Suomen hienoin toimisto

Poikkesin tänään Nokialla palaverissa Tehdas 108:ssa. Vanhan tehdasrakennuksen perällä on ystäväni toimisto, jossa tällä hetkellä järkkäillään muun muassa Tehdassaaren kesää. Luvassa on hyvinvointitapahtuma HUG, kesäkahvila sekä aivan uudessa salissa alkavat joogatunnit ja mielenkiintoisia tapahtumia.

Tapani mukaan saavuin paikalle pöllähtäneenä ja nälkäisenä. Avatessani vanhan tehtaan oven vastaan tulvahti vastaleivottujen korvapuustien tuoksu. Onneksi parissa sadassa puustissa oli pari ylimääräistä.

Sain lounaaksi pullaa, ässäpipareita ja ihanan kupposellisen kahvia. Vanhojen nojatuolien sylissä vilttien alla oli hyvä suunnitella yhteistyökuvioita ja kuunnella ukulelen rämpytystä. Taiteilijat ja luovan alan yrittäjät ovat puhaltaneet vanhaan tehdasrakennukseen elämää ja ystäväni officekin on jokseenkin siedettävä.

Olisin voinut jäädä punaiselle sohvalle loppupäiväksi fiilistelemään ja syömään pullaa!

Eikä Tehdas 108:n ”aulatilatkaan” ole paskempia.

Oli aika kiva työpäivä taas tänään! Kannattaa seurailla Tehdassaaren tapahtumakalenteria ja tulla kesällä nauttimaan ihastuttavasta ympäristöstä..

..ja jooh! On meidänkin oma toimisto ihana!

 

Leppoista torstaita kaikille!

Lue myös:

Matka menneeseen aikaan

Joulutehdas

Share

2 kommenttia

  1. Tweety Blue kirjoitti: Vastaa

    Mielettömän hieno toimisto! Kyllä tuolla luulisi luovuuden kukkivan. Tuollaisessa kun saisi työskennellä 🙂

    1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

      Eikö oo ihana! Tuntu, että olisin voinu vaan jäädä sinne ideoimaan loputtomiin, vaikka yleensä en jää palavereihin paljon jauhamaan 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.