Vanhan puutalon ikkunoita kunnostetaan Nekalassa

Tampereen Nekalassa koettiin maanantaina erikoinen tilanne, kun 40-luvulla rakennetun puutalon alkuperäisiä ikkunoita alettiin kunnostaa. Ikkunoista oli ollut puhetta noin kolmen vuoden ajan, mutta silti kunnostajan saapuminen tuli järkyttyneelle perheenäidille täytenä yllätyksenä:

– Ohan siitä ollu puhetta joo…kylä toi mun poikaystävä sano, että joku sen soitinrakentajakaveri on tulossa meille kesällä..käymään. Mutta mää vaan aattelin että niin niin soitinrakentaja ja soitinrakentaja..kesä ja kesä. Että emmää sitä sitte sen enempää miettiny, että joku oikeesti tulis tänne ja alkais oikeesti kunnostaan meijä ikkunoita. Että kylä tää tuli ny aika varottamatta tää tilanne..

Saamamme tiedon mukaan kyseisellä soitinrakentajalla on kaiken lisäksi kokemusta vanhojen ikkunoiden kunnostamisesta ja mies saapui asianmukaiset työvälineet mukanaan sovittuun aikaan. Perheenäiti ei muista olleensa yhtä tolaltaan sitten miehensä yllättäen tapetoitua keskeneräisen keittiön loppuun kaksi vuotta sitten.

– Kylä sitä aina kuulee kaikkia juttuja, muttei kuitenkaan aattele, että ne osuis omalle kohralle! järkyttynyt perheenäiti lisää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Perheen 3-vuotias poika sen sijaan suhtautui erikoiseen tilanteeseen varsin rauhallisesti. Poika halusi osallistua ikkunaprojektiin sekä istua ruokapöydässä soitinrakentajan vieressä ja tarjota tälle kierremehujäätelöä.

 

Lisää uutispommeja:

Hipillä nähtiin ehjät farkut Nekalassa

Isä kärsi kovista selkäkivuista synnytyssalissa Tampereella

Nekalalaismies tapetoi keittiön loppuun

Lumi yllätti savolaismiehen Nekalassa

 

Share

8 kommenttia

 1. Lottovoitto kirjoitti: Vastaa

  TYKS, TYKS!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   JEE!!!

 2. yksi ikkuna entisöity 7 vuodessa... kirjoitti: Vastaa

  Äläs vielä nuolaise, vanhojen ikkunoiden kunnostus on pitkän kaavan mukainen projekti ja melko riippuvainen säistä 😉
  Mutta jälki on varmasti hienoa ja kestävää!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   No äläpä! Kyllä tässä vielä voi tulla vaikka mitä muuttujia, aika paljon saa tapahtua, että alkaisin ihan ihmetellä 😀 Mutt ihme oli tuo, että prokkis on alkanut! JUHUU!!! Olen siitä ihan superinnoissani, kävi miten kävi!!

 3. akkuna, sano kirjoitti: Vastaa

  Tää on niin tätä! Just ku marttyyrin kruunu loistaa kirkkaimmillaan, joku soitinrakentaja saapuu paikalle ja väsää tiarasta ikkunanpokat, tai basson.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   NO NIINPÄ! Kohta soitan marttyyribassolla soolon!

 4. Mrs T kirjoitti: Vastaa

  Voi tykkäysnappi, missä olet 🙂

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Joo, tästä mää tykkäisin itsekin 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.