Maanantai kuvina

 

IMG_8564.JPG

Maanantaitunnelma jatkui kiirehtiessäni sateessa ennen kahdeksaa sokerirasitustestiin, jonka takia jouduin skippaamaan aamupalan ja aamukahvin. Odotellessani ensimmäisen verikokeen ja paksun sokerilitkun jälkeen naama valkoisena seuraavaa verikoetta sekä oksennusta, saapuikin oksennuksen sijaan Hippi hämmentämään labran aulaan. Hakemaan kotiavaimia, koska mie unohin omat. Mie tarvin avainta, ku mie unohin kahvinkeittimen päälle. Ja sit mie unohin viiä päikkykamat..

IMG_8562.JPG

Selvittyäni rasittavasta sokerirasituksesta pyöräilin työkaverin kanssa lounaalle Tampereen uuteen meze-ravintola Zeytuuniin, jossa kaikki omassa somekuplassani leijuvat hipstacoolit tyypit ovat lähipäivinä käyneet ottamassa kuvia annoksistaan. Eivätkä ihan turhaan: ruoka oli herkullista ja palvelu suorastaan ihanaa aamuisen sokerilitkupaaston jälkeen. Suosittelen uutta ravintolatulokasta lämpimästi! (Minimiinus siitä, ettei Zeutuunista saanut ollenkaan kahvia, mutta mustalla teellä ja ystävällisyydellä saatiin korjattua jopa aamukahvit skipanneen addiktin vieroitusoireet)IMG_8619.JPGEksoottisen lounaan jälkeen toimistolle. Kuvassa suherrus, jonka työkaverini piirsi jutellessani kanssani puhelimessa. Hän toivoi saavansa puhelinpiirrustuksestaan jonkinlaisen tulkinnan tunteistaan minua kohtaan. 

IMG_8566.JPG

Välillä ajatukset karkasivat töistä olkkarin tapettivalintaan. Tsemppaamisestani huolimatta ratkesin taas lähettelemään muutamia faceviestejä Ritolalle, joka luultavasti pian poistaa minut facebook-’kavereistaan’. Luulin sekoilujen olevan keittiöremontin jälkeen taakse jäänyttä elämää, mutta yksikin näytepala tai mallistokuva netissä saattaa suistaa minut raiteiltaan.Tapettitehdaspakkomielteeni karkasi taas hanskasta.

IMG_8570.JPG

Puoliviiden jälkeen pyöräilin kotiin. Moro Tampere!

IMG_8576.JPG

Kulkupelinä oli tällä kertaa Hipin pyörä (pitkä tarina), jonka polkimien säde on suunnilleen yhtä pieni kuin Pojan pyörässä. Sotkin parin kilsan matkalla hyvän spinningtunnin, mikä on aina hyväksi aika raskaana olevalle.

IMG_8592.JPG

Valmiin ruoan lisäksi kotona odottivat maailman ihanimmat. Rakastan! Rakastan! Rakastan! Pelätessäni totuusmummon kyttäävän puskassa, olen ryhdistäytynyt puistoilussa. 

IMG_8597.JPG

Äiti, onko nyt kesä? Onko tännää kesä? Varmaan on, koska jalkapallokausi on startannut ja väliovi kannettu kellariin.

IMG_8611.JPG

Jalkapallomatsien jälkeen vielä yksi muumi ja kaksi ruisleipää.

IMG_8615.JPG

Toivoin äitienpäivälahjaksi ehjää vessanpöntön kantta, mutta sainkin kirjan, jota olin jo lukematta kritisoinut. Nii mut mie tiesin, et sie kuitenkii halluut sen kirjan ja sitte mekkaloida sitä lukiessas. – No nii halusinki. Kiitos! Illan ohjelmassa uusi kirja.

IMG_8616.JPG

Ja Hippi.

IMG_8618.JPG

Ja vähän tapettinäytepaloja…vähän vaan Ritola & Pihlgreniä..
 
 
Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

 

Edellinen päiväni kuvina -postaus täällä.

Share

4 kommenttia

 1. Toimitus kirjoitti: Vastaa

  Nii mut mie tiesin, et sie kuitenkii halluut sen kirjan ja sitte mekkaloida sitä lukiessas.”

  TUTTU TUNNE!

 2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo, lukematta muodostettu ennakkokäsitys on tietysti se OIKEA. Ja sitä voi sitten ääneen vakuutella kirjan edetessä. Ääneen kaikille, joita ei oikeasti edes niin kiinnosta…

 3. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Näitä päivä kuvina-juttuja on tosi kiva lukee, näitä voisi olla useamminkin täällä 🙂 Hauskoja ja mielenkiintoista nähdä, miten jonkun tavallinen päivä menee. Sun blogi on ihan paras!

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hei, kiitos kommentistasi 😀 JEE!

  Ja pitäisi joo tehdä näitä, mutta meinaa aina unohtua kuvien räpsiminen! 

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.