Taisteluni

Kun perjantaiaamuna herää taju kankaalla huomaten, ettei ole omassa sängyssä vaan sohvalla, jonka jälkeen tajuaa, ettei nuku edes omalla sohvalla vaan naapurin sohvalla ja keittiöstä kantautuu skarppien ihmisten aamutoimien kotoinen kilinä, niin hetken siinä kultainen hilepaita päällä maatessa saattaa käydä oma ikä mielessä sekä se, että mitä helvettiä!?

Jonka jälkeen mieleen muistuu yöllinen, aika jännittävä kiipeilysessio, joka huipentuu tekoturkki päällä porraskaiteella seisomiseen ja rautaharavalla makkarin ikkunaan hakkaamiseen sen verran kovaa, että lasi meinaa mennä rikki, mutta kuitenkin niin hiljaa, ettei siihen muka herää -paitsi uninen naapurin muija, joka avaa oven ja kysyy, että mitä helvettiä!?

Että saakelin Hippi ei herää, eikä vastaa puhelimeensa, eikä ole avainta. Ja hyvin vielä tiesi, ettemmää ottanu avainta! Sanoin siitä erikseen ja nysse ei herää ja nymmää en pääse sisälle! Mää jäädyn hankeen.

Yöllinen raivo iskee päälle kuin härkä ja kaivan naapurin olkkarin lattialla lojuvasta mytystä puhelimeni soittaakseni kotiin tuohtuneen täällä-sitä-nyt-ollaan-kuinkas-suu-nyt-pannaan-puhelun sekä

huomatakseni edellisillan viestikeskustelun, johon myös itse olen osallistunut. Että mitä helvettiä?

Aika nopsaan keräsin kamani, toivotin naapurin muijalle hyvää työpäivää, luikin omaan pihaan, otin avaimen ovimaton alta, avasin oven ja menin vierashuoneeseen nukkumaan.

Onneksi pikkujoulut on vain kerran vuodessa ja onneksi on naapuri, joka ystävällisesti ottaa sohvalle nukkumaan, jos ei ole avainta sattuu olemaan vähän vitun tyhmä ihminen.

Perus.

Muita sekoiluja:

Pelkoa ja inhoa Helsingissä

Taisteluni 1

Share

9 kommenttia

 1. Maikki kirjoitti: Vastaa

  Kiitos jälleen ilahduttavasta kirjoituksesta ja hyvistä nauruista. Luulen, että blogisi on parasta mitä Tampereen brändäykselle voi tapahtua, jos kerran tämä ulkomailla asuva vannoutunut helsinkiläinen voisi nykyään harkita muuttavansa Tampereelle.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   haha, mahtavaa, jos voit harkita Tampereelle muuttoa etenkin tämän törttöilyn innoittamana! 😀 Ihana kuulla, että lueskelet <3

   Hyvää joulunodotusta kaikille!

 2. T kirjoitti: Vastaa

  Ja monta kertaa mietin, että minkä ihmeen voimaton alla?? Ovimatto! Ei ihme ettet yöllä tajunnut 😀

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Sepä se! EN LÖYTÄNY SITÄ VOIMATTOA! En oo koskaan kuullukkaan sellasesta! niin siksi en päässy sisään!

 3. anna-liisa kirjoitti: Vastaa

  Tykkäysnappi?!?

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   <3

 4. Jansku kirjoitti: Vastaa

  Nauroin ääneen. Niin inhimillistä. Sählääjä sählääjän tuntee. Jaxuhali x)

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Haha! Hyvä, jos en ole yksin!

 5. Laurasss kirjoitti: Vastaa

  HAhahahahah saatanan hölömö :—————D

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.