Terkut tulevaisuudesta

Nyssi! Terkkuja tulevaisuudesta, eli junasta! Aika nopsaan ylennyin narikkahenkilökunnasta guruksi. Olen matkalla Ping Helsinki Business Festivaaleille, eli Pohjoismaiden merkittävimpään vaikuttajamarkkinointitapahtumaan, johon minut on valittu yhdeksi content guruksi! TIÄTTY!

Olen ihan innoissani ja sovin tapahtumaan yhdeksän tapaamista mahdollisten uusien yhteistyökumppaneiden kanssa. Ja kuten arvata saattaa, kaikki hoituu vain suhteilla ja hyväsiskoverkostoilla: ensimmäinen uhri kuittasi olevansa vanha tanhututtuni(!!!). TIÄTTY! Kuukausi sitten tanhuverkostoistani oli suuri apu poliisiasemalla.

Unohtakaa business hubien verkostointipaskanjauhanta! Jos oikeasti haluaa hyvät verkostot, suosittelen aloittamaan tanhun ja osallistumaan Pispalan Sottiisiin!

Tanssitaidon lisäksi verkostointia helpottaa käyntikortit, joilla voi tehdä uusiin ihmisiin unohtumattoman vaikutuksen. Tapanani on ollut piilottaa firmani kortit hyvissä ajoin ennen festareita, joten teetin eilen blogille ihan omat kortit.

Niistä tuli mahtavat.

Olen valmis. Hyvä Tappara ja viikonloppuna luvassa raporttia tanhutapahtuma Ping Helsingistä.

Ja älkää pelätkö! Ping Helsinkiin osallistumiseni ei vaikuta tämän vuoden Bong Tampere -tapahtumaan, joka järjestetään Nekalassa. (Toki tullessaan valituksi Pohjoismaiden vaikuttavimmaksi guruksi on pieni vaara, että vähän nousee päähän. Mutta missään ei nouse niin hattuun kuin Bong Tampereessa!)

 

Hauskaa viikonloppua!

 

Lue myös:

Asikaine mukana Women of the World -tapahtumassa.

Asikaista ei kutsuttu bloggaajatapahtumaan

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.