Ratkaisu tipahteluun – Sisältää arvonnan!

Kaupallinen yhteistyö: Ipanainen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jep. Jatketaan kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Ihan mukava ja symppis perheaiheinen mammablogi se täällä taas moi!

Kuten jo mainitsinkin, luvassa on kiva yhteistyö ja arvonta! Jes! Ipanaisella oltiin kiinnitetty huomiota suosittuun GoneMari-metodiini sekä tavaroidemme yleiseen katoamiseen. Niinpä Ipanainen ilahdutti perhettämme kätsyillä Lil´Sidekick -kiinnitysnauhoilla, joiden avulla voi kiinnittää vaikka rattaisiin tarpeellisia kamoja, jotka muuten helposti tippuvat matkasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pikkuveljellä erityisesti on tapana viskellä tutit, hatut ja lelutkin matkan varrelle. Etenkin kantorepun kanssa tippuneita kamoja kyykkäillessäni ehdin jo haaveilla ”tuttinauhasta”, jolla kantokaravaaniimme voisi kiinnittää vähän muutakin kuin tutin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lil´ Sidekickilla voi kiinnittää tipahtelevia kamoja erilaisissa tilanteissa, kuten vaikka autossa lapsen turvaistuimeen, jolloin ei joka liikennevaloissa tarvi tehdä siltakaarta löytääkseen takapenkin jalkotilaan neljättäkymmenettäkolmatta kertaa tipahtaneen vesipullon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joten jes, ihanat sidekickit! Kaikki pysyvät kyydissä, vaikka Pikkuveli kuinka viskelisi hattuaan. Hihnan avulla taapero voi myös itse hamuta lempilelut ja vesipullot takaisin käsiinsä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sidekickissä on säädettävä hihna, jota saa käyttötarkoituksen ja tarvikkeiden mukaan säädettyä, vaikka ihan pieneksi lenkiksi. Hippi yritti dissata Sidekickkiä nippusiteeksi, jolla oman elämänsä telinemestari virittää kaikki asiat kiinni turvavöistä keittiön yläkaappiin ja pressusta reenikassin vetoketjuun.

Mutta yritäppä saada nippuside näppärästi auki! NI!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sidekickillä voi kiinnittää vaunujen rakenteisiin esimerkiksi hyttysverkon ja sadesuojan, joita ei märkinä tai tilaavievinä viitsi sulloa alakoriin, joka muutenkin pursuilee Hipin yksiön verran ”kaikkea-tosi-tarpeellista”. Hihnalla kiinnitettynä hulmuavat suojat eivät vie tilaa, pysyvät matkassa mukana, eivätkä kastele alakorin tavaroita.

Uskomatonta kätevyyttä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eikä siinä vielä kaikki! Keksimme hihnalle heti muitakin käyttötarkoituksia, sillä lapset eivät ole ainoita hukkaajia perheessämme. (HUOM! Kuvassa kuuluisa ja keskustelua herättänyt MINUN polkupyörä!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt päivittäin kateissa olevat sadetakit, puhelimet ja reeniksen avaimet pysyvät tallessa! Todettuani, ettei edes Sidekick voi auttaa koko pyörän ollessa aina hukassa, Hippi lupasi kiinnittää pyörän nippusiteillä itseensä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta juhuu! Sain Ipanaiselta myös lukijoilleni arvottavaksi kolme Lil´Sidekickia! Eli vastaajien kesken arvon kolme onnekasta, jotka kukin voittavat yhden valitsemansa värisen Sidekickin.

GoneMari-metodi herätti paljon keskustelua hukkuvista tavaroista, joten siitä on hyvä jatkaa.

Osallistu Lil´Sidekick -arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, minkä tavaran hukkuminen tai tipahtelu eniten raivostuttaa tai harmistuttaa? Muistathan jättää vastauksesi yhteydessä myös meiliosoitteesi (ei näy julkisesti). Vastausaikaa arvontaan on 4.9. asti. Kaikki mukaan jee!

 

Hauskaa viikonloppua kaikille! Pitäkää toisistanne kiinni!

Share

54 kommenttia

 1. zirpale kirjoitti: Vastaa

  Auton avainten etsintä aamukiireessä.. Ja aina vähintään mielessä mutisen (onneksi harvoin kerkeän soittaa mutta väliin sitäkin) haukkuja miehelle joka AINA jättää avaimet väärään paikkaan. Yleensä löytyy viimein oman laukun pohjalta.. en kyllä tiedä miten sidekick tähän auttaisi mutta käyttöä sille löytyisi joka tapauksessa 🙂

 2. KirSikka kirjoitti: Vastaa

  Puhelin on nyt onnistunut lentämään muutamaan kertaan, kiitos innokkaan 1-vuotiaan käyttäjän.. Tietysti voisi olla sitä pikkuherralle lainaamatta, mutta kun se puhelin aina kiinnostaa ja pitää pikkuitkut vähemmällä esim äidin vessatauon aikana 😀 Ainakin vaunuissa herran ollessa voisi tuosta härpäkkeestä olla apua jos sen jotenkin siihen puhelimeen kiinni saisi 😀

 3. Anna kirjoitti: Vastaa

  Lasten tärkeimpien unilelujen hukkuminen rattaista!

 4. E kirjoitti: Vastaa

  Avaimen. Meillä on aina joku avainnippu hukassa, tällä hetkellä rakkaan puolison. Kuumottavan.

 5. Nni. kirjoitti: Vastaa

  Kyllä tämä oisi ollut huippujuttu ennen kun vielä rattailla kuljettiin, oisi saanut lelun köytettyä kiinni kätevästi ja säästetty hiljaa mielessä kiroiltuja sanoja.. kyllä tälle varmasti käyttöä löytyisi vieläkin! 🙂

 6. Jenniemilia kirjoitti: Vastaa

  Lähinnä kaiken, mutta ehkä eniten puhelimen. Käsittämätöntä miten se voikin kadota ja pudota joka käänteessä…Ja pakko myöntää, et siis ihan ite hukkaan.

 7. Jaana kirjoitti: Vastaa

  Mummon neulomien lapasten ja villasukkien katoaminen itkettää lasta ja äitiä joka kerta!

 8. Kaisu kirjoitti: Vastaa

  Tyttärellä on tapana nakella piponsa ja juomapullonsa rattaista maahan. Niitä saanut lenkillä usein palata poimimaan matkan varrelta. Tämä olisi kyllä kätevä varsinkin sille juomapullolle!

 9. Monttu kirjoitti: Vastaa

  Tutteja on hukassa aina ihan liikaa. Ja uniriepu on myös liian usein viskattu maahan rattaista.

 10. Airiina kirjoitti: Vastaa

  Avainlippuni on tippunut useasti portaiden raoista, siis portaiden alle josta ne on hankala saada pois, tämä hieno keksintö pelastaisi monelta pulmalta.

 11. Peppi kirjoitti: Vastaa

  Tutti, lakki, nokkamuki, pehmokirja ja unilelu tai lelu yleensä säilyisi siellä missä lapsikin on.

 12. Henna28 kirjoitti: Vastaa

  Helteellä rattaisa lakki lentää joskus ja se voisi olla kiinnes täsä.

 13. mimmu kirjoitti: Vastaa

  Avaimet ja kännykkä on aina hukassa.

 14. Heli kirjoitti: Vastaa

  Hattu lentää joka käänteessä. Ei jaksais koko ajan hankkia uusia.

 15. Wustikka kirjoitti: Vastaa

  Juomapullon ja hatun

 16. Itselläni se on avaimet. Mutta jos voitan, niin tällä kiinnitetään pikku Prinsessan unipupu reppuun kiinni, niin ei ole sitten hukassa päiväuniaikaan mummolassakaan.

 17. Tea kirjoitti: Vastaa

  Sukat ja käsineet katoilevat kummasti, ja lelujakin viskelään kiitettävästi 🙂

 18. Gw kirjoitti: Vastaa

  Niin paljon on tavaroita hukassa lasten ansioista, että noilla sitoisin mielummin räkänokkien kädet yhteen. Pysyis tavarat paremmin omilla paikoillaan. Ainiin ja miehen kihlasormuksen löysin tänään nojatuolin sohvatyynyn alta, ties kuin kauan ollut siellä, vaan ei ole tunnustanut mitään! Pitäisköhän saidkikki sen paikoillaan?

 19. Karoliii kirjoitti: Vastaa

  Tytön leluja kiinnittäminen rattaisiin etteivät tippuisi sieltä kun ollaan vaunuttelemassa. ?

 20. Tiina kirjoitti: Vastaa

  En yleensä hukkaa muuta kuin lapasia ja heijastimia muutaman kerran talvessa, mutta nekin harmittavat kovasti. Mutta tälle Sidekickille kyllä tietäisin saajan, jos voittaisin – kaverin poika hukkaa lähes kaiken, joten tällä saattaisi joku tavara pysyä tallessa 🙂

 21. Vuosi villasukissa kirjoitti: Vastaa

  Meillä on kaks isoa tyyppiä ja kolme mini-ihmistä hukkaamassa asioita. Sidekickillä voisi kiinnittää vaikka auton avaimen aviomieheen (prkl kun harmittaa ku oot ite lähdössä ja avaimet ovat ”jossain”), tutin/lakin/lelun vauvaan tai erinäisiä asioita eskarilaisen reppuun. 😉

 22. riistahurjastelijamamma kirjoitti: Vastaa

  Eniten ahistaa kun on järki hukassa, mutta kyllä niitä kahden alle viisi vuotiaan kanssa on hukassa muitakin detaljeja. Vanhempi tytär etenkin raahaa mukaan tärkeitä kiviä/kyniä/pähkinänkuoria jne, jolloin vähemmän tärkeät lakit ja takit saattavat hukkua. Nuorempi poika ei raahaa kamaa, vaan gonemarittaa pitkin päääkaupunkiseutua ansioituneesti. Kaksivuotiaan ulottuville kiinnittäisin ainakin sen lempi kirjan automatkoja varten.

 23. Teehoo kirjoitti: Vastaa

  avaimet, rahapussi ja kännykkä tsup! vaan ja mukaan roikkumaan. Kaulaan, ranteeseen, mihin nyssi sattuu just sillon huvittamaan.
  Muksun itteensä kiinni kun sinkoilusekoilu iskee.

 24. Jennimaaret kirjoitti: Vastaa

  Tutit ja vesipullot lentelee aina kyydistä

 25. Virkaihmis-äiti kirjoitti: Vastaa

  Mitä? Asikaisessa pähkinäarvonta? Laita tulee vaan yks tommonen mulle!

  1. Virkaihmis-äiti kirjoitti: Vastaa

   Ainiin tähän pitää laittaa joku vastaus, että on mahdollisuuksia päästä edes arvontaan. En tienny, niin kysyin aviomieheltä, et sano mikä mulla on yleensä kateissa. Vastaus: ”Looginen ajattelukyky.” Sanoin: ”ei tommosta, joku muu.” Mies: ”Sulla on kateissa ihan kaikki. Kaikki mistä normaali ihminen pystyy huolehtimaan.” Tosi kiva, saako näitä mainittuja asioita siis kiinnitettyä tohon remmiin? Jos saa, niin varmaan tartten sen.

 26. SuperSanna kirjoitti: Vastaa

  No tutti tietenkin, kun vauveli ei vielä muita kamoja mukanaan kuljettele. Innostuin ajatuksesta kiinnittää hyttysverkko vaunuihin tuolla lenkillä, nyt se on muovipussissa matkustamon puolella. Retrovaunut on tosi hienot, mutta niissä ei ole alakoria 🙂

 27. Honnaw kirjoitti: Vastaa

  Eniten varmaan ärsyttää kun tuo 1v piilottaa kaukosäätimet niin että ei pariin viikkoon löydä mistään. Ja minä lahopäänä hävitän lapsen ulkovaatteet mm. AINA 😀

 28. Marri kirjoitti: Vastaa

  No varsinkin hattu lentää jatkuvasti ties minne! Voisko nää kiinnittää myös kenkiin 😀

 29. Petruska kirjoitti: Vastaa

  No ne avaimet perkule.

 30. Salallaa kirjoitti: Vastaa

  Aina jotain on hukassa, jos ei muuta omat sukkani 😉

 31. Paula* kirjoitti: Vastaa

  Ihana vehje! Tähän asti yrittänyt erinäisiä virityksiä perinteisen tuttinauhan kanssa, siis muille tavaroille kuin tutille. Tällainen on todellakin kohta meillä! Eniten on käyttöä autossa kun kaikki lentää pitkin takapenkkiä ja kappas, sitten tulee tylsää.

 32. jennilee kirjoitti: Vastaa

  Koirien ja potkupyörällä tuulispään lailla liikkuvan kolmevuotiaan kanssa ulkoillessa on melko ärsyttävää kun käyttämättömät kakkapussit lentelee minne sattuu. Tässä vois olla kätsy ratkaisu siihenkin ongelmaan! 🙂

 33. jaanaca kirjoitti: Vastaa

  Mä en taida oikeestaan pudotella-kadotella juur mitään…
  Mutta valkoinen kaukosäädin on usein poissa käden ulottuvilta..
  Ja toinen juttu on työpaikan avaimet..
  Kotiavaimet on aina tallessa, mulle on ehdotettu niiden yhdistämistä… mutta haluan pitää ne erikseen:)

 34. Lenksu kirjoitti: Vastaa

  Puhelimelle ois huippuhyvä!

 35. marjaliisa kirjoitti: Vastaa

  Avaimet, niiden hukkaamispelosta saa äkkiä neuroosin kehitettyä.

 36. Hepa kirjoitti: Vastaa

  Tuo olis ihan täydellinen lapsen lelujen kiinnittämiseen, etteivät huku rataslenkeillä. Tai voishan tohon laittaa lapsen juomapullonkin, niin olis aina tarvittaessa lapsen ulottuvilla 🙂

 37. Pamsu kirjoitti: Vastaa

  Enite ahistaa ku joka aamu on **ttu avaimet hukas ne pitäs köyttää johonki!!!

 38. Maiqqu kirjoitti: Vastaa

  Lapsen lelu rattaista (pehmolelu kellumassa kuralätäkössä, argh)

 39. K kirjoitti: Vastaa

  Eniten harmittaa hukkaamani mummon vanha sormus. Yks päivä sitä ei enää löytynytkään mistään, vaikka oli siihen asti ollu joka päivä käytössä.

  Myös parittomat kengät ja hanskat ärsyttää. Niiden löytymisen riski lienee niin pieni, etten jaksa alkaa soittaa minnekään löytötavarstoimistoihin.

 40. HelluPrkl kirjoitti: Vastaa

  Lasketaanko kani tavaraksi? Eniten ärsyttää, kun lemmikkikani tekee katoamistempun, kun pitäisi olla menossa jonnekin ja kani saatava takaisin huoneeseensa 😀 Sidekickin antaisin kummityttöni äidille lahjaksi, ettei pikku-rinsessa kovin kadottelisi omaisuuttaan. Se harmittaisi meitä kaikkia

 41. Elwiira kirjoitti: Vastaa

  Perussetti, eli avaimet, kännykkä ja puhelin ?

 42. Ellu kirjoitti: Vastaa

  Omat ja lasten hanskat on yleensä parittomia, onneks niitä voi sit yhdistellä ? Nyt on hukassa kaks teippirullaa, jotka oli vielä hetki sitten samassa paikassa… Syytän kolmevuotiasta! Kuopus onnistuu mainiosti tuttien kätkemisessä, niitä löytyy välillä mitä ihmeellisimmistä paikoista yleensä silloin kun etsinnöistäkin on jo luovuttu.

 43. annarii kirjoitti: Vastaa

  Lapsen hatut ja lippikset ovat jatkuvasti kadonneet. Tuollainen olutpidikekin ois kyllä kätevä… 😉

 44. Hannmaj kirjoitti: Vastaa

  Tämän mä tarvin!!! Köytän kaiken sillä kiinni, erityisesti pipot, pullot, autolelut, avaimet ja ja sitten noi 1veen vasemman jalan kengät. Mikään ei rassaa niin kuin se että AINA lähtiessä on vasemman jalan lenkkari kokoa 21 hukassa. Ja kaupassa voisinkin köyttää 3veen itteeni niin säilys sekin tallessa.

 45. Marle kirjoitti: Vastaa

  No avaimethan ne, mies yleensä. Itse olen nyt kunnostautunut lompakon kotiin jättämisellä, tauti tarttuu, argh!

 46. Siiri kirjoitti: Vastaa

  Mies katsoo telkkaria sängyn jalkopäässä, kädet siinä jotenkin rennosti reunalla, vähän yli, ja kädessä kaukosäädin. Ja siinä sitten kun pilkkii ja rentoutuu, niin se kaukosäädin kolahtaa lankkulattialle jossain vaiheessa. Ja joka Jumalan kerta mä herään siihen. Mulla olikin vuosia sitten jo ihan start up-idea tähän Side kickiin: miehellä meni jalka sököks ja leikkauksen jälkeen joutui makaamaan useamman viikon sängyssä jalka raudoitettuna. Reisilihasta ei saanut jännittää, joten minä sitten sitä jalkaa aina nostamaan, kun vessaan halus. Silloin Olin yökerhossa töissä, joten illalla töihin lähtiessä kysyin että tarviiko käydä vessassa, usein vastaus oli että ei ja Eikun duuniin. No siinä kun viiden aikaan kotiin Tulin niin toinen vaikeroi kupla otsassa ja kaukosäädin lattialla kiroten että oli joku Ylen kanava päällä mistä ei edes ohjelmaa tullut illalla. Siinä sitten näppäränä naisena sidoin kaukosäätimen narulla sängyn päätyyn, oli sitten mukavampi pidätellä koko yö kun pystyi vähän kanavia vaihtelemaan. No mutta Joo, nyt sitoisin sen kaken siihen miehen käteen, tai sitten sijoitan peltoreihin niin voi vaikka pommin pudottaa.

 47. Annu kirjoitti: Vastaa

  Jos aikusten juttuja miettii niin avainten, puhelimen ja kaukosäätimen…Varsinkin tuon viimeisen voisi sitoa vaikka tuoliin kiinni, se on löytynyt viimeaikoina millon mistäkin, esim.vaatekaapista, pussilakanan sisältä sängyssä (wtf?) Ja jääkaapista.

  Lastenjutuista taas tutti, maitopullo ja tärkein unilelu on raastavimpia tapauksia.

 48. Tarja kirjoitti: Vastaa

  Kotiavainten hukassa olo aiheuttaa eniten harmaita hiuksia =/

 49. Saniri kirjoitti: Vastaa

  Kyllähän se on puhelin ja autonavaimet, jotka ovat joka ikinen aamu hukassa.

 50. Lurre kirjoitti: Vastaa

  Ipanan tärkein lelu. Hohhoijaa, hukattu jo yhdesti 😀 Onneksi kirpparilta löyty samanlainen 😀

 51. Kukka kirjoitti: Vastaa

  Rehellisesti sanottuna ihan sama mikä on hukassa, mutta kivaa kun Asikaine arpoo (jotain konkreettista)! Juu. Muttaettä harmittaa, kun avaimet on hukassa ja vuosikkaan kaikkea järsivän lapsen lelut hiekassa. Esim. ne avaimet, jotka on annettu kärryihin, että pystyis jäädä juoruumaan naapurin muijan kanssa.

 52. Miiu kirjoitti: Vastaa

  Lapsen arskat ja hattu on monesti lintattu rattaiden alle. Takapenkiltä lentää kalloon myös vähän väliä lego- auto

 53. anna s. kirjoitti: Vastaa

  Juomapullo tippuu aina ruokapöydässä, joten se olisi kätevä laittaa kiinni 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.