Hyvä pääsiäisboogie

 

Tänä vuonna vietimme pääsiäistä vähän poikkeuksellisesti Nekalassa, emmekä esimerkiksi fancysti Italiassa, kuten viime vuonna. Pyhät sujuivat leppoisissa ja aurinkoisissa merkeissä perheen ja ystävien kanssa aikaa viettäen. Rairuohot unohtuivat istuttaa reissun jälkeisessä hässäkässä, mutta annoin poikien valita kaupassa keltaisen pääsiäiskukan ja Hippi maalaili poikien kanssa munia koristeeksi. Ja tokihan myös virpojien tuomat pääsiäisvitsat, herkullinen ruoka ja yöllä mysteerisesti ilmestyneet (ja ihan melkein jopa unohtuneet) suklaamunat toivat pääsiäistunnelman tullessaan.

Kiireettömien aamujen lisäksi pyhien parasta antia oli naapurin muijien saunailta, sunnuntain hauska pääsiäisillallinen ystävien kera sekä nakkienpaistoretki, jolla pääsin sytyttämään notskin kahdella tulitikulla ja pätemään erämuijataidoillani. Tulihommista seurannut rehvasteleva slaavikyykky notskin vieressä tosin otti vähän reisiin, mutta tulipa tehtyä pieni reeni samalla. Ja ai niin! Olihan meillä naapurin muijan ja lasten kanssa aika mukavaa eilen myös Ikean pääsiäsibuffassa, jos ei huomioida vähän kyseenalaista stalkkaussessiota (näin viime syksynä meille auton myyneen kauppiaan!).

Toiveikkaina ostimme myös jo muutaman kauniin räsymaton, joista suunnittelimme ompelevamme (!) sohvatyynyt uuden terassimme sohvalle (myös nitoja mainittiin). Ensi kuussa pääsemme varmaan jo maalaamaan terassia ja vaikka viime lokakuussa tuntui melko typerältä rakentaa appiukon kanssa terden kattoa suunnilleen viikkoa ennen lumien tuloa, niin kyllä nyt lämmittää mieltä, että syksylle vänähtänyt prokkis muuttuneista aikatauluista huolimatta kuitenkin startattiin viime vuonna.

Tänä keväänä voimme säkällä jo vappuna korkata skumpan uudella party-terassillamme ja pääsemme suoraan lösähtämään pressun alla odottavalle pränikälle kulmasohvalle. Jes jes jes jes jes! Kohta on toukokuu!

Toivottavasti kaikilla oli mukava pääsiäinen. Hyvää tiistaita, joka tuntuu ihan maanantailta. Mindfuck!

Hei muuten pssst, seuraathan Asikaista Facebookissa. Laittelen Facessa välillä jotain muutakin, kuin tänne blogin puolelle. (Mutta en sillä tavalla liikaa, vaan aika sopivasti. Pääsiäisenäkin oli mukava alastonkuva.)

Lue myös:

Munan mentävä aukko

Share

2 kommenttia

  1. Kukka kirjoitti: Vastaa

    Katsoin Yleltä Au paurit Miamissa ohjelmaa ja vahingossa ensin katsoin, että hitto onko Asikainen tossa ohjelmassa 😀
    Niin ja kiitos blogista <3 terv. Vakkari lukija

    1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

      MITÄ, KUKA? Katsoin sitä (Sohvaperunoiden kautta), niin kukas niistä nyt näyttäis multa..? 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.