Kirkkovene seinällä

Seinä puhuu jälleen. Viimeksi purkuhommissa saimme seinästä ytimekkään viestin: VIRHE. Eilen raksahippi löysi huomattavasti positiivisemman viestin yläkerran keittiön purkuhommissa: kirkkovene. Mitäköhän tällä yritetään viestittää? Meitä se ainakin ilahdutti suuresti. Raksahippi ehdotti, että jätetään se näkyville ja unohdetaan vaatekaappihommat.

Yläkerran keittiö puretaan pois ja tilalle rakennetaan isot vaatekaapit. Talossa ei ole kiinteitä kaappeja juuri ollenkaan ja yläkerran ylimääräinen keittiö joutaa pois, joten paikalle tulee isot ovet, vaaterekit ja koristot. Kaapinovet saapuvat ensi viikolla, joten keittiön on kadottava tämän viikon aikana. Homma oli hetken tauolla, kun hippi kävi tikattavana. Miehekkäästi päätti ensin repiä keittiön alas paljain käsin. Tuloksena oli ryminää ja sirpaleita, vaimea huuto ’äiti!’ (anoppi oli juuri kylässä) ja kaksi tikkiä. Nyt koitetaan uudella onnella.

kuva.JPG

kuva.JPG

Kaappi vai kirkkovene? Kaappi vai kirkkovene? Sitä tänään pohdimme yläkerrassa hämmästyneen turkulaisen sähkärin kanssa. Täl pual kaappi ja tois pual vene. Hauska sähkäri piristi aamuani, joka on ollut takkuinen. Vakuutusyhtiön mielestä läppärini arvo on 150 euroa (Mac Book Pro vuosimallia 2010) ja koska omavastuu on juuri se 150 euroa, niin paska säkä, mitäs kaadoit punkkua siihen senkin juoppo!

Täytyypä mennä piirtämään punkulla pari kirkkovenettä tuonne seinään ennen kuin raksahippi peittää sen gyprocilla ja sen jälkeen minä hienoilla mekoillani.

 

 

 

Share

1 kommentti

  1. Raine kirjoitti: Vastaa

    taideteos paljastui vuosikymmenten piilossa olon jälkeen… tohtiiko taas peittää?

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.