Messukassialma

Vierailin eilen Helsingissä Kirjamessuilla, Musiikkimessuilla ja Ruoka- & Viini -messuilla. Viimeksi tapahtumaan osallistuessani taisin lähinnä panostaa viiniosaston notkuviin kojuihin ja trukkilavan päällä pönöttämiseen, joten eilen päätin tutustua rauhassa muihin osastoihin. Ensin hamusimme viiniosaston muutamalla huikalla, jonka jälkeen maistelimme rauhassa lähes kaikki ruokapuolen herkut. Erityisesti italialaiset tarjoilut upposivat: oliviit, juustot, artisokat ja aurinkokuivatut tomaatit olivat parasta naposteltavaa koko alueella.

Kirjaosastolla sain neronleimauksen ostella ystävilleni ja kummilapsilleni joululahjat valmiiksi. Kohtuus ei ole sisäänrakennettuja juttujani, koska pian huomasin raahaavani kirjastoa harteillani kangaskassissa. Sekosin kirja-alessa ja haalin mukaani kaiken mahdollisen, jonka olen aina halunnut lukea ja joka juuri sopisi sille ja sille kaverille lahjaksi.. Onneksi äitini oli suurena apuna raahamassa kirjastoani messualueen tungoksessa ja pitämässä minua kasassa säikähdettyäni takaani pöllähtänyttä jättimäistä herra Hakkaraista.

Musiikkiosastolta ostin raksahipille tuliaisiksi muutaman plektran ja tänään järjestettäviin ystäväni vauvan ristiäisiin lahjan: pienen punaisen ukulelen. Sillä saa pieni tyttö soitella sielunsa säkeitä ja rokkenrollia. Estin itseäni menemästä levyosastolle, koska otin kirjaosastolta opikseni ja musiikkiosastosta olisi saattanut tulla kallis nakki.

DSC_0460.JPG

Tämän päivän ristiäisiin ostin viemisiksi käsintehtyjä makeisia. Mikäköhän mahtaa tulla pienen peipposen nimeksi? Raija I guess.

DSC_0463.JPG

Kirjoja tuli tosiaan ostettua kassitolkulla. Odottakaapas joulua ja synttäreitänne ystävät, kovia paketteja luvassa!

DSC_0470.JPG

Antipastokassistani en anna kenellekään yhtään mitään, syön kaiken itse. Hippi saa maistaa oliivin, jos oikein nätisti pyytää ja remontoi.

 

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.