläisnäyttelystä” ja yritämme mennä nauttimaan taiteesta jo tällä viikolla.

Näyttely on erinoimainen syy kaikkein tehdä pieni kesäretki Tampereelle. Mueckin teoksia ei ole ennen ollut esillä Pohjoismaissa. Tarkemmat infot ja aukiolot näyttelystä löytyvät tästä.

 

i283726789512238120._szw1280h1280_

Kuva: SirkusRakkausPumPum ry

SirkusRakkausPumpumin leikkipuistokiertue

Tällä viikolla Tampereen leikkipuistoissa kiertää SirkusRakkausPumpumin hauska leikkipuistokiertue, joka järjestää puistoihin ilmaista ohjelmaa ja yllätyksia perheen pienemmille. Luvassa on muun muassa piiloleikkiä, pyöräilyä, runoja ja katuliiduilla piirtelyä, jonka lisäksi puistoissa voi törmätä ainakin Pelleen, Lepakkoon ja Poliisiin.

SirkusRakkausPumpum puistoissa:

8.6. klo 16-18 Sorsapuisto

9.6. klo 16-18 Pikkukakkosen Puisto

10.6. klo 16-18 Näsinpuisto

Yllätyksellinen puistokiertue on osa Annikin Runofestivaalin OFF -ohjelmistoa.

 

SouthPark2015_pe-5148

Kuva: Jukka Vahter

South Park -festivaali viikonloppuna Eteläpuistossa

Aloitan festarikesän sekä perinteisen työpuristuksen taas  Tampereen Eteläpuistossa tänä viikonloppuna järjestettävällä South Park –festivaalilla. Raskaan musiikin tapahtuman pääesiintyjinä ovat legendaarinen Slayer ja brittiläinen Bullet for My Valentine. Juhuu! Lisäksi South Parkissa esiintyvät Triptykon, Powerwolf, Amorphis, Thunderstone, Diablo, Mokoma, Battle Beast, Stam1na, Santa Cruz, Reckless Love, Lost Society, Ember Falls, Temple Balls, Shiraz Lane, Blind Channel, Egokills ja I/O.

Synkkäilyn ja hevanderin lisäksi puistossa on herkullista festariruokaa ja tuliesityksiä. Ihan mahtavaa. Odotan jo innolla kaikkia keikkoja sekä Eteläpuiston portaita, joissa kipittäessäni meinasin synnyttää viime vuonna.

 Ihan mahtava viikko tulossa! Let´s festival!

Share

2 kommenttia

  1. RdS kirjoitti: Vastaa

    Perheen pienimmän kanssa oon pari kertaa ollut SirkusRakkausPumpumin touhuissa ja molemmilla kerroilla ne oli ihan hirvee suksee ja muillakin on näyttäny olevan ihan kivaa, että sinne vaan!

    1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

      Joo, ne on kyllä aina ollu tosi kivoja! SINNE VAAN!!! 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.