Mellin kevään uutuudet (Alekoodi!)

Jee! Olenkin kirjoitellut ekologisia luomupuuvillaisia vaatteita valmistavasta Melli EcoDesignista. Nyt Melli on julkaissut kevään mallistonsa, jotka ilokseni hehkuvat ihanissa räiskyvissä väreissä! Raikkaissa mallistoissa on vaikka mitä ihania uutuuksia niin lapsille kuin aikuisillekin!

Melli EcoDesignin kankaat on Suomessa kudottu ja painettu, tuotteet suunnitellaan Suomessa ja vaatteet ommellaan Mellin ompelimotehtaalla Jyväskylän Palokassa. Mellin vaatteiden tulisi soveltua myös herkkäihoisille allergisille lapsille, sillä Melli EcoDesignin vaatteet (lukuunottamatta merinovillaisia) valmistetaan korkealaatuisesta luomupuuvillasta.

Meillä on lapsilla ollut aika paljonkin käytössä Mellin pehmeitä ja ihania vaatteita, jotka ovat hyvin kestäneet Pojalta Pikkuveljelle ja Pikkuveljeltä naapurin muijan nuorimmaiselle. Värikkäät vaatteet ovat hyvin kestäneet villejä leikkejä, pesua ja jopa kuivuriakin.

Ilahduin kevään mallistosta löytyvistä polvipaikkakollareista, joiden neulos on kudottu farkun näköiseksi. Pojalla on käytössä useampia Mellin polvipaikkahousuja eri väreissä. Kevyet collegehousut mahtuvat hyvin haalareiden ja villahaalareiden alle ja pitkien resoreiden ansiosta housut voi hankkia vähän reilummassa koossa, näin käyttöikä on vähän pidempi. Olen aina tilannut Pojalle housuja jo seuraavassa koossa, sillä pituutta venyvällä 5-vuotiaalla tuppaavat muuten kaikki vaatteet jäämään pieniksi alle puolessa vuodessa.

Mellin edellisten mallistojen Hortensia-kuosi oli yksi suosikeistani ja nyt tykkään todella paljon tämän kevään Pioni-kankaasta, jota löytyy räiskyvän oranssina ja modernimpana minttuna.

 Räiskyvien kukkien lisäksi myös Mellin uutuuksien tyyni tummansininen miellyttää silmääni. Mellin aikuisten mallistoista löytyy eri mallisia monikäyttöisiä mekkoja, ihania!

 

ALEKOODI! 

Uuden malliston kunniaksi sain jälleen Melliltä lukijoilleni jaettavaksi alekoodin, joka on voimassa tämän viikon perjantaihin (2.3.) asti. Alekoodilla Mellinkevat saa -20% normaalihintaisista tuotteista Melli EcoDesignin verkkokaupasta.

Ihanaa viikon alkua!

Olen saanut Melli EcoDesignilta vaatteita blogin kautta!

Share

6 kommenttia

 1. Nanna kirjoitti: Vastaa

  Noi pionipökät!! I-h-a-n-a-t! Osaatko sanoa, onko nuo millaista mitoitusta tai onko ne ”peittävää” kangasta? Et jos vähän pyllistelee niin pitääkö hävetä?

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Mulla ei ole noita Pioni-pöksyjä, mutta on ne edellisen malliston keltaiset Hortensia-leggarit ja ne ainakin on ihan peittävää kangasta ja hyvää mitoitusta. Olen ihan vapautuneesti pyllistellyt niissä.

   Pyysin myös Melliltä vastausta tähän sun kommenttiin, josko tulisivat tänne kommentoimaan, onko myös tuo Pioni paksua kangasta 🙂

 2. H kirjoitti: Vastaa

  Lasten vaatteet ovat somia, mutta ottaapa silmään aikuisten tunikoiden ryppyiset/huonosti ommellut (?) helmat.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   ..niin, onkohan vaan jäänyt silittämättä : /

 3. Nanna kirjoitti: Vastaa

  Jee, kiitos 🙂

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Palaan vielä kysymykseesi: Melliltä kommentoivat, että myös nuo Pioni-leggarit ovat paksua kangasta, eli ei pitäisi vilkkua ja sivuilta löytyy ihan tarkat mitat vielä, kun klikkaa tuotteen kohdalta. 🙂

   Toivottavasti näistä apua! 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.